Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skyblock] [1.4.6/1.4.7] [24/7] [Dedyk] SkyCraft

Toshekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzaj serwera: Skyblock
Wersja serwera: 1.4.6/1.4.7
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
Premium: Nie
IP: dyrtblock.gomc.pl
Sloty: 45
PvP: W niektórych miejscach
2gxmv81.png
1zbq8o6.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam Bardzo fajny serwer , Polecam , Ocena wedlug mnie 10/10 :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

hahahahahah to najgorzy sewer swiata dla mnie jest 100-/100 jestem Tarkez i nigdy nie whodzcie na ten sewer

:D B) :ninja: o.O 8S :unsure: :( :angry:

po 2 jest gupi admin ten

Toshekk polecam nie whodzic nigdy!!!!!!!!

Opublikowano

hahahahahah to najgorzy sewer swiata dla mnie jest 100-/100 jestem Tarkez i nigdy nie whodzcie na ten sewer

:D B) :ninja: o.O 8S :unsure: :( :angry:

po 2 jest gupi admin ten

Toshekk polecam nie whodzic nigdy!!!!!!!!

No No ja wszystko widzialemm Juz sie tak nie wymadrzaj Miales nodusa ... Koles ci zrobil ss-y a admin sie tp i cie ogladal, Po chwili gdy zauwazyl to cie zbanowal. Wiesz hackowanie jest zabronione na serwerach :) Nie ma tak ze bezkarnie sobie cheatujesz :)

Potym ze tak napisales widac , ze jestes dziecieckiem . :) Zapraszam do gry Bardzo fajny serwer Sky Block :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Xedos, nie polecasz bo ? Z tego co pamiętam, dałem Ci bana za nodusa, którego sam nam ''zaprezentowałeś''. Głównie z resztą włamywałeś się na wyspy innych graczy oraz nagminnie prosiłeś o rangę :).

Opublikowano

Jestem wlascicielem serwa wraz z Toshkiem, wspólnie go prowadzimy. Osobiście polecam wam wbijać na serwer, serwer ma OFICJALNIE jakieś 2 dni i cały czas jest kilka osób :) Niedługo hostnig zostanie zmieniony co wiąże się z większą ilością slotów jak pisał Toshek w głównym poście.

Pozdro

Opublikowano

Jestem wlascicielem serwa wraz z Toshkiem, wspólnie go prowadzimy. Osobiście polecam wam wbijać na serwer, serwer ma OFICJALNIE jakieś 2 dni i cały czas jest kilka osób :) Niedługo hostnig zostanie zmieniony co wiąże się z większą ilością slotów jak pisał Toshek w głównym poście.

Pozdro

Więcej slotów Fajnie ! :D

Opublikowano

No No ja wszystko widzialemm Juz sie tak nie wymadrzaj Miales nodusa ... Koles ci zrobil ss-y a admin sie tp i cie ogladal, Po chwili gdy zauwazyl to cie zbanowal. Wiesz hackowanie jest zabronione na serwerach :) Nie ma tak ze bezkarnie sobie cheatujesz :)

Potym ze tak napisales widac , ze jestes dziecieckiem . :) Zapraszam do gry Bardzo fajny serwer Sky Block :D

Jak można mieć nodus'a na SkyBlock'u ? xD

n6ezWbn.png

Opublikowano

Cześć

Mój nick w Minecraft to Adi_1234

Jestem miłym i ogarniętym graczem tego serwera

Staż na serwerze mam dość mały lecz poznałem się z wieloma graczami :P

Coś o sobie? mam 14 lat, uczęszczam do ZSZ nr 3 do klasy 2 gimnazjum ,mieszkam w małym miście powiatowym dokładnie to Hruubieszów woj. lubelskie, dość blisko do granicy z Ukrainą.

Lubię piłkę nozną, jazdę na rowerze i WF

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...