Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Support Bigpoint.com

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem prośbę o pomoc do bigpiont.com bo ktoś mi się włamuje na konto a oto ich odpowiedz:

> Witam, Mam problem ponieważ ktoś mi się włamuje na konto i po prostu sobie na nim gra, Nie podawałem nikomu danych do konta, Zmieniałem dane kilkakrotnie lecz to nie skutkuje, Więc proszę was abyście mi pomogli odzyskać pełna kontrole nad moim kontem.

> Znajomy mi powiedział że prawdopodobnie osoba włamująca się na moje konto powiązała go ze swoim kontem na bigpoint.com i dlatego ma do niego pełny dostęp a ja nie mogę nic z tym zrobić.Jeszcze raz proszę o pomoc w tej sprawie. Dziękuje

To była moja wiadomość.

A oto ich odpowiedz:

Szanowny(a) Graczu,

Uprzejmie prosimy o nie wysyłanie więcej jak 1 zgłoszenia odnośnie tego samego problemu. Wydłuża to czas naszej reakcji nie tylko na Pana zgłoszenie, ale również zgłoszenia innych graczy. Wystarczy przesłać nam 1 zgłoszenie odnośnie danego problemu.

W razie nie stosowania się do tej prośby, będziemy zmuszeni nanieść Pana adres mailowy na tak zwaną czarną listę i ani my nie będziemy otrzymywali żadnych zgłoszeń od Pana, ani Pan nie otrzyma żadnej odpowiedzi od nas.

Dziękujemy z góry za zastosowanie się do powyższych wskazówek.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

1 wiadomość do supprotu darkorbit a drugą do bigpoint.com

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Polski gowniany suport to porażka.

Miałem problem na us2, to napisałem.

I baba mi odpisała, cos takiego

" Cześć, jestem Ewa pomogę do końca rozwiązać ci ten problem" pomagała mi nie złościła się.

Wgl, dlatego przerzucilem sie zagraniczne serwery.

P.S Nie pisz do nich, etc. Bo ci konto zbanują perm- tak jak mojemu koledze z reala:D

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Nie kłoc sie bo ja miałem tak

5-2 ujebałem type a on wyzywal mnie od kutasow .. napisalem do cm'a zeby szept zobaczyl a on ze nic nie ma

Napisalem kto cie zatrudnil ban 7 dni

Skarga polecial na cm'a

I sie ciagle kłocilem z nimi wrescie powiedzili 15 min na udowdenienie albo ban i sie skonczylo na banie 10 dni na konto :)

A oni nawet nie reagowali .. bo to przeciez ich pracownik :) ... wrescie teraz za to specjalnie vps'a kupilem i bede tak te szmaty kradł.. i pierdole

Niech sie admin lata.. to mu przedoczami bede lordakie kręcil :)...

Opublikowano

To co mam tak to pozostawić?

Poszedłem spać o godz 23...

Dziś rano wchodzę na DO i patrzę w dziennik a tu logi od 2:40 w nocy do 3:22 w nocy...

Ktoś mi w nocy latał wydał 30k urki zmienił konfigi i ubił kilka alienów więc mam to tak zostawić i pozwolić temu komuś grać na moim koncie?

37be2935.png

Opublikowano

To co mam tak to pozostawić?

Poszedłem spać o godz 23...

Dziś rano wchodzę na DO i patrzę w dziennik a tu logi od 2:40 w nocy do 3:22 w nocy...

Ktoś mi w nocy latał wydał 30k urki zmienił konfigi i ubił kilka alienów więc mam to tak zostawić i pozwolić temu komuś grać na moim koncie?

zmien hasło/e-mail ?

Opublikowano

Zmieniałem kilkakrotnie dane do konta i nic to nie daje non-stop widzę logi w dzienniku jak ktoś sie bawi moim kontem które nie jest słabe

37be2935.png

Opublikowano

Facebook, eot. Sam mam przez mojego fejsa wejście na stare konto które było moje i czasem typka sobie trolluję :)

Nic z tym nie zrobisz, jeśli to powiązanie facebook lub bigpoint.

