Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Rzeź III [KM3] Dwie wyspy !

pierdek062d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KWADRATOWA RZEŹ III,

Witam, Chcialbym was zaprosić na serwer Kwadratowa Rzeż (ala Kwadratowa masakra III)i

Serwer w pelni skonczony zapraszamy. Na White-List moze trafić okolo 10 osób.

Wzór do WL nizej.

Ip: s45.mineserv.eu:31179

Sloty: 10 (z czasem wiecej

;)

Spawn Mobów: On

PVP: Pomiędzy wyspami on

W-L: On

Premium: Off

Wzór podania:

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).

2.) Nick z gry.

3.) Skype* (wymagany).

4.) Czy będę współpracował?

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?)

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).: 14

2.) Nick z gry. McFudzu

3.) Skype* (wymagany). Mam

4.) Czy będę współpracował? Tak ;p

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?)Nazywam się Norbert mam 14 lat interesuje się grami komputerowymi oraz sportem. W Minecraft'a gram już od półtora roku i bardzo mi się spodobał. Stałem się prawdziwym fun'em mc. Oglądając Kwadratową masakrę bardzo chciałem na niej zagrać, ale wiedziałem że to nie możliwe dlatego postanowiłem poszukać jakiegoś servera który ma podobny klimat jak na kwadratowej masakrze także bardzo proszę o przeczytanie tego podania oraz Pozdrawiam ;]

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 14 ;>

2.) Nick z gry. Cichacz

3.) Skype* (wymagany). fifcio10

4.) Czy będę współpracował? Tak :D

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) - Siema . Mam na imie Jakub . Jestem uczniem klasy 2 gimnazjum ... [ Po co ja to pisze? ;D] Ok to tak . Interesuje sie grafika komputerowa i grami ;] Szybko zaznajamiam sie z ludzmi i lubie grać z nimi . Dlaczego chce tutaj być ? Zainteresował mnie wasz serwer i chciałem sprawdzić:) Myśl, że jesli dostane sie na WL zostane na dluzej . Pozdrawiam Kuba ;)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Podanie Kuzyna

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 14

2.) Nick z gry. Susano19

3.) Skype* (wymagany). Jest

4.) Czy będę współpracował? Pewnie

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Ponieważ jestem ogarniętym i współpracującym z innymi graczem minecrafta. Oraz w minecrafta gram juz ponad 2 lata

Ni jestem na wl -.-

Opublikowano

@up pisze ze mnie nie ma ...

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Podanie:

1.) Wiek: 14

2.) Nick z gry: VertiPL

3.) Skype*: Mam

4.) Czy będę współprarował? : Oczywiście Tak.

5.) Dlaczego ja? : Dlaczego hm,. Lubie poznawać Nowych ludzi Kontaktować się z nimi. Grać w różne typu Gry. Oczywiście pomagać nowym graczą w różnych problemach.Chciałbym się dostać na Kwadratową Posmakować rozgrywki z nowymi ludzmi.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).:13

2.) Nick z gry.:En0iR

3.) Skype* (wymagany).:Jest

4.) Czy będę współpracował?:Oczywiście że tak.

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?):Jestem otwarty na nowe znajomości.Mam na imię Mateusz i mieszkam w Mazowszu ;D.Umiem porozumieć się w grupie,nie chcę się bez przerwy kłócić.Lecz umiem wyrazić własne zdanie.Interesuję się informatyką i piłką nożną.Lubię też siatkówkę.Nie używam kradne i nie cheatuje gdyż to jest po prostu psucie gry.Mam nadzieję że się dostane ;)

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 13

2.) Nick z gry MenO

3.) Skype* (wymagany). sewerynkumidor

4.) Czy będę współpracował? Tak :D

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) - Siema . Mam na imie Seweryn. Interesuje sie piłką nożną i grami:D Lubię nowe znajomości.W minecraft gram od wersji 1.8.1;P. Lubię takiego typu serwery jak Kwadratowa Masakra.Uciesze sie jak szybko dostane sie na wh.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 16

2.) Nick z gry. Maniek96PL

3.) Skype* (wymagany). lolomi100

4.) Czy będę współpracował? jasne zawsze z wielką chęcią

5.) Dlaczego ja? lubie współpracowac z innymi , poznawać nowe znajomości , staram sie pomagac innym , mozna mi ufac, nie lubie oklamywac ludzi

Opublikowano

Podanie brata: -.-

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).

2.) Nick z gry.

3.) Skype* (wymagany).

4.) Czy będę współpracował?

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?)

1. 13 ; )

2. ExperteX

3. Expertex4

4. Oczywiscie

5. Jestem ogarniety. Mam poczucie humoru ale umiarkowane. Poprawnie pisze. Dobrze pracuje w grupach. Serwer mi się spodobał, i chce nawiązać nowe znajomości. Jestem na nie otwarty : >

Opublikowano

1.) 17

2.) Bounceh

3.) Dzondzy99

4.) Owszem

5.) Mam na imię Damian. Mam 17lat i pochodzę, oraz obecnie zamieszkuję Warszawę. Lubię nawiązywać nowe znajomości. Jestem sumienną i pracowitą osobą. Ortografię mam opanowaną w 99.9%, więc nie będzie was raziło zaniedbanie języka ojczystego z mojej strony. Głos po mutacji, więc też nie będą wam puchły uszy, gdy będziecie ze mną rozmawiać na Skype / TS. Umiem budować (Nie jestem jakimś pro elo budowniczym, ale coś tam zawsze się zrobi).

