Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepszy Solotoper

wojtas45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

garen moj main nawet teemo na topie niszcze :s ten silence jest op + spin ult i koles pada, oczywiscie odpowiedni build itd, ogolnie to lee jest git jeszcze :P

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Garen , Jayce , Yorick , Irelia.

Btw. Darius jest słaby , przed 6 lvl nic nie zrobi ._. , nie rozumiem jak możecie go uważać za najlepszego solotoper'a ._. (dodatkowo nie ma escape systemu)

Opublikowano

Btw. Darius jest słaby , przed 6 lvl nic nie zrobi ._. , nie rozumiem jak możecie go uważać za najlepszego solotoper'a ._. (dodatkowo nie ma escape systemu)

Dokładnie tak, wg. mnie to jeden z najsłabszych champów jakie są

A co do tematu: Jax, Irelia, Riven, Nasus, Rumble, Renekton

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Dokładnie tak, wg. mnie to jeden z najsłabszych champów jakie są

Bo pewnie budujesz go pod tanka, bo przecież "tak robi topka", a prawda jest taka, że Darius rozpierdala pod Full AD, potem mu sie kupuje frozen malleta, i ewentualnie plemienną.

A najlepsi solotoperzy to oczywiście Garen, Yorick no i Darius.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@Smerf, jak ja gram dariusem to jakoś nie muszę uciekać i robię coś na każdym lvl od 1 do 18, tutaj się kłania umiejętność posługiwania postacią,.

Jak dla mnie najlepszym solo toperem może być każdy, jak ktoś umie grać to może iść wszystkim, nawet karthusem vs yorick.

Btw, ja i tak bardziej się boje supporta niż jakiegoś carry.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego kogo wybrał przeciwnik, ale jedni z najlepszych to mi. Jax, Irelia, Jayce, Riven,

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jeśli chodzi o laning phase to Yorick.

Jeśli chodzi o całą gre to Dariusz.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego kogo wybrał przeciwnik, ale jedni z najlepszych to mi. Jax, Irelia, Jayce, Riven,

Pickujesz elisę i jeśli ogarniasz to wygrywasz każdy lane, gorzej w tf. Nawet irelię potrafi zniszczyć na topie.

@Top

Na lane : Elise, Jayce, Darius

W TF : Jax, Irelia ( midgame)

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jak możecie pisać że teemo jest mocny ? Ta postać nic nie robi w grze wbija się w tf wali q z adc i musi uciekać bo zaraz pada , jedynie jego grzyby coś robią ale i tak myślę że lepiej mieć normalnego solo topera niż jakieś chomiki czy szczury . Najlepszy na solo to Jax

TG9MZWtjemVra19fX2V1d19fXzU1MV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...