Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą postaci lubicie grać najbardziej? :)

andrzej5789

Jaką klasą postaci lubisz grać najbardziej?  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? klas? postaci lubisz gra? najbardziej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja gram na mentalu najczesciej lecz ostatnio zainspirował mnie ninja dagger :D wiadomo ze najlatwiej sie gra na wp lub bodym do tego buff i miazga :P

79b.gif

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co sądzicie o archerze ? Zastanawiałem się czy nie zrobić takiej postaci, eq z ludem siła i zręcznośc na maxa i tylko podbiegać skil i uciekać na wojnach?

Opublikowano

Mental - privy

Body - globale

Wojownicy z reguły są dobrzy, sprawują się dobrze w expie jak i w pvp dlatego gram tymi klasami :P

Opublikowano

Lubię body,bo jak mam skille na p,to jest kosa w pvp. Do tego ładnie wygląda w stalce.

Archerem grałem,ale już nie. Czemu? Łuki tylko na dystans, więc szybko musze zmieniać na fms.

Opublikowano

Wojownik body - to nim zaczynałem swoje początki na Metin2 i dalej świetnie mi się nim gra choć momentami bywa trudno (ceny auuuury ^^) :D

Opublikowano

Szaman healer . Czemu a temu ze jest moim zdaniem bardzo dobry w pvp . Malo kto robi abs na wachlarze . No i do expa jest wmiare .

Woj mental . Czemu a bo temu bo to kosa w pvp . I dobry do expa

Tak naprawde jesli server jest dobry i kazda klasa jest wyrownana to kazda postac jest bd do pvp . Tylko trzeba eq umiec zrobic

BUM

Opublikowano

Od początku grałem Daggerem, moim zdaniem świetna klasa (93 na PL'u i skończyłem grę) na privach m.in. ProMT2/XenoxMT2 kosa :D Na pro mt2 na wojnach padałem naprawdę rzadko, w pvp też szło nieźle zwłaszcza gdy władowało się sporo pod szybkość ataku.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Wojownicy są już przestarzali. Wolę grać Surą WP ze względu na to, że łatwo się nim gra.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bardzo lubię grać
-- Ninja Dagger --
Dlatego, iż jest bardzo zwinny, na większej ilości serwerów jest dobry w pvp, prezentuje się niesamowicie, jeest nieco trudniejszą klasą, ponieważ na ' metinach ' sobie ninją raczej nie podropisz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...