Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Kwadratowa Masakra SII][40S] >>>>>VenoCraft<<<<< [Buduj się z nami!]

Shaviq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft: Wiz3ard

Zainteresowania: Siatkówka,programowanie (java)

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jakoś nie mam ochoty pisać 5 zdań. Ale tak, jestem osobą ogarniętą, nie mam zamiaru wejść na serwer tylko po to aby przeszkadzać i trollować. Zajmuje się na codzień programowaniem java (appk do androida i pluginy do bukkita). Lubię również pograć sobie w siatkówkę ;]

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Raczej nie, chodź możliwe, że zacznę w ferie(11 luty).

Dobrze budujesz?: Źle nie jest, lepiankę zbuduje, he.

//gif w sygnie

Opublikowano

Nick w minecraft: matibart1

Zainteresowania: Siatkówka

Czemu Ty (minimum 5zdań): Nie wyzywam jestem ogarnięty i przetrzegam regulaminu.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Być może

Dobrze budujesz?: Wmiarę dobrze

Opublikowano

Nick w minecraft: samczos

Zainteresowania: minecraft, piłka nożna

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem ogarniety. Lubie grac w minecraft. Nie grifuje! Umiem grać. ciekawi mnie jak nam pujdzie, bo ogląndam kwadratową masakre

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):raczej nie

Dobrze budujesz?:jak dla mnie nie, ale koledzy mówią że tak

Opublikowano

Podanie dla brata!

Nick w minecraft: PanDiament

Zainteresowania: Minecraft, sport (głównie piłka nożna)

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jest ogarnięty, jak na swój wiek. Długo gra w minecrafta. Jest uczciwy, raczej nie będzie kradł. Nie będzie sprawiał problemów. Za dużo siedzi przed kompem

:D

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Nie

Dobrze budujesz?: IMAO tak

@UP

PRO ORTOGRAFIA

-.-

Opublikowano

Nick w minecraft: KoVu

Zainteresowania: minecraft i różne rodzaje gier interesuje się też informatyką :D

Czemu Ty (minimum 5zdań): Dlaczego ja ? To chyba proste pytanie. Nie griefuje , nie obrażam , nie przeklinam . Jestem miły i ogarniam ortografie . Lubie mieć sojusze ( jeśli można :/ ) no i lubie budować fajne coś w minecrafcie . Lubie serwery tego typu . Hehe

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Nie :D

Dobrze budujesz?: W miare moich możliwości można się przekonać :D

Opublikowano

Nick w minecraft:Qsy

Zainteresowania:Sport, kulinaria , film

Czemu Ty (minimum 5zdań):Chciałbym dołączyć do społeczności serwera ponieważ chcę spróbować czegoś nowego . Na dzień dzisiejszy serwerów typu survival czy freebuild jest na pęczki . Mało tego na takich serwerach panoszy się plaga plugawych złodziei greiferów etc którzy uprzykrzają rozgrywkę .Z tego co widzę serwer jest nastawiony na budowanie mniej lub bardziej ambitnych budowli w miłej atmosferze a to do mnie trafia . Proszę o pozytywne rozpatrzenie ;]

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):Można by zrobić taki YouTubowy cotygodnik , co tydzień inna budowla ;]

Dobrze budujesz?:Lubię odwzorowywać stare świątynie , zamki , pałace , a co do pytania to myślę że tak ;]

Opublikowano

Nick w minecraft: Santiago8BiT

Zainteresowania: Pilka nozna ,Gry komputerowe

Czemu Ty (minimum 5zdań): Prawde mowiac to nigdy jeszcze nie gralem na takim serwerze typu Masakra. Wiem o co w takim serwerze chodzi wiec nie bede zadawal glupich pytan. Poza tym to jestem graczem ogarnietym. Nie jestem gimbusowym zlodziejem ;d

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Nie

Dobrze budujesz?: Osoby ktore za mna graja mowia ze tak

Dołączona grafika

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Qsyownik, Yukito, Specnaz002, samczos, peras

Niestety ale muszę Was dodać na WL :)

Niestety odrzucam podanie matibart1

@up przyjęty

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Nick w minecraft: dami423

Zainteresowania: Muzyka (DJ), kucharstwo, samochody i motory.

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem dość ogarniętym graczem, znam się na rzeczy. W Minecrafta gram odkąd powstał, Alpha była piękna. Interesują mnie serwery Freebuild, uwielbiam budować duże i piękne budowle. Oczywiście jestem dyspozycyjny na TS lub innych komunikatorze, nie spinam, nie wyzywam potrafię zachować kulture pisowni.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Zobaczymy, chcę wpierw się zapoznać z serwerem.

