Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 30 lvl na rankedach grajacy jak pi...

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie na tym forum jest pewnie dużo osób którzy grają na rankedach a nie umieją to ja się pytam po co przeszkadzacie innym i gracie ?

Ta gra jest coraz bardziej bezsensu

Dzisiaj 3 przegrane pod rząd na rankedach powody

Malphite pro jungler jeden gank na topie na całą gre

Zero Pushu Tylko Kille

i przez te przegrane elo spadło o jakieś 100 ....

I mam pytanie jak mam się z tego wybić ??

Są jakieś propozycje ?

Miałem elo 1285 a teraz 1191

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

1. Patrz co ludzie biorą , jak widzisz ,że jest brak tanka , czy supporta albo same ADC wychodź .

2. Staraj nie krzyczeć na innych i czaruj swoją linie . jesteś widzę teraz na 1285 elo ... graj na midzie, takimi champ'ami jak :

Eve , Swain , Morgana , Teemo itd .

3.Graj do końca . ;] ja raz tak wygrałem ,że nie mieliśmy wieży do nexusa wygraliśmy TF i wszystko pushnołem z resztą i win .

4.spróbuj tego

http://www.mpcforum.pl/topic/776594-tut-poznaj-swoj-team-zanim-wejdziesz-do-lobby/

- szczerze , nie używam tego ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Co ty masz do nas pretensje? o.O może ktoś chciał sobie sprawdzić jak się gra na rankedach, każdy ma takie prawo ...

Opublikowano

Sam mam 1200elo z kawałkiem. Staraj się dobierać dobrze championów, a jak widzisz noob team, to wychodź. Oczywiście wychodź przy wyborze postaci. Lepieju poczekać te 30min niż przegrać rankeda.

2ufgk6u.png

Opublikowano

elo to nie winna innych tylko twoja naciskałeś na junglera , który się starał i do tego doszło .

elo pokazuje też twój poziom gry zespołowej tobie raczej tego brakuje . i nawet plujesz się na forum ..

@TOPIC - za wyjście nie zabiera elo ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Za wyjście teraz nie zabiera ELo tylko czekasz 30minut, a mówisz o zero pushu, co nas to? to dobrze. Jak puszniesz linię to dajesz przeciwnikowi farmę.

Nie płacz tylko graj.

Opublikowano

3.Graj do końca . ;] ja raz tak wygrałem ,że nie mieliśmy wieży do nexusa wygraliśmy TF i wszystko pushnołem z resztą i win .

Haha miałem dokładnie to samo wczoraj, gra godzine trwała, nasz nexus z 20% HP miał, a oni mieli z 5 wież, jeden ACE i wygraliśmy. Dostałem zajebiście dużo ELO za godzinną grę, całe 11, a gdy wcześniejsza walkę przegrałem (35 minut) odjeło mi 31.

A ty nie płacz aż tak, sam znam co prawda ten ból, miałem niedawno 1255, a teraz spadłem to 1150, miałem co prawda feederów w grze, ale zdaje sobie sprawe, że mogłem to wyccarować i się nie udało, trudno, jak zganiasz wszystko na swój team, to chyba nie dorosłeś jeszcze do high elo.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@up adc na topie ?

A co mam nie narzekać na noobków którzy grają gorzej niż 15 lvl ogarnijcie ...

dobra zamknąć

Bo jakieś prosy piszą które fuksem się wybiły

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up adc na topie ?

A co mam nie narzekać na noobków którzy grają gorzej niż 15 lvl ogarnijcie ...

dobra zamknąć

Bo jakieś prosy piszą które fuksem się wybiły

wracaj na 200 elo polaczku, nie ma to jak op farma prosa ktory narzeka na teamy hahahha

83612119244545689539.png

z tego co widze to ty grasz gorzej niz boty na easy

Uk9GTE9MX19fZXVuZV9fXzU3Nl9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@up2 to nie fuks :P xD . Po prostu trening grałeś słabo i nagle idzie ci ;] . Elo pokazuje doświadczenie i prace zespołową ;] .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

wracaj na 200 elo polaczku, nie ma to jak op farma prosa ktory narzeka na teamy hahahha

83612119244545689539.png

z tego co widze to ty grasz gorzej niz boty na easy

Kolego, nie narzekaj na innych, że są noobami bo w tym momencie to ty nim jesteś -.-. W 27 minucie 53 farmy? Ja w 11 mam 100>.

8372383248.png
Opublikowano

KURWA TRZYMAJCIE MNIE.

NIE UMIESZ GRAĆ = NIE LICZ NA DUŻE ELO

JEŻELI MASZ CO GRE PONIŻEJ 70 FARMY TO LEPIEJ NIE GRAJ W TĄ GRE

POZDRAWIA 1800 ELO NA KTÓRYM NIE MA TROLLI.

Opublikowano

KURWA TRZYMAJCIE MNIE.

NIE UMIESZ GRAĆ = NIE LICZ NA DUŻE ELO

JEŻELI MASZ CO GRE PONIŻEJ 70 FARMY TO LEPIEJ NIE GRAJ W TĄ GRE

POZDRAWIA 1800 ELO NA KTÓRYM NIE MA TROLLI.

Na kazdym elo są trolle .
Opublikowano

Jeżeli masz w kazdej grze ponizej 100 creepów nie licz ze bedziesz miał wysokie elo. Wróć na boty i naucz się last hitować bo to ci nie wychodzi i przez takich jak ty inni ludzie spadają z elo a nie ty przez nich. Okolo 10-15 creepów równa się kill więc zobacz ile tracisz.

do6qfp.jpg

Opublikowano

hahaha beka z typa. ad carry w 27 minucie 50 farmy i on mówi ze ma noobów w teamie. noobem w teamie to jesteś ty, radze Ci nie graj narazie rankedów, pograj normale i tam nabierz " skilla " tyle odemnie . nie zawsze team bedzie cie carrowal, nie licz na to

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

kocham takie trollteamty jak te autor pisze że ma noob team a sam kończy gre z 1:4 <3

autor chyba już nic nie napisze :)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Moim zdaniem RIOT powinien wprowadzić takie coś:

Rankedy można grać dopiero od 30lvl'a i +200 win'ów na normalach..

Ponieważ gracze przykładowo, którzy grają do 30lvl'a tylko na botach po osiągnięciu 30lvla od razu idą na rankedy a w ogóle nie posiadają umiejętności gry :C

Opublikowano

1. Graj tylko midem, najłatwiej się wybić, wycarrować noobów, albo lee sinem w junngle gdy umiesz nim grać.

2. Eve/Kata/Lee Sin, reszty nie ma co pickować.

3. Roam, roam, roam.

4. 0 flame, 0 obrazy, uspokajasz team, mówisz że wygracie.

5. Grasz do końca, a może ktoś od nich walnie dissconnect?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...