Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prefiksy do wyboru.

benq10r

Prefiksy do wyboru.  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma to sens?

• Tak.
      8
    • Nie.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te prefixy powinny zostać całkowicie skasowane. Tylko utrudniamy życie nowym, jak i starszym użytkownikom.

Treść tematu powinna tak brzmieć, by każdy mógł się domyśleć, czy to tutorial, pytanie o pomoc, czy problem. Wtedy każdy byłby happy, a modzi nie nabijaliby sobie akcji na ciągłym dodawaniu/zmienianiu prefixów.

Ja na nie.

Popieram, i to samo zdanie.

Admin Cienia
Opublikowano

Powinniśmy likwidować prefiksy tam gdzie ich stosowanie nie jest konieczne.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Generalnie nie rozumiem sensu tej sugestii. Zakładam, że nawet jakby była ta 'lista' to nowi i tak by mylili pojęcia. Np. na pytanie jest [Q], a na problem [P]. I chyba część i tak dawałaby [P], bo przecież p jak pytanie. :P Oczywiście można by to rozbudować i napisać skrót + znaczenie, ale w sumie po co to komu? Więcej zachodu niż pożytku. A tak to KidModzi mają co robić. :P Ci, którzy się na tym znają niech to poprawiają, a reszta niech osiądzie na laurach i pisze nawet bez tych prefixów. :)

Opublikowano

Powinniśmy likwidować prefiksy tam gdzie ich stosowanie nie jest konieczne.

Jestem na nie.

Przecież napisałem, tam gdzie są wymagane tam się zastosuje, gdzie nie to nie.

Generalnie nie rozumiem sensu tej sugestii. Zakładam, że nawet jakby była ta 'lista' to nowi i tak by mylili pojęcia. Np. na pytanie jest [Q], a na problem [P]. I chyba część i tak dawałaby [P], bo przecież p jak pytanie. :P Oczywiście można by to rozbudować i napisać skrót + znaczenie, ale w sumie po co to komu? Więcej zachodu niż pożytku. A tak to KidModzi mają co robić. :P Ci, którzy się na tym znają niech to poprawiają, a reszta niech osiądzie na laurach i pisze nawet bez tych prefixów. :)

Właśnie dlatego prefiks może być dłuższy [Pytanie], [Problem]. To też jest kolejna zaleta, wszędzie będzie to ujednolicone.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przecież napisałem, tam gdzie są wymagane tam się zastosuje, gdzie nie to nie.

Właśnie dlatego prefiks może być dłuższy [Pytanie], [Problem]. To też jest kolejna zaleta, wszędzie będzie to ujednolicone.

Jak jest pytanie to się stawia pytajnik na końcu zdania a nie jakiś zjebany prefiks na początku.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...