Opublikowano

Powiązanie z FB da się zlikwidować ale z BP.com nic nie zrobie a support mi grozi banem na maila...

Keyloger to raczej nie jest bo regularnie czyszczę kompa CCleanerem..

37be2935.png

Opublikowano

Ja miałem na odwrót - zajebali mi aqq , a miałem powiązane z bigpointem.com

Złodziej wystawił na allegro , nawet nie chciałem do niego pisać. Pewnego miłego dnia 1 dzień po sprzedazy , weszlem na bigpoint.com i najzwyczajniej usunałem konto z serwera ;)

Opublikowano

Polskl support mi odp że oni nic z tym nie mogą zrobić i że mam zmienić passy a Bigpoint.com mi napisał że mam do nich nie pisać bo mi maila zablokują i nie będę mógł pisać do nich ticketów

37be2935.png

Opublikowano

Pierdolcie cały "buredelBigpoint" jak bym dostał bana na konto to pierwsze robie wiązanke do BP potem zakładam nowe konto i boce dalej :)

Opublikowano

przecierz ja pamietam admina madrego pisze kto jest na 1-2 niech przejdzie na 1-1 bo poleca bany ja afk i 5 osob patrze 2 dzien zostales zbanowany na 10 dni...

2435676187.png

Opublikowano

Szlachcic czuję fake, bo tak:

1) Nie każdy ma czat

2) Nie każdy będzie się słuchał jakiejś lamy

Więc jeśli taka sytuacja miała miejsce to to patologius totalus;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja bana nie chcę dostać bo szkoda mi mojego konta i zebym musiał zrobić takie samo konto jak mam teraz to troche by mi zeszło...

Więc cały czas się staram aby uniemożliwić temu komuś włamy na moje konto...

Założyłem wczoraj konto na Bigpoint.com i powiązałem konto DO i jak narazie od wczoraj się nie logował na moje konto

37be2935.png

Opublikowano

Siemano mojn156. Poradzę Ci dać sobie z tym spokój bo jak widzisz (http://www.mpcforum.pl/topic/820326-inne-witam-popatrzcie-jak-supprot-szanuje-graczy-do/) z nimi nie wygrasz ;]. Jak zaczniesz się kłucić ban będzie 100%. A jeśli ten ktoś zacznie wchodzić Ci na konto to po prostu je usuń i po wzsystkim... Bo szkoda się tak bawić, że ograsz się zacznie Ci jeszcze na prawdę dobrze iść a po czasie wbijasz a ktoś tu wszystko wysprzedawał. To tylko kur*icy dostaniesz, szkda słów na ich (Support, BP) bezradność.

Opublikowano

-Sprawdź czy konto nie jest powiązane np z facbookiem

-Jeśli jest poproś BP o rozłączenie

-Zmień e mail

-Hasło na nowy e mail inne niż na konto i stary e mail

-Zmień nick i hasło na konto

-Nie kłóć się z BP bo ci poradzą banem

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Blondyneczka ja wszystko robiłem zmieniałem pasy kilka razy, e-mail też...

Powiązanie z FB idzie samemu rozwiązać....I nie mam powiązanego z FB

A BP ma mnie w dupie i tylko tyle mogę powiedzieć...

Myślę żeby czasem nie iść na policję i kwitek z potwierdzeniem zgłoszenia im wysłać z potrzebnymi danymi i wtedy może pomogą mi wyzerować wszystkie dane do konta itp

Gałeczka jak narazie nie wchodzi mi na konto ale poczekam jeszcze trochę i jak już będę naprawdę bezradny to usunę konto ze łzami w oczach...

37be2935.png

Opublikowano

mojn156. Jeśli masz ochotę się tyle bawić z policją to czemu nie? Tylko chciał bym się zapytać czy to konto było od początku założenia Twoje? Bo jeśli nie to może być problem. Ale dziwi mnie bardzo, że ktoś Ci się wbił. Może teraz gdy zmieniłeś już powiązanie z BP to będziesz miał spokój i tego Ci życzę. Pozdrawiam i powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...