Dobrze budujesz?: Całkiem, całkiem.

Opublikowano

Przyjmuję podanie.

Opublikowano

Nick w minecraft:Matibart1

Zainteresowania: Piłka nożna, LoL

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem ogarnięty mimo swojego wieku. Potrafię dobrze budować, nie grifuje, nie trolluje i nie kradne. Chętnie współpracuje z innymi graczami. Lubię pograć sobię w Lola i Piłkę nożną.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Zobaczy się.

Dobrze budujesz?: Może być, moim zdaniem dobrze.

Opublikowano

Przyjmuję :)

Opublikowano

Nick w minecraft:Fumon437

Zainteresowania:Dziewczyny,Piłka Nożna

Czemu Ty (minimum 5zdań):Niemam chęci pisać 5 zdań ale jestem ogarnięty nie zamierzam wejść na serwer i trollować czy przeszkadzać w budowaniu tylko.Codziennie zajmuję się oprogramowywaniem komputerów i tworzenia Forum

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane):tak oczywiście

Dobrze budujesz?: Tak Budowle mam w 1 palcu najlepsza budowla moja to lotnisko z samolotami

:)

Opublikowano

Zainteresowania: Pilka,Gry,Budowa w minecraft

Czemu Ty (minimum 5zdań): Poniewaz jestem ogarniety, nie niszcze nic, nigdy nie grifuje oraz bardzo lubie takie serwery jak ten. Dodam rowniez ze nie jestem jakims dzieckiem ktore gra aby dodac potem jakis noobow ktorzy rozwala serwer. Mam nadzieje ze serwer posiada ogranieta administracje poniewaz na ostatnim serwerze admini mieli gamemoda i na nim budowali sobie . Chodzi mi jedynie o czysty i uczciwy survival z odrobina pluginow

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Zalezy czy serwer bedzie fajny i czy atmosfera bedzie mila

Dobrze budujesz?: Kazdy buduje na swoj sposob wiec nie moge ocenic na ile ale jezeli skala od 1 do 10 to 8/10 kazdy ma jakies niedopracowania

Nick : CloneSolider

Opublikowano

Nick w minecraft: MinecraftFresh

Zainteresowania: Grafika/Informatyka/Sport

Czemu Ty (minimum 5zdań): Ponieważ lubie serwery tego typu. Jestem ogarnięty. Nie sprawiam problemów. Dobrze dysponuje RedStonem. Zawsze pomagam osobom które tego potrzebują.

Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): Zobaczy się :)

Dobrze budujesz?: Wrecz niesamowicie :)

Opublikowano

Nick w minecraft: Ougi57

Zainteresowania: Wędkarstwo, informatyka

Czemu Ty (minimum 5zdań): Jestem ogarnięty, ale lubię troche potrolować. Nie czituje. Nie przeklinam. Nie spamuje. Nie wyzywam.

]Będziesz kręcił filmy? (Niewymagane): możliwe ;>

Dobrze budujesz?: średnio, najlepiej wychodzą mi budowle z bruku i drewna

Opublikowano

Przyjmuję wszystkie 4 podania.

Opublikowano

Zapraszam serdecznie, już dużo osób

Opublikowano

nick; minerow

wiek; 14

zainteresowania; sport

być może będe kręcił filmiki

dlaczego ja; ponieważ lubie grać z innymi ludzmi i współprace

jak mam dobry dzień to co nieco wybuduje skromnie mówiąc

Opublikowano

Nie akceptuję, zbyt słabe.

Ja idę i będę jutro. Więc dopiero jutro zobaczę Twoje nowe podanie, jeśli masz chęć je złożyć.

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój nick w Minecraft to Neostr.

Mam 17 lat.

Moje zainteresowania to piłka nożna, pływanie, programowanie głównie PHP i JAVA, granie, itp.

Dlaczego ja? Bo: Nie kłamię. Nigdy nic nie ukradłem. Nigdy nie miałem styczności z cheatami. Lubię pomagać innym. Znam bardzo dobrze ortografię i język Polski.

Co do filmów na YT to będę je nagrywał ale wtedy gdy będę miał pewność że serwer nie padnie za 2 dni.

Jeśli chodzi o budowanie to nawet dobrze mi to wychodzi, parę razy zostałem budowniczym na serwerach, i raz dostałem nagrodę za najładniejszy dom.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick: VeNerCe .

Zainteresowanie: sport .

Moze bendę krecił. .

Dlaczego Ja; Ponieważ lubie grać z innymi ludzmi i współprace .

Jak mam dobry dzień .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...