Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[5.0.5] Pandashan MoP

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze listy i wysyłam pocztom, teraz nagle zainteresowanie a jak zadałem
pytanie to cisza. Dobra już ciól z tym fszystkim

@edit

tak dodam jeszcze ze serw nonstop jest pod atakiem hakerow, a ci "admini" juz wlaczyli donate system jak tam nawet nic nie dziala

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The Mogu'Shan palace will be available tomorrow at approximatively 9:00 pm (GMT+1) !

W końcu będzie można dropnać fajny miecz dla mojego warrior`a :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem jak wybieram frakcje alliance or horde i wybiore alliance pendarenem to jak jestem w northshire to mi sie gra wylacza bez zadego powiadomienia.??

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

@up Włąśnie wczoraj się to zbugowało pod wieczór mam nadzieje że to naprawią : ) bo jak na razie to srv wgl off.

Opublikowano

a wiadomo może o której będzie ON ?
widzę że serwer już ON .. ale pandaren dalej nie dziala ;/

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

po opiniach sadze, ze sie pospieszyliscie, dobre servery cata jeszcze maja troche bugow, a co dopiero mists of pandaria

Opublikowano

po opiniach sadze, ze sie pospieszyliscie, dobre servery cata jeszcze maja troche bugow, a co dopiero mists of pandaria

Bugi są nawet na officialu,tylko, że tam momentalnie wchodzą hotfxy - więc ;] tak jest pewnie pełno bugów tam, ale to jedyny serwer MoP więc przyciągnął dużo graczy, więc interes się im kręci

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jest milion serverów wotlk czy cata gdzie nawet codziennie jest cos poprawiane, a na pandashan nie zauważyłem poprawy od dłuższego czasu, nawet na forum pustka i zero informacji co dalej, na czym stoją itp. Być może szykują coś "większego" że tak powiem, ale zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

No niestety ale kiepsko to wygląda. 90 lvl wbiłem tam 2 miesiące temu a do tej pory nie oddali 2 heroików o których pisali już w lutym xD xD Honoru nabiłem 33k, cały set posiadam 12s, broń najlepszą jaka jest aktualnie do zdobycia i co teraz ? Wszystko co do tej pory można na tym serwerze osiągnąć zaliczyłem. Gdy powstanie jakiś inny priv mop to ten poleci na pysk. Do tej pory to skupiali się na sklepie i naprawie donacji :D Oddali dung zbugowany, które według nich działają jak należy to ja podziękuje za taki serwer. Nie mówiąc już po pobugowanych klasach, które ostatnio zaczęli łatać a przynajmniej wara.

Opublikowano

Dzisiejsze info

The first Arena season on Pandashan has begun !
You can now win Conquest points from Arenas and Battlegrounds, and get some powerful items to improve your PvP power.

Recruit some friends and fight in epic 2v2;3v3 or 5v5 battles and
become the best arena team of Pandashan to win some unique prizes !

Good luck to all our PvP lovers.

Niezła beka, na arenach war, lock i mag i wiadomo kto wygra.

Nie poprawione spelle paru klas, parodia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy na tym serwerze jest jakiś kanał na czacie dla polaków ? Chciałbym się dowiedzieć co zostało zrobione przez ponad miesiąc.

Opublikowano

Ktos napisal ze nie ma dobrego serwera cata polecam zajrzec na Atlantiss :)

gram na nim fajny jest ;)

// Tutaj wyrażamy opinie o "Pandashan", a nie o innym

// Caltoro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na nim do wczoraj i na razie się wstrzymam. Poczekam aż naprawią RDF bo to, jak działa, to po prostu chore jest. Wrzuca cię na instę 68+ z 61 lvlem jako tankiem który pada na hita i weź tu graj. Poza tym w Pandarii na globie z tego co wiem jest masa skryptów i to jest piękno całego dodatku. Dużo questów nie działa. Choc w ostatnim czasie bardzo często prowadzają jakieś poprawki to poczekam aż serwer będzie w miarę stabilny i rzadziej crasahe będą ( choc lagów w ostatnich dniach nie zauważyłem :) ).

PS: Ma ktoś info aby na tym servie był changelog?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam na razie 86 lvl Monk Czlowiek.

Fajny serwer polecam.

Komputer:

- Intel Core i7-4690k (procesor)

- Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming (karta graficzna)

- ASRock H97 Anniversary (płyta główna)

550711472294225736658.png

Opublikowano

Nie polecam serwera straszne bugi.

85 lvl można wbić w 1 dzien, Grim batol insta moby po 74 hp dają expa jak za zwykle mobki z 80 lvlami ...

Prawie 85 % questów jest zbugowanych .

Klasy/Talenty prawie nic nie zrobione ...

Opublikowano

Zanim forum padło był temat z tym co naprawili i naprawili naprawdę sporo od tego co było w styczniu. Z tego co aktualnie wiem mają wielkie problemy jak im maszyna nie padła to ostro ich ddos..Aktualnie na serwerze masakryczne lagi już od kilku dni. Oprócz robienia rbg oraz aren nie ma tam nic do roboty na 90lvl.

Opublikowano

zagram jak dziala ;)

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...