Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] BlackGalaxy wystartowało.

Achtung Achtung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bykuzplastiku każdy ma prawo mieć problemy techniczne. Ostatnio było 185 osób online. Jeżeli się Tobie nie podoba to zrób coś lepszego, bądź nie wchodź do tego tematu - proste.

Jeżeli ktoś chce mieć ew. lepsze info to w 1 poście jest TS.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, chciałbym zobaczyc ta gre ale jak wchodze na strone pokazuje mi sie cos takiego"

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."

moglby ktos mniej wiecej wyjasnic o co kaman? na ts tez bylem to nikt nie odpowiada.

Opublikowano

Gra spoko czekam na lepsze grafiki statków ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Kiedy jesteś juz na bazie musisz kliknąć w obrazek 2 strzałek, w prawym dolnym rogu. Otworzy ci sie sklep. Musisz wybrać statek który cię interesuje i go kupić. Kolejne statki sa dostępne dopiero po osiągnięciu wymaganego levela.

Opublikowano

Do 11 levela tylko misje. Do 15 levela na 2 mapce. Potem znowu misje, a co po 20 levelu to juz by sie musiał wypowiedzieć ktoś z większym doświadczeniem :)

+ jeśli na jakiejś mapce trwa double exp, to graj właśnie tam

Opublikowano

Moim zdaniem gra nie jest zbyt ciekawe bo tylko

bić z alienami sie można a pvp to dosyć nude by bylo , bijac po 20 >.<

I dodatkowo jak ktoś uzywa skili to wydzi je tylko używający inny gracz już nie >.<

WojakPL - Banned

Opublikowano

To jest dział o DarkOrbit, skoro to całkiem inna gra no to przerzucam do Via WWW :)

Opublikowano

Chcialbym jakos oglosic to ze znalazlem buga np ze bije mnie alien nie zaleznie gdzie jestem on strzeli we mnie nawet jak na koncu mapy jestem moglby ktos to zglosic w moim imieniu bo moje ip jest na "Czarnej liscie" nie wiem z jakich powodow

2435676187.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...