Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się ten szablon jednakże dodałbym trochę zmian. Mógłbyś nadesłać mi link do szablonu na pw.?

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

icon_minus.gif validator

icon_minus.gif brak lang dla html

icon_minus.gificon_minus.gificon_minus.gif Zdecyduj się stosujesz HTML czy xHTML?

icon_minus.gif

<meta name="description" content="">
<meta name="keywords" content="">

W takim razie po co w ogóle dodawać jak nic tam nie ma?

icon_minus.gif Podobnie jak wyżej tylko tym razem pusty div z logo

icon_minus.gif ładowanie js na początku strony

icon_minus.gif zamiast robić dodatkowy div dla menu nie lepiej <ul id="menu">

icon_point.gif Nazewnictwo obrazków

icon_point.gif Poczytaj na temat divów bo w niektórych miejscach są użyte bez sensu

icon_point.gif zamiast używać reset.css można po prostu w arkuszu stylów zastosować * { ... }

Dalej już głębiej nie wchodziłem, strona jeszcze do doszlifowania... Co do wyglądu może być ;)

Opublikowano

icon_minus.gif validator

icon_minus.gif brak lang dla html

icon_minus.gificon_minus.gificon_minus.gif Zdecyduj się stosujesz HTML czy xHTML?

icon_minus.gif

W takim razie po co w ogóle dodawać jak nic tam nie ma?

icon_minus.gif Podobnie jak wyżej tylko tym razem pusty div z logo

icon_minus.gif ładowanie js na początku strony

icon_minus.gif zamiast robić dodatkowy div dla menu nie lepiej <ul id="menu">

icon_point.gif Nazewnictwo obrazków

icon_point.gif Poczytaj na temat divów bo w niektórych miejscach są użyte bez sensu

icon_point.gif zamiast używać reset.css można po prostu w arkuszu stylów zastosować * { ... }

Dalej już głębiej nie wchodziłem, strona jeszcze do doszlifowania... Co do wyglądu może być ;)

Wiem, ze zamiast reset.css mozna zastosowac ale wole tak z reset.css

Nazewnictwo obrazkow: obrazki maja nazwy takie jakie maja poniewaz szablon robilem tylko dla siebie, a nie dla kogos wiec tutaj nazwalem tak ;)

-tak jak pisalem, robilem tylko szablon dla mnie, i w zasadzie nigdzie go nie uzyje, tylko na moim kompie on bedzie, wiec dlatego nic nie wpisywalem

-dodatkowy div dla menu: masz racje, wystarczy ul id ;)

-ladowanie js na poczatku strony: hmm, wedlug mnie nie ma nic zlego w tym

Opublikowano

Co do ostatniej twojej wypowiedzi, js raczej stosuje się na końcu, powoduje to przyspieszenie otwierania się serwisu. Zawsze warto wiedzieć na przyszłość ;)

Opublikowano

W tych czasach ludzie cenią sobie przejrzystość i dość łatwą w przemieszczeniu się stronę. Na prawdę fajne wykonanie. Tylko nie rozumiem czemu strona jest w języku polskim, a w np. ,,O mnie" piszesz po angielsku ;p

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...