Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Kwadratowa Masakra SII][40S] >>>>>VenoCraft<<<<< [Buduj się z nami!]

Shaviq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w minecraft: Emm_x3

Zainteresowania: Sport i muzyka

Czemu Ty (minimum 5zdań):Jestem przyjaznym człowiekiem, który lubi współpracować z innymi i chce osiągnąć zwycięstwo.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Zobacze

Dobrze budujesz?: chyba tak

xxxxxxx

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft:MatiGaming

Zainteresowania:Piłka nożna,Gry

Czemu Ty (minimum 5zdania:Czemu ja? Odpowiedź jest prosta.Uwielbiam serwery minecraft,jestem uczciwy,miły,oraz słucham się starszych w minecrafta gram dosyć długo więc ogarniam.Nie robię budowli na odwal się.Nie cheatóje i nie lubie ludzi którzy oszukują .Bardzo mi zależy na dostaniu się na tak fajny serwer.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):

Nie

Dobrze budujesz?:]Nie buduje rewelacyjnie ale jak się postaram to coś wychodzi :DPozdro.

Opublikowano

Polecam

Nick w minecraft:MatiGaming

Zainteresowania:Piłka nożna,Gry

Czemu Ty (minimum 5zdania:Czemu ja? Odpowiedź jest prosta.Uwielbiam serwery minecraft,jestem uczciwy,miły,oraz słucham się starszych w minecrafta gram dosyć długo więc ogarniam.Nie robię budowli na odwal się.Nie cheatóje i nie lubie ludzi którzy oszukują .Bardzo mi zależy na dostaniu się na tak fajny serwer.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Nie

Dobrze budujesz?: Nie buduje rewelacyjnie ale jak się postaram to coś wychodzi :DPozdro.

Cos ci ta kopia nie wyszla Kolego

Opublikowano

Nick w minecraft: Magister

Zainteresowania: Komputer i mechanika

Czemu Ty (minimum 5zdań): Poszukiwałem takiego servera, jestem dobrym graczem nie łamiącym przepisów nie kradne

Będziesz kręcił filmy?: jak kupie mikro to tak

Dobrze budujesz?: BDB

Opublikowano

Nick w minecraft: WantPlay

[

Zainteresowania:Hmm.trudno powiedzieć ale raczej interesuję się sportem głównie piłką nożną.

Czemu Ty (minimum 5zdań):Ponieważ jestem kreatywnym i uczciwym graczem nie lubię oszustów.Na serwerze napewno będę pomagał graczom.Nie jestem wścibski i nie wtykam nosa w nie swoje sprawy.Poza tym trzymam się regulaminu.Nie okradam.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Jak czas mi na to pozwoli..

:)

Dobrze budujesz?:Jasne byłem budowniczym na kilku serwerach.

Opublikowano

Nick w minecraft:maciek181

Zainteresowania:Motoryzacja

Czemu Ty (minimum 5zdań): Lubie grać w minecrafta. Pisze tak jak trzeba. Jestem spokojny.

Miałem swój swerwer.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Niee ;/

Dobrze budujesz?:Moim zdaniem tak

;)

Opublikowano

Nick w minecraft: PolikMC

Zainteresowania:Piłka Nożna, Koszykówka,Dziewczyny

Czemu Ty (minimum 5zdań):Jestem miłym i ogarniętym graczem, który lubi pomagać. Bardzo bym chciał zagrać,na tym serwerze, gdyż czuję że taki serwer, to była rewelacja. Lubię oglądać Masakrę, a więc taki server byłby, dla mnie odpowiedni! Myślę, że dobrze buduję, i że ktoś taki jak ja przydał by się na takim serwerze. Nie będę trolował, chyba że będzie dopuszczalne, takie coś jak lekkie zalanie chatki komuś! Nie będę oczywiście, używał żadnych wspomagaczy, typu X-Ray, czy Nodus!

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Być może!

Dobrze budujesz?: No w miarę!

