Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[5.0.5] Pandashan MoP

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy prywatny serwer Myst Of Pandaria Pandashan 5.0.5!!

Są dwa serwery francuzki i international.

XP rates: x5

• Quest rates: x5

• Gold rates: x2

• Drop rates: x5

Pozostałych rat nie znam.

Serwer stoi dopiero miesiąc.Na serwerze international gra około 1400 ludzi.

Strona do serwera http://www.pandashan.com/us/index

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabawny serwer is ma przewagę nad emerytami. W is można kupić gold i cały set ekwipunku za real kasę kijowy serwer nie polecam.

Opublikowano

Dzisiaj był update i poprawili parę bugów.Serwer jest fajny dużo ludzi gra i ogarnięta adminy.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Our developers have been hard working during the last weeks, so what did they do ?

On the next days / week, the following content will be available in game:

-Sha of anger:

The Sha of Anger is a Mist of a Pandaria world boss for 40 players. It'll be your first real fight and 90 content, and it'll give you the possibility to win some amazing loots.

-Gate of the setting sun:

The gate of the setting sun is a 90 dungeon for 5 players.

-Spell fixes:

We are fixing a lot of spells every day, as you've been able to notice it. More fixes are coming !

A to co było obiecane na początku tamtego tyg dalej nie działa. Dobrze, że chociaż biorą się za poprawę spelli.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie lagi bo.ja mam

Nie mam. Lagi były zmorą parę dni temu, dzisiaj naprawili te jeb%n^ errorwow i już na rbg nie wywala.I pkt honoru powolutku zbieram na gear:P

Opublikowano

czemu nie dziala serwer i strona ??

We're experiencing an attack, again, from jealous opponents. Please be patient while we work on it.

Polecam czasami zajrzeć na ich fb.

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie ściągania. Na stronie jest napisane, że trzeba pobrać Pandashan launcher, założyć folder wrzucić tam launchera i odpalić przy czym on ściągnie to co trzeba i uruchomi WoW'a. Jak gram to tam na górze jest takie kółko raz czerwone, raz żółte i zielone i coś tam że data is being downloaded. Strasznie laguje więc czy nie lepiej jest ściągnąć Blizzard launchera i zainstalować MoP i na spokojnie niech się ściąga? Tylko nie wiem czy ten launcher pobiera WoW'a do 5.0.5 czyli ten co jest potrzebny do Pandashan czy najnowszy patch jaki wyszedł. Bo tak to bym sobie ściągnął Blizzardowym launcherem, a potem wrzucił Pandashan i on ściągnął by co trzeba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dłuższym namyśle stwierdzam, że nie ma sensu grać na Pandashan, ponieważ tak jak serv był zbugowany od początku tak jest do tej pory. Administracja nie daje znaku życia, nie wiadomo czy coś robią czy rzucili to w cholere. Nie polecam tam grać strata czasu.

Opublikowano

@headshop Jeżeli coś bedzie dodane do gry to na forum jest info. Tam można się popytać, admin odpisuje, nie wiem skąd te bajki bierzesz. Strata czasu to granie na każdym privie, nie wiem ty może oczekujesz, że za darmo pograsz na full blizzlike ???

Opublikowano

@headshop Jeżeli coś bedzie dodane do gry to na forum jest info. Tam można się popytać, admin odpisuje, nie wiem skąd te bajki bierzesz. Strata czasu to granie na każdym privie, nie wiem ty może oczekujesz, że za darmo pograsz na full blizzlike ???

Trudno napisać do admina jak się nie zna angielskiego .

Btw. Kontaktujesz się z adminami w ticketach / irc czy może whisper ?

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...