Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Web][DL] Strona Metin5 s1 oraz s2 by domkiss

Domkisssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypierdalaj.

strona jest legalna ,sam autor (zielsko) ,pisał ze mozna jej używać robić co sie chce z nią

ale nie ruszać stopki

4funmt2.pl

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwnie to napisane, myślałem, że skrypty, za które woła 1000zł będą napisane obiektowo ;x

@aw

zajebisty up, na pewno wykorzystam. ciekawe ile serwerów bedzie z niej korzystać ;d

Też tak myślałem, no ale stronka ma chyba z dwa lata, a tu bardziej kosztowna jest sprawa grafiki, mógł zacząć pisać obiektowo niedawno ;p

Opublikowano

Rejestracja cos nie działa wrr działa all ?

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

Pozwolił bo skrypty od dawna są w necie - można je używać i edytować, więc co mu zależy?

Niemiecki is, rejestracja komputeromaniaka (pozwalał na używanie jeśli wstawi się w stopke autora), ogólnie zlepek stron z epvp i mpc.

Najlepsze, że on za oskryptowanie brał gruby hajs ; d no cóż..

Opublikowano

Pozwolił bo skrypty od dawna są w necie - można je używać i edytować, więc co mu zależy?

Niemiecki is, rejestracja komputeromaniaka (pozwalał na używanie jeśli wstawi się w stopke autora), ogólnie zlepek stron z epvp i mpc.

Najlepsze, że on za oskryptowanie brał gruby hajs ; d no cóż..

Ale chcąc nie chcąc, grafiką tutaj nie pogardzisz.

Opublikowano

Ale chcąc nie chcąc, grafiką tutaj nie pogardzisz.

Czy ja powiedziałem coś złego o grafice?

Ma talent, ale bardziej cenił kradzione skrypty niż grafikę. Wnioskuje po cenach, które podawali ludzie wyżej. (cytuje: 600 grafika, 200 kodowanie + skrypty 1000)

Opublikowano

Czy ja powiedziałem coś złego o grafice?

Ma talent, ale bardziej cenił kradzione skrypty niż grafikę. Wnioskuje po cenach, które podawali ludzie wyżej. (cytuje: 600 grafika, 200 kodowanie + skrypty 1000)

No nie. Ale grafikę teraz widocznie robi własną a skrypty ma w dalszym ciągu te same (patrz Tuor - serwer Badara).

Opublikowano

to jest sklejka kilku stron np.rejestracja jest z tureckiej stronki ktora nawet jest tu na mpcforum i mase innych skryptow...

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Boże ludzie, to nie moje skrypty! ja wykonałem tylko grafike.

co do designu też by go tak aż nie chwalił :) pewną stronę lodową wydał w chyba 2011 ,przypadkowo odnalazlem ten dizajn na epvp z 2009
zielska byl poprawiony w ps'ie , ladniejszy co prawda ale na moje to on ukradł :) z tym to nie wiem ,mozee jego :P

Walnij się w łeb, mam na wszystko PSD

No nie. Ale grafikę teraz widocznie robi własną a skrypty ma w dalszym ciągu te same (patrz Tuor - serwer Badara).

Tuor był dawno i był totalnym nie wypałem, skrypty z tego serwera są prymitywne, to były pierwsze skrypty pod metina jakie napisałem

+ dla tych którzy twierdzą że sklejam strony

główna classa php ze skryptów azmal.pl

http://s.zielsko.com/2013-02-18_12-44-52.png

Opublikowano

Boże ludzie, to nie moje skrypty! ja wykonałem tylko grafike.

Walnij się w łeb, mam na wszystko PSD

Tuor był dawno i był totalnym nie wypałem, skrypty z tego serwera są prymitywne, to były pierwsze skrypty pod metina jakie napisałem

+ dla tych którzy twierdzą że sklejam strony

główna classa php ze skryptów azmal.pl

http://s.zielsko.com/2013-02-18_12-44-52.png

To beka że w stronce shain są zdeklarowane stałe TUOR i tabelki do bazy takowo się nazywają. I nie tylko shaina ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...