Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Web][DL] Strona Metin5 s1 oraz s2 by domkiss

Domkisssss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To beka że w stronce shain są zdeklarowane stałe TUOR i tabelki do bazy takowo się nazywają. I nie tylko shaina ;]

Sądząc po tym jak się zachowujesz, widać że pochodzisz ze wsi. Nie chce mi się wypowiadać na Twój temat, ale jak czytam Twoje posty, to co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że takie dzieci jak Ty nie powinny mieć dostępu do łącza.

___

Zielsko, nie widziałem Twoich skryptów, ale sądząc że bierzesz za strony pokaźną kwotę, widać że coś tam potrafisz. Nie wierze że z tylu projektów które stworzyłeś, nikt by nie zgłosił się po release, no chyba że i w tym wypadku (podobnie u Smudzasa) sprawdzi się przysłowie żeby nie oceniać książki po okładce.

@Topic

Grafika warta zainteresowania, aczkolwiek w ten sposób pocięta bez psd nie stwarza przydatności do sklejenia jakiej kolwiek strony. Pozostaje jedynie zakodować w obecnym stanie.

Opublikowano

sprawdzał ktoś sms shop z tej strony? przydał by się jakiś mini tut ;p

Czekaj na gotowca, bo jak zwykle głupi doda, a później dzieci mają ucieche że stawiają privy.

Opublikowano

Czekaj na gotowca, bo jak zwykle głupi doda, a później dzieci mają ucieche że stawiają privy.

Wypierdalaj spać hejterze, bo jutro do gimbazy nie wstaniesz .

sprawdzał ktoś sms shop z tej strony? przydał by się jakiś mini tut ;p

Ja sprawdzałem. Czego potrzebujesz.?

Opublikowano

pytam czy dziala bo nie wiem zrobil bym sobie nowa grafike i odpalil bym na serwie

Wszystko działa tylko musisz zrobić sobie coś tam w skrypcie bo nie można się zalogować do panelu.

Opublikowano

Sądząc po tym jak się zachowujesz, widać że pochodzisz ze wsi. Nie chce mi się wypowiadać na Twój temat, ale jak czytam Twoje posty, to co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że takie dzieci jak Ty nie powinny mieć dostępu do łącza.

___

Zielsko, nie widziałem Twoich skryptów, ale sądząc że bierzesz za strony pokaźną kwotę, widać że coś tam potrafisz. Nie wierze że z tylu projektów które stworzyłeś, nikt by nie zgłosił się po release, no chyba że i w tym wypadku (podobnie u Smudzasa) sprawdzi się przysłowie żeby nie oceniać książki po okładce.

@Topic

Grafika warta zainteresowania, aczkolwiek w ten sposób pocięta bez psd nie stwarza przydatności do sklejenia jakiej kolwiek strony. Pozostaje jedynie zakodować w obecnym stanie.

Tak bardzo ciekawe, że dużo szczekasz mało gryziesz. W ogóle zaczynasz nawijać o jakiejś wsi, gościu, nawet mnie nie znasz, nie wiesz co potrafię, więc co Ty możesz wiedzieć? Wiem swoje, bo miałem okazję zobaczyć 3 stronki Zielska i wyglądają identycznie.

Opublikowano

ale panel admina nie dziala czy gracza ?

Wgl nie można się zalogować do panelu (chyba) Tak pisało pare osób więc nie wiem czy to prawda. Nie sprawdzałem tego.

Dzięki za 5% NIBY za spam :)

nie ma to jak dostać już 2 raz z rzędu 5% za free :)

Dziękuję wam :*

Opublikowano

metin5 juz nie jest moj ale strona nadal jest moja i mozecie jej uzywac do woli

to prawda skrypty nie sa zielska jego jest tylko grafika skrypty to sklejanka innych stron is niemiecki, rejestracja komputeromaniak itp ;]

Opublikowano

JAK DLA MNIE SZKODA MI TA STRONA DYSK ZA SMIECAC BO TAKIEGO SMIETNIKA JAK ICH STRONY TO JESZCZE NIE WDZIALEM POZDRO

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma spierdalac jesli ktos chce moge sprzedac ta strone dzialajaca poprawiona + prawa do niej full jak na mt5 + wytlumaczyc jak wgrac ( platnosc paypal ) zapraszam gg 45628640 (str. metin5s1.pl )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...