Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą postaci lubicie grać najbardziej? :)

andrzej5789

Jaką klasą postaci lubisz grać najbardziej?  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? klas? postaci lubisz gra? najbardziej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wojownik Body, ponieważ to klasa uniwersalna, która może wygrać z każdym jeśli dobrze się ją zrobi. Gram Bodziakiem od początku i nie zamierzam zmienić go na inną klasę.

Opublikowano

Mental power, jak na razie najw. głosów ;)

na lvlu 80+ postać niezrównana w pvp.

Troszkę absu na 2h i taki mental kwiczy i gryzie glebe z byle wyabsowaną postacią.

@top

Ja lubie grać wp za przyjemny exp i za rozpro <3

Body za ogół, szybkość w połączeniu z siłą, ale niestety przez rozpro też nie lubie bodego, bo rozproszony staje się bezbronny.

beztytuuacf.png

Opublikowano

SZAMANKA NAJLEPSZE SKILE MA ;) I LOVE SZAMANKA

Pomogłem postaw +

Odwdzięczę się tym samym ;)Pozdrawiam Maaanuel

Zakaz linków zewnętrznych w sygnaturze

Coming

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja najbardziej lubię grać surą WP, do expa jest świetna, do pvp też bardzo dobra, i ogólnie wdg. mnie bardzo łatwo ogarnąć WP, nie to co szamana ^^

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Zawsze wybieram

Bodego: Moja pierwsza postać w metq. Zawsze fajnie i wygodnie mi się nią grało.

Mentala: Tą postacią gram przeważnie na globalach, bo na privach ta postać jest niczym

WP: Ostatnio mnie zainspirowała ^^ Po prostu WP ze stalką i zatrutym to koks :D

ktoś i coś

Opublikowano

Ja wam powiem, że każdy powinien grać tym czym potrafi najlepiej się bić. Wyexpić można się za kase/wpkiem/na poli a zarabiać dropami. W pvp liczy się przedewszystkim kto jak umie grać, a nie czy bm czy body czy smok. To że bodziaka gasi wpek, nie znaczy że body nie złoży archera czy healera - wszystko zależy co kto umie, nie od postaci.

Opublikowano

Ja wam powiem, że każdy powinien grać tym czym potrafi najlepiej się bić. Wyexpić można się za kase/wpkiem/na poli a zarabiać dropami. W pvp liczy się przedewszystkim kto jak umie grać, a nie czy bm czy body czy smok. To że bodziaka gasi wpek, nie znaczy że body nie złoży archera czy healera - wszystko zależy co kto umie, nie od postaci.

Taki jest zamiar Metina. Nie ma wyznaczonej klasy do PVP, bo sam musisz sobie wybrać odpowiednią. Sura BM już nie jest taka dobra, kiedy użyjemy roski na magię, a na woja? Tylko ABS ten sam co możemy używać na Surę. Ja już wcześniej pisałem, że w Metina gram od jakichś 6 lat. Zaczynałem jako Wojownik Body, bo miał fajny opis i gram nim do dziś kładąc połowę graczy na prywatnych serwerach, ale i tak większość wierzy w stereotypy, czyli "BM nie pokonasz, healler Cię rozłoży, itd."

Opublikowano

Taki jest zamiar Metina. Nie ma wyznaczonej klasy do PVP, bo sam musisz sobie wybrać odpowiednią. Sura BM już nie jest taka dobra, kiedy użyjemy roski na magię, a na woja? Tylko ABS ten sam co możemy używać na Surę. Ja już wcześniej pisałem, że w Metina gram od jakichś 6 lat. Zaczynałem jako Wojownik Body, bo miał fajny opis i gram nim do dziś kładąc połowę graczy na prywatnych serwerach, ale i tak większość wierzy w stereotypy, czyli "BM nie pokonasz, healler Cię rozłoży, itd."

Dokładnie :)) Dlatego mówię, że każdy ma ulubioną klasę, ale nie ma sensu pisać czemu moja ulubiona klasa jest lepsza od twojej - bo nie jest :D

Opublikowano

Ja najabrdziej lubie grac Surka WP jak i Szamanem Smokiem

WP- jak sie zrobi dobre eq to kozak w PVP i oczywiscie kosiarka w PVE

Smok- Bo podobaja mi sie skile :D

@UP'y nie zrozumieliscie tutulu tematu?

Jest napisane "jaka klasa lubicie grac jabardziej"

Wiec niepotrzebnie piszecie to wszystko bo autorowi chodzilo tylko o to kim kto lubi grac, a nie kogo polecacie do gry :)

Opublikowano

Dokładnie :)) Dlatego mówię, że każdy ma ulubioną klasę, ale nie ma sensu pisać czemu moja ulubiona klasa jest lepsza od twojej - bo nie jest :D

Tutaj nikt nie pisze czemu dana klasa jest lepsza od innej, tylko kto kim lubi grać.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...