Opublikowano

Zainteresowania : Lol,Minecraft,sport

Chciał bym sie dostac na ten serwer gdzyz szukam ogarniętego serwera na którym mozna by bylo spokojnie pogadac na ts/skype i pobudowac. jestem w miare Ogarnięty xD gram z minecrafta od początku . Lubie budowac nie kradne i lubie wspupracowac z innymi ;)

Czy dobrze buduje ? Owszem ;d ^^

Opublikowano

Nick w minecraft:PolskiLechu

Zainteresowania:rap i nagrywanie filmów

Czemu Ty (minimum 5zdań):Jestem kreatywny moje zainteresowania to rap i nagrywanie filmów piłka nożna

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Będę

Dobrze budujesz?:Tak

Opublikowano

Nick w

minecraft:MinecraftHero

Zainteresowania:Piłka nożna gry na PC takie jak MC itp.

Czemu Ty (minimum 5zdań):Jestem ogarnięty.Nie grifuje.Nie cheatuje.W MC gram ok 2/3 lata.Nie trolluje.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Tak

Dobrze budujesz?:8/10

Opublikowano

Nick w minecraft:OwcoMag

Zainteresowania:Rap,Skateboarding,Piłka nożna,League of Legends.

Czemu Ty (minimum 5zdań):Ponieważ lubie serwery tego typu.Nie jestem griefferem.Ogarniam minecraft nie posiadam cheatow ani innych rzeczy :).Mój staż w mc to około 2 lat ;) .

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Niestety nie ;(

Dobrze budujesz?: 9/10

P.S : Posiadam premium

Opublikowano

Nick w

minecraft: Nick

Zainteresowania: Historia / Żużel / Mitologia / Film / No i komp ^.^

Czemu Ty (minimum 5zdań): Chce spróbować sił na tym servie, nigdy nie grałem na kwadratowej, a wygląda to dosyć ciekawie, dlatego pomyślałem że się zgłoszę. Dosyć ciekawie buduję, w szczególności chiński budowle. Na co dzień nie mam zbyt dużo czasu, ale akurat teraz mam ferie więc nie jest tak źle.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Jak będzie z czego to pewno że tak

Dobrze budujesz?: Opisałem 2 pkt. wyżej. Dosyć dobrze.

Nie zależy mi ani na + ani na - ważne abym pomógł ;)

Pasjonat
Opublikowano

Nick w minecraft:Ed3k28

Zainteresowania:Sport, gry, Dziewczyny

Czemu Ty (minimum 5zdań):Bo nie ktoś inny ;).Dla tego , że uwielbiam grać na serwerach z White-Listą.Mam opanowaną nie do perfekcji , ale opanowaną ortografie i staram się pomagać graczom i innym osobom ,które mają jakies problemy . Szanuje administracje . Potrafię się przyznawać do błędów ,które popełniam i uczę się na nich .

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Kto wie. Kto wie ;)

Dobrze budujesz? : Nawet . Staram się jak mogę wiem dużo o minecraftcie i znam się na różnych mechanizmach

Pozdrawiam Ed3k28. ;-)

Pomogłem ? Zostaw + :) To Cię nic nie kosztuje :D

Opublikowano

Nick w minecraft: meZZmo

Zainteresowania: Informatyka, Piłka Nożna i oczywiście Minecraft

Czemu Ty (minimum 5zdań): Dlaczego Ja? hmm? Może dlatego że ja nie jestem jakimś dzieciakiem który chce grać po to żeby trollować albo utrudniać komuś życie. Chcę zagrać tutaj dla zabawy a nie dla tego żeby narobić sobie wrogów. Od kiedy gram nie użyłem żadnych czitów związanych z ułatwieniem gry.

Posiadam mikrofon więc mogę rozmawiać na TS'ie.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Narazie mam za słaby sprzęt na to.

Dobrze budujesz?: Nie dam rady tego ocenić ale dużo osób mówi że ładnie buduje. Nikt mi sie nie skarżył że buduje jakieś ,,Szałasy z drabinkami''. Nie lubie budować kolosalnych budowli.

Opublikowano

Wzór podania:

Nick w

minecraft:

Zainteresowania:Komputer,minecraft,piłka nożna

Czemu Ty (minimum 5zdań):Ponieważ jestem ogarnięty.Nie przeklinam.Jestem pomocny i miły.Nie używam chetów.Zachowuje sie poważnie.Lubie takie serwery.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Tak raz na tydzień

Dobrze budujesz?:Myśle że tak

Opublikowano

Zainteresowania:Tenis Ziemny,tenis stołowy,

Czemu ty:Czemu ja? Nie jestem żadnym noobem który się o wszystko obraża,umiem całkiem nieźle budować.Mam ochote zagrać na tym serwerze poznaćnowych ludzi.Nigdy nie używam cheatów i innych ułatwiaczy gry.Jestem pomocny i uczciwy.