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).16lat

2.) Nick z gry. MkkF

3.) Skype* (wymagany). Bartus611

4.) Czy będę współpracował? tak

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości? Jestem miły ogarnięty gram w minecrafta ok.4lata.Znam się na mob trapach i mechanizmach lubię nawiązywać nowe kontakty,moja ortografia też jest niczego sobie.Lubie kopać co się przyda na takiej mapce.

Opublikowano

1.) Wiek:12(jestem ogarniety)

2.) Nick z gry:Masid

3.) Skype* gambort1337

4.) Czy będę współpracował?:Alez oczywiscie!

5.) Dlaczego ja? Jestem mily,uprzejmy i przedewszytkim przyjazny.Mam poczucie humoru(umiarkowane).Poprawnie pisze(nie jestem dzieckiem ktore nie potrafi napisac

grzegrzólka).Jestem pracowity i uwielbiam przebywac w srod innych.Serwer zapowiada sie ciekawie.Nie boje sie znajomosci(kolegow kolezanek).A przedewszystkim lubie sie dobrze bawic :).

Opublikowano

1.) 15

2.) Furren

3.) Posiadam skypa ale jeżeli chodzi o rozmawianie to wole na TS3 (team speak 3) ponieważ mobliny internet ciągnie bardzo duzo ze skypa a z ts'a prawie, że nic

4.) Pewnie

5.) Podoba mi sioę typ kwadratowej masakry raz udało mi się wbic na serwer skkf'a jako duszek w jego nowej opcji lecz nie mogłem nic innego robić jak tylko przyglądać się co oni robią, ale i tak mi się bardzo podobało jeżeli teraz będę mógł zagrać na serwerze pod KM będzie super więc prosze o dodanie.

Jeżeli chodzi o sprawe z skype, i ts podam na PW aby jacyś trolle nie spamili na skype itd ; )

Opublikowano

Podanie

Nick z gry: TheBodziak .

Czy będę współpracował? : Tak będę lubię pomagać ludziom,oraz pomagać

im w rozwiązywaniu problemów.

Dlaczego ja?: Chce zagrać na tym serwerze ponieważ chciał bym poznać różnych ciekawych ludzi.

Oraz pograć oraz pobudować ciekawe budowle.Na początku zapomniałem wspomnieć że nazywam się Damian.W minecraft gram ok 1,5 toku.Gram również inne gry.

Opublikowano

1.) Wiek - 17 (ogarnięty)

2.) Ahnmitthe

3.) Skype - aszuvlog

4.) Czy będę współpracował? - Jasne

5.) Lubię nawiązywac znajomości , miałem 2 takie serwery ala kwadratowa , Mam Premium , Kręce na YouTube , Mam mikrofon (Behringer C1) , Lubię Placki

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). : Mam 13 lat, jestem ogarnięty.

2.) Nick z gry. : SebQu

3.) Skype* (wymagany). : axon2-seba

4.) Czy będę współpracował? : Tak, potrafię się dzielić wszystkim oraz współpracować, stara się również nie wpadać w konflikty.

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) : Chętnie nawiązuje nowe znajomości. W Majnkrafta nie gram dość długo, ale znam się na craftingu, generatorach itd. Jestem dość kreatywny, nie umiem zbytnio budować domów, robię jakieś kwadraciaki, ale zawsze buduje tylko parter, czasami również 1 piętro, ale mój "dom" sięga jakieś 3 piętra pod ziemią, gdzie mam dość rozbudowane magazyny, enchatingi, farmy itd.

Co prawda nie wyszło 6 zdań ale nie mam już nic do dodania :) Z góry dziękuję za rozpatrzenie! Pozdrawiam.!

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 13

2.) Nick z gry. Krzysiek48

3.) Skype* (wymagany).Mam

4.) Czy będę współpracował? Oczywście

Nie wstydze się nawiązywać nowych znajomości. Jestem ogarnięty. Mam poczucie humoru. Interesuje się grami. Nie jestem piratem (Mam premium). Chcę pograc na takim serwerze. Umiem dobrze budowac. Lubie pomagac innym.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).:14

2.) Nick z gry.:Noraxx2xx

3.) Skype* (wymagany).:Jest

4.) Czy będę współpracował?:Oczywiście że tak.

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?):Jestem otwarty na nowe znajomości.Mam na imię Norbert i mieszkam w woj. Maz. ;D.Umiem pracować w grupie.Umiem wyrazić własne zdanie.Interesuję się informatyką i piłką nożną.Lubię też piłkę ręczną.Nie używam cheatów i nie griefuje gdyż to jest po prostu psucie gry.Mam nadzieję że się dostane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...