Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 30 lvl na rankedach grajacy jak pi...

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej sprawdzać na lolkingu profile graczy. Na 1200 elo jest najgorzej. Ostatnio grałem z typem, varus na adc, który miał 0/0 ranków i 5 wygranych normali. 30 minuta a on ma 18 last hitów. 0/15 pod koniec i afk. Warto patrzeć na profile w lobby. Jeżeli twój team jest przeciętny, a w enemy jest np. eve jungla, fizz mid, darius top, to wierzcie mi, nie wolno wtedy polegać na skillu kolegów z teamu, tylko leavnąć. Fizz na 1200 elo rucha nawet swoje kontry jak szmaty, darius to darius na 1200 elo i z statami 15/0 na topie rucha wszystko jak chce pod tanka, eve ma pojebany dmg z ulta ( 35 - 40% hp to mało ;/ powinna dostać buffa do 80% kurwa, bo teraz penta samym ultem nie wystarcza ) oraz 300 dmg co 1 sec.

1 złota zasada. Widzisz Dravena w enemy? rozpocznij flamewar o adc, bo 99% osób wtapia na dravena, a ten potem zabija taką sonę na krytyka. Ezrealem ładnie się go kontruje. Najlepiej z leoną.

2 złota zasada. Nie bierz teemo na dariusa

3 złota zasada. Nie graj katariną, bo jeżeli w enemy trafi się tons of cc, to nawet itemy na zdjęcie cc nie pomogą. Tylko na pure idiot team. ex. shaco, ez, soraka,teemo, vladimir. Wierzcie mi, że nawet wygrywając linie z brandem katriną, przegramy tf'y

4 złota zasada. Garen pod full tanka robi rzeźnię i ma cheat goda.

5 złota zasada. Graj do 1 przegranej dnia. Potem odpoczynek 2h/3h np przy tv

6 złota zasada. Najlepiej bierz postać z "japierdole jebane cc" tzw. np sejuani. Wierz mi, że wykierować sejuani jest łatwiej, niż ukraść grzechotnika dziecku. Stun na 2 sec aoe robi swoje. Do tego slow 70%( pod ap, rabadon, wieków, ryali, merce, zhoa + sytuacyjne )

7 złota zasada. Jeżeli ktoś zajmie twoją linię to na 99.99% nafeeduje katarinę / branda / irelię /dravena / dariusa/ garena / evelyn

8 złota zasada. Pinguj dla debili aż do skutku. Jebnij spam+ping aby nie wchodził do krzaków

9 złota zasada. Nie chodź na supporta, bo przegrasz. Wygrasz bota? top ma 0/15. Zgankujesz topa? toper idzie afk, bo jesteś "unskiledem"

10 złota zasada. Najgorsze elo jest do 1300, graj op'kami, bo tu nikt nie wie co to kontra

11 złota zasada. Jeżeli ich team ma zbyt dużo cc to leavnij.

12 złota zasada. Idź zabić ich junglera na wiedźmach ( jeżeli robi blue ). 99% szansy na fb w 2:30-2:50

13 złota zasada. Graj 4fun. Wierz, że ostatnio z kumplem xin + rengar wykierowaliśmy grę. Rengar 31-2 a xin 22-4

14 złota zasada. Gragas w twoim teamie to feeder

15 złota zasada. Rumble też

16 złota zasada. Widzisz dravena i adc zrobiło pick'a? leavnij albo babysituj bota

17 złota zasada. Każda kata z enemy musi zrobić pentę w każdym meczu. Inaczej idzie się ciąć żyletą

18 złota zasada. Soraka z twojego teamu padnie na first bloodzie

19 złota zasada. Varus też

20 złota zasada. Najlepiej graj na midzie, albo jungle.Nie top bo, ktoś na 100% przegra mida / bota

graphic.png

Opublikowano

Boże kolejny taki temat ;x każdy ma takie elo na jakie zasługuje , nie ma takigo czegoś jak elo hell bo cały czas noob team . Graj postaciami które ogarniasz najbardziej staraj sie brac mocne picki jak np. Rammus , Malphite .

Opublikowano

Ostatnio kumpla carrowałem kontem jego kolegi.

Jego kumpel <1200elo a on sam 1300 i pomimo wielkich trudności i kilku lostów wyszedłem na70% winów w przeciwieństwie do lostów.

Powiedz mi jak to się dzieje, że ktoś z większym elo potrafi na innym koncie wycarrować gry, a np. ty nie potrafisz.

Odpowiedz jest prosta, nie potrafisz grać tak samo jak inni. Nawet jeżeli masz troll teamy to nie dostajesz ich w 100% ranków.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...