Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Rzeź III [KM3] Dwie wyspy !

pierdek062d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 17

2.) Nick z gry. xXStosaXx

3.) Skype* (wymagany).krowarozpierdalajacasystem

4.) Czy będę współpracował? oczywiście że tak.

5.) Dlaczego ja? Dlaczego ja, hmm, jestem kreatywny, potrafię budowac. W pvp nie jestem najgorszy, znam pare dobrych "taktyk" że tak powiem. Nie grałem jeszcze na serwerach tego typu, chciałbym się dowiedziec jak to jest, z tego co widziałem na yt to te serwery dają dużo frajdy. Lubię poznawac nowych ludzi, dobrze mi się rozmawia, nie kłócę się i nie wyzywam, jestem całkiem spokojny. ; p

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 16

2.) Nick z gry. xDomeKx Posiadam Premium

3.) Skype* (wymagany). xdomekxpl

4.) Czy będę współpracował? Oczywiście o to przecież chodzi!

5.) Dlaczego ja? Nie wstydzę się jestem otwarty na nowye znajomości. Nazywam się Dominik . Chciałbym grać na tym serwerze ponieważ umiem pracować w grupie :) Lubię pomagać innym. Z minecraftem mam doczynienia od wersji Alpha :) Nigdy nie posiadałem chetów jedyne co to wgrywałem sobie mody takie jak Rei's Mini map :) Nigdy nie griefuje nie kradnę itemków. Chce poznać osoby do wspołnej gry oraz rozmowy :) Licze na pozytywne rozpatrzenie

Opublikowano

Nick z gry: SHOEL_PL

Czy będę współpracował: oczywiście że tak

Dlaczego ja?: Nie cheatuje, lubię budować jestem ogarnięty nie posiadam żądnych niedozwolonych modyfikacji i nagrywam na yt:D

Opublikowano

.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 13

2.) Nick z gry. Emm_x3

3.) Skype* (wymagany). carudem

4.) Czy będę współpracował? TAK

5.) Dlaczego ja? Lubie być koleżeński, szukam kolegów, jestem przyjacielski, jestem odważny, współpracuje, kocham dobą zabawę i kocham minecrafta

xxxxxxx

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 13

2.) Nick z gry. CytrynPL

3.) Skype* (wymagany). Podam po dodaniu na serwer

4.) Czy będę współpracował? Oczywiście

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Mam na imię Mateusz, trenuję piłkę nożną oraz jestem w klubie sportowym. Moją pasją jest sport. Lubię zawierać nowe znajomości. Jestem ogarnięty, lubię pomagać, oraz lubię współpracę.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 12

2.) Nick z gry. EnyoPL

3.) Skype* (wymagany). EnyoPL

4.) Czy będę współpracował? Tak oczywiście

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Jestem Marcin .Mieszkam w województwie Lubelskim. Jestem śmiały. Potrafię Współpracować.Może bym coś z tego w przyszłości nagrywał. Znam się na minecraft.

Opublikowano

1.) Wiek : 13

2.) Nick z gry : KacperowyPL

3.) Skype : Mam, ale niestety mikro popsute :(

4.) Czy będę współpracował : Oczywiście :D

5.) Dlaczego ja : Ponieważ lubie takie serwery i jestem ogarnięty :)

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).12 w lutym 13

2.) Nick z gry. Rumcajs12

3.) Skype* (wymagany). Mam,Posiadam rowniez ts 3 ventrilo

4.) Czy będę współpracował? Jasne ze tak

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Hmm Dlaczego ja ..Napewno bede nagrywal z tego servera jezeli mi sie spodoba jezeli ktos by chcial razem ze mna to pisac pw,szybko nawiazuje znajomosci przez gry poznalem prawie 20 osob jak nie wiecej ogarniam minecraft umiem poprawnie pisac po polsku uznaje rowniez znaki polskie ale niekiedy niechce mi sie ich uzywac poniewaz bez nich pisze sie szybciej :P Bede napewno wspolpracowal.A no tak zapomnialem Nazywam sie Krzysiek i mieszkam niedaleko Wawy Mysle ze tyle starczy. Czekam na dodanie do WL :P

Opublikowano

1.) Wiek 17

2.) Nick z gry. GoQu

3.) Skype* (wymagany). roberttrafas

4.) Czy będę współpracował? Tak

5.) Dlaczego ja? Nazywam się Robert jestem ogarniętą osobą i lubię tego typu serwery. Gram w minecrafta od wersji Alfa.Chciałbym grać na tym serwie ponieważ umiem pracować w grupie. Interesuję się grami komputerowymi gram między innymi w LoL'a, Diablo3, Minecrafta. W wolnym czasie lubię pojeździć na rowerze. Lubię grać w siatkówkę i piłkę nożną. Lubię poznawać nowych ludzi i szybko się zaznajamiam z nimi. :)

Opublikowano

1.Wiek 16 .

