Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Witam popatrzcie jak supprot szanuje graczy. DO

Gałeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybym zobaczył że mój pracownik odzywa się tak do klienta to wyjebałbym go w kosmos. Jebane BP myślą że są bogami tak jak

ich pracownicy. Chuj zarabia 1.500 zł i myśli że jest zajebisty. A nawet czasu na kompa nie ma.

Opublikowano

BykuZplastiku właśnie, że się człowieku mylisz... Dobrze zrobiłem, m.in. po to aby uświadomić innych czego można się po nich spodziewać. A, że Ty byś schował głowę w piach to nie jest już moja spawa. Konto mam gdzieś. Ja tam nie będę płakać nad rozlanym mlekiem... Robię to co uważam za słuszne.

Jeszcze napiszę do BP niemieckiego opiszę całe zajście nawet tylko po to aby kogoś udupić. Pozdrawiam.

Opublikowano

a mam do was takie małe pytanie. Dlaczego gracie i wydajecie prawdziwe pieniądze na coś co mogą wam w każdej chwili odebrać i nic na to nie poradzicie ? TA GRA ZOSTAŁA STWORZONA DLA DZIECIAKÓW ABY BRAŁY KASĘ OD RODZICÓW I IM PRZELEWY/SMS'Y WYSYŁAŁY a jako że jesteście niepełnoletni to nic im zrobić nie możecie .... kiedyś może i dało się z nimi dogadać (gram od kilku lat jak jeszcze nawet wrót nie było). Jak chcecie teraz grać to musicie się liczyć z wydaniem okrągłej sumy lub grą na bocie chodź w oby przypadków mogą was bezkarnie zablokować lub skasować konta. I co wtedy zrobicie ? rodzicom się poskarżycie ? o to chodzi w tej grze:wyłudzają pieniądze, blokują konto i chcą żebyście założyli nowe aby znów kasę wydać na FE ( nie mówię o przelewach ale nawet jak kupisz Premium za 75 zł to pomyśl sobie że są tysiące osób kupujące premium w ciągu miesiąca - przemyśl to W CIĄGU MIESIĄCA...) więc jak chcecie wydawać kasę na coś co nawet nie jest wasze to życzę powodzenia w przyszłym poważnym, dorosłym życiu... ;) przepraszam za ew. błędy

Opublikowano

Z nimi nie wygrasz... Problem twki w tym, że oni nie idą na ugodę już od daaaawna. Wieki temu (ku mojemu zaskoczeniu) byli w stanie coś zwrócić (i nie mówię tutaj tylko o wrotach), a teraz? Zero kompromisów.

Oni mogą wszystko bo przed nikim nie odpowiadają, a ludzie dalej w tą grę grają...

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

grają i dają im zarobić dlatego czuja się bez karni, dostają okrągłe sumki to co im szkodzi jak kilkaset kont zbanują., założą nowe i pętla się zamyka ... taka jest ich logika

Opublikowano

Co racja to racja, support zagraniczny (np. US) jest o wiele milszy i wyrozumialszy od polskiego, bo oni tylko lecą na kase, a graczy mają w czterech literach...

Opublikowano

dajcie sobie spokój, zaoszczędzicie nerwy, czas, pieniądze i zdrowie. Idźcie na siłownie, dużo lepsze zajęcie niż siedzenie przed kompem i debilne kręcenie alienów ... ;)

Opublikowano

Co racja to racja, support zagraniczny (np. US) jest o wiele milszy i wyrozumialszy od polskiego, bo oni tylko lecą na kase, a graczy mają w czterech literach...

Wiem jak taki support wygląda i może z waszego punktu widzenia to nic nadzwyczajnego ale ja (poprzez moją sprzedaż) wiem mniej-więcej, czym jest otrzymywanie sporej ilości wiadomości, które zazwyczaj nie mają sensu.

Z czasem jest to irytujące i wręcz chce się komuś dowalić albo go po prostu olać, dlatego po części się nie dziwię takim reakcjom ze strony supportu (szczególnie, gdy ktoś stara się im coś wmówić). Jednak nadal zaskakujące dla mnie są ich reakcje na wiadomości osób, które najzwyklej w świecie potrzebują pomocy albo dociekają prawdy...