Będziesz kręcił filmy:Narazie nie

Dobrze budujesz:Napewno nie buduje szałasów z drabinkami. Buduje całkiem całkiem

Nick w grze:Mania98

Opublikowano

Nick w

minecraft: Litchuania.

Zainteresowania: Muzyka, grafika.

Czemu Ty (minimum 5zdań): Hej. Mam na imię Sebastian, mam 1 lat. Jak już pewnie wiesz, chcę się dostać na owy serwer. Dlaczego? Ponieważ żadnych ogarniętych w pobliżu nie ma, hmm. Grałem już na kilku serwerach typu KM, szło mi nawet dobrze. Nie mam zamiaru budować żadnych szałasów, chcę zbudować dobry dom, może nawet zamek, kto wie. Nie wiem co jeszcze dodać, ale interesuję się grafiką komputerową, samochodami (nie wyścigami, tylko prawdziwymi samochodami) i koszykówką. W przyszłości mam zamiar zostać mechanikiem, mam nadzieję, że mi to wyjdzie. No, to chyba na tyle. Rozpisałem się, że chyba Ci wystarczy, heh. Pa.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Nie.

Dobrze budujesz?: Nawet, nawet. Myślę, że nieźle.

PXUm92q.gif

Opublikowano

Nick w minecraft: Kali

Zainteresowania:Unihockey

Czemu Ty (minimum 5zdań):

Dlaczego Ja? hmm? Może dlatego że ja nie jestem jakimś dzieciakiem który chce grać po to żeby trollować albo utrudniać komuś życie. Chcę zagrać tutaj dla zabawy a nie dla tego żeby narobić sobie wrogów. Od kiedy gram nie użyłem żadnych czitów związanych z ułatwieniem gry.

Posiadam mikrofon więc mogę rozmawiać na TS'ie.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Tak

Dobrze budujesz?: Tak w miare

Opublikowano

Nick w

minecraft: KaMakE

Zainteresowania: Wędkarstwo

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem miły i pomocny . Nie griferuję . Pomogę jak ktoś będzie mieć problem . Jestem otwarty na wszystko . Pozdrawiam i oczekuję przyjęcia.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Mam 1mb neta , więc jak?

xD

Dobrze budujesz?: W miarę dobrze . Gram na dużo FB i działki mam ładne ;3

Opublikowano

Nick w

minecraft: EnyoPL

Zainteresowania: informatyka i koszykówka

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem ogarnięty. Ładnie buduje.Nie griefuje. Nie jestem dzieckiem neo typu admin dawaj diaxa bo jak nie to tu niegram

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Prawdopodobne

Dobrze budujesz?: tsaa

Opublikowano

Nick w

minecraft:Szelt

Zainteresowania:Sport, komputer oraz gry ;p.

Czemu Ty (minimum 5zdań):Lubię grać zespołowo. Pomagam innym gdy potrzebują pomocy. Jak na mój wiek znam dobrze ortografię. Zawsze chciałem pograć na kwadratowej masakrze.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane) Nie;p

Dobrze budujesz?:Gram w minecrafta już 1.5 roku więc raczej tak

;)

Opublikowano

Nick w minecraft: PolskaPapryka (Premium)

Zainteresowania: Sport , grafika i gry komputerowe

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem Ogarnięty i Nie Grifuje/cheatuje (ale jak to mówił Peja: Szybko się wkur*iam i wybucham jak dynamit). Nie popełniam błędów ortograficznych.Nie jestem kolejnym dzieckiem , które nie umie grać .Lubię rywalizować i nie podlizuje się . Kocham rap

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Ja nie , ale mogę nagrać z kimś :G , nie posiadam Mikro .

Dobrze budujesz?: 8/10

Opublikowano

Nick: Fikson

Zainteresowanie: Hokej, Gry komputerowe, piłka nożna

Czemu ty : Lubie takie serwery. Nie trolluje i nie odzywam sie wulgarnie. Mam TS'a oraz Skypa. Nie czituje.

Będziesz kręcił filmy? Mogę nakręcić Let's play'e z miłą chęcią.

Dobrze budujesz: Jak mam pomysł na budowle . ;D Ale nawet, nawet ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...