2. Nick z gry Uszatek .

3. Skype Maffeczek .

4. Czy będę współpracował Tak będę współpracował .

5. Dlaczego ja? Jestem miła ogarniętą osoba nie boję się poznawać nowych ludzi wręcz dążę do tego żeby poznać kogoś z kim mam o czym pogadać a nie tylko siedzieć przy komputerze . Czemu chciałbym grać na tym serwerze ? . Chciałbym grać na tym serwerze ponieważ szukam od dłuższego czasu ala serwa Kwadratowa Masakra . Jestem już troszkę znudzony oglądaniem tych filmików wolał bym osobiście sam przeżyć te emocje jakie są na Kwadratowej Masakrze . Dziękuję Pozdrawiam Uszatek .

Opublikowano

1.) Wiek: 12

2.) Nick z gry: IceTouchPL

3.) Skype: Tak

4.) Czy będę współpracował: Oczywiście Wspułpraca to podstawa.

5.) Dlaczego ja: Poniewarz szukam serwera tego typu gram w minecrafta 2,5 roku. Wcale sie nie wstydze (gadam ok 4 godziny dziennie na skype)

Opublikowano

1.) Wiek 13

2.) Nick z gry.Kamkus

3.) Skype* (wymagany). kamilek77pl

4.) Czy będę współpracował:Tak

5.) Dlaczego ja? nie wstydzę nawiązywać znajomości. Gościu 6 zdań ?? ja już z całego tygodnia się napisałem bo mnie w szkole nie było (olałem) :D

Opublikowano

1.) Wiek 14 lat

2.) Nick z gry.PolskiLechu

3.) Skype* (wymagany).PolskiNoMineKing

4.) Czy będę współpracował?tak

5.) Dlaczego ja? dlaczego ja nie wiem jestem taki jak każdy nie boje się nawiązywać znajomości będę nagrywał filmy na yt jestem ogarnięty moje zainteresowania to piłka nożna i rap więc polecam się dzięki i czekam na odpowiedź

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 15 lat

2.) Nick z gry. ObraniakMC

3.) Skype* (wymagany). obraniak7

4.) Czy będę współpracował? Oczywiście, dzięki współpracy Polacy wygrali Bitwę pod Grunwaldem :)

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Ponieważ jestem ogarnięty, przyjacielski, skory do współpracy, przyznaję się do popełnionego błędu, lubię poznawać nowych ludzi. Nie wstydzę się poznawać nowych ludzi, wręcz przeciwnie, lubię gadać z innymi ludźmi poznawać ich itp. :)

Opublikowano

1.) Wiek : 13

2.) Nick z gry.: OldSkullowy

3.) Skype* : kreejzol.tv

4.) Czy będę współpracował?: Oczywiście

5.) Dlaczego ja?; Nie wstydzę nawiązywać nowych znajomości , jestem otwarty do wszystkich ludzi , kreatywny , kulturalny

mca.png
Opublikowano

NICK Z GRY: ELMacioPL

WSPÓŁPRACA?: oczywiście:)

DLACZEGO JA?: Jestem kreatywny, potrafie dogadać się z ludzmi, w mc gram od wersji 1.4 beta i systematycznie poszerzam swoją wiedze do teraz, począwszy od craftingów kończąc na red stonie. Ponadto licze na dobrą zabawe. Jestem otwarty na nowe znajomości.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 13lat

2.) Nick z gry. Gawron

3.) Skype* (wymagany). gawron19623

4.) Czy będę współpracował? Tak będę

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Mam na imię Bartłomiej i mam 13lat. Lubię jeździć na rowerze grać na kompie i robić różne doświadczenia oraz odwalać z kumplami.Jestem miły kulturalny i pomocny a poza tym lubię nawiązywać nowe znajomości i poznawać spoko ludzi.W mc gram już z rok.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).:14

2.) Nick z gry.:tuptuus

3.) Skype* (wymagany).:mam podam na priv

4.) Czy będę współpracował?:oczywiscie

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?:Nie wstydze sie nowych znajomosci.Lubie grac w minecrafta a jeszcze bardziej na serwerach typu kwadratowa masakra.Jestem pomocny i pracowity bardzo lubie grac z innymi.Interesuje sie sportem i komputerami.Najbarziej lubie Pilke nozna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...