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

Wiem jak taki support wygląda i może z waszego punktu widzenia to nic nadzwyczajnego ale ja (poprzez moją sprzedaż) wiem mniej-więcej, czym jest otrzymywanie sporej ilości wiadomości, które zazwyczaj nie mają sensu.

Z czasem jest to irytujące i wręcz chce się komuś dowalić albo go po prostu olać, dlatego po części się nie dziwię takim reakcjom ze strony supportu (szczególnie, gdy ktoś stara się im coś wmówić). Jednak nadal zaskakujące dla mnie są ich reakcje na wiadomości osób, które najzwyklej w świecie potrzebują pomocy albo dociekają prawdy...

tylko zwróć uwagę że to jest ich praca i moją naliczane na godzinę więc nie rozumiem Twojego toku myślenia, Ty zarabiasz na sprzedaży to wiadomo że musisz się starać i reklamować ale u nich to wszystko jedno ile osobom pomogą i tak mają swoją sumkę
Opublikowano

tylko zwróć uwagę że to jest ich praca i moją naliczane na godzinę więc nie rozumiem Twojego toku myślenia, Ty zarabiasz na sprzedaży to wiadomo że musisz się starać i reklamować ale u nich to wszystko jedno ile osobom pomogą i tak mają swoją sumkę

Ba cm scm itd maja placone w formie rzeczy w grze..urka pp itd.

Im wyzsza posada tym wieksza nagroda wiec rzeczywiscie - meczaca praca.

Opublikowano

Ba cm scm itd maja placone w formie rzeczy w grze..urka pp itd.

Im wyzsza posada tym wieksza nagroda wiec rzeczywiscie - meczaca praca.

mi nie chodzi o "szeregowych pracowników" tylko wyższym których to jest normalna praca tak samo jak jakiegoś kierownika w firmie

Opublikowano

a mam do was takie małe pytanie. Dlaczego gracie i wydajecie prawdziwe pieniądze na coś co mogą wam w każdej chwili odebrać i nic na to nie poradzicie ? TA GRA ZOSTAŁA STWORZONA DLA DZIECIAKÓW ABY BRAŁY KASĘ OD RODZICÓW I IM PRZELEWY/SMS'Y WYSYŁAŁY a jako że jesteście niepełnoletni to nic im zrobić nie możecie .... kiedyś może i dało się z nimi dogadać (gram od kilku lat jak jeszcze nawet wrót nie było). Jak chcecie teraz grać to musicie się liczyć z wydaniem okrągłej sumy lub grą na bocie chodź w oby przypadków mogą was bezkarnie zablokować lub skasować konta. I co wtedy zrobicie ? rodzicom się poskarżycie ? o to chodzi w tej grze:wyłudzają pieniądze, blokują konto i chcą żebyście założyli nowe aby znów kasę wydać na FE ( nie mówię o przelewach ale nawet jak kupisz Premium za 75 zł to pomyśl sobie że są tysiące osób kupujące premium w ciągu miesiąca - przemyśl to W CIĄGU MIESIĄCA...) więc jak chcecie wydawać kasę na coś co nawet nie jest wasze to życzę powodzenia w przyszłym poważnym, dorosłym życiu... ;) przepraszam za ew. błędy

Początek tej wypowiedzi to jedna wielka bzdura, zacznijmy od tego że jestem pełnoletni a piszesz tak jak by każdy gracz DO był dzieciakiem. Po 2 obraziłeś osoby (dorosłe), które w to grają a jest ich naprawdę wiele. A co do kasy to wydają Ci co sobie mogą na to pozwolić i nikt (jestem pewien) tego nie żałuje. Ja osobiście grałem dla przyjemności i nie widzę niczego złego w relaksowaniu się przy komputerze, tylko wiadomo z umiarem.

Polski support do niczego się nie nadaje. Chyba, że do trollowania ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...