Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[5.0.5] Pandashan MoP

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grają, 2 spore gildie. Obie gildie grają na Taran'Zhu. Nie polecam tego serwera, dupny support. Nie pomagają, nie odpisują na tickety. Jeżeli będzie ktoś mieć problem na tym serwerze jakis bug czy coś oni to mają w dupie. Wiem bo sam mam problem i napisałem już 5 ticketów, zero pomocy. Pisałem teżna forum i jeden z tych kretynów odpisał aby pisać tickety w grze na który żaden gm nie odpisuje!. Nie tylko ja mam problem z bugami i z brakiem pomocy.

Dodatkowo na tym serwerze gra cała masa gówna z hiszpani oraz brazylii. Nienawidze ^^^$$$ latynosów. NIe polecam tracić czasu i czekać na innego pirata mop.

A i jeszcze wspomnę, że na Taran'Zhu masakrycznie laguje, powyzej 1500 graczy i juz lag na lagu. Ten problem trwa juz 3 tygodniei do tej pory nie zostal naprawiony :D Od około 12 zaczyna lagować. Życzę miłego grania!.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziękuję, bo gra się naprawdę miło, Wandering Oślep już całkowicie działa, dodali Realm dla hiszpanów(mnie też denerwują), i ogólnie gra się przyjemnie, pogralem sobie pandą hunterem, pandą monkiem, obie wbiłem do 90 lvlu a na monku kończę zbierać Set Dreadful, i jeszcze mam gnoma warlocka 89 lvl, ale wstrzymałem się od rozwijania go, racja dużo questow nie działa i z tym niestety trzeba sobie radzic, spelle działają niemal wszystkie(jakieś 95%), naprawdę polecam serwer dla wszystkich fanów PvP(niestety raidy z MoP'a oprócz 3 bossów z Mogu'Shan't Vaults nie działają), naprawdę przyjemnie się gra, a dla niewierzących w jakąkolwiek aktywność developerów polecam zajrzeć na forum i wejść do wątku changelog, tam jest lista poprawionych rzeczy i jest ona naprawdę spora.
Zapraszam do największej polskiej gildii na Tharan'Zhu - Army of Poland, dużo ogarnietych, pomagających graczy.

Aha, Gate of the setting sun już działa, Mogu shan pałace też, i chyba wszystkie BG
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam

EDIT: Kwestia lagów, na Tharan'Zhu występują one, gra na Tharan'Zhu jest podzielona na dwie fazy, jedna to jakieś 70% gdzie w ogóle nie ma lagów i 30% gdzie sa lagi takie że nie da sie grać na żadnym BG(ale normalnie chodzić i farmić itemy sie da) w sumie nie wiadomo co się dzieje że tak jest bo to od niedawna ale mam nadzieję że to poprawią, na Elegonie lagów 0, na Rassharomie lagów 0, na Hellscreamie(Hiszpanski realm) nie mam pojęcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...