Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] BlackGalaxy wystartowało.

Achtung Achtung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tsa chciałem do 4-5 rano pograc i wbic do topki ;c ale szli 2 godziny temu spac pisali na czacie bo byli zmeczeni takze ;c

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admini dodają nowe rzeczy do gry, strona i forum off żeby nie obciążać maszyny :) Będę miał info to od razu wam napisze :)

Tymczasowy ts, dla tych którym nie działa: Elitets3.pl, kanał: VIP 3

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Poczta o2 ma jakieś problemy bo wiadomości przychodzą po 40 minutach.

Co do samej gry to mi się nie podoba już lepsze były gry na pegasusa.. <_< Do tego jest tam jakaś zakładka z płatnościam :huh: i to ja dziękuje płacić za pixele to już wole DO bo ma przynajmniej lepszą grafe. ^_^

Opublikowano

ja zrobiłem konto o 3 w nocy i teraz dostałem dopiero potwierdzenie więc trzeba czekać mam poczte na o2

@edit

idzie zdobyć jakoś coinsy ? czy tylko jak się kupi ? ;c czyli znowu pay2win ?;c

Są reklamy za które dostajesz coinsy. 3 reklamy = 5$, czyli 4000 coinsów :) czyli sporo.

8000coins = 23zł sms więc całkiem tanio :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Poczta o2 ma jakieś problemy bo wiadomości przychodzą po 40 minutach.

Co do samej gry to mi się nie podoba już lepsze były gry na pegasusa.. <_< Do tego jest tam jakaś zakładka z płatnościam :huh: i to ja dziękuje płacić za pixele to już wole DO bo ma przynajmniej lepszą grafe. ^_^

To jest beta! :) Jeszcze w tym tygodniu będą dodane nowe wyglądy map, gildie, menu główne (coś jak w do) oraz (co najlepsze) GRAFIKI STATKÓW 3D! :)

Za zgłaszanie bugów na forum są nagrody.

Zaraz postaram się wyciągnąć więcej info od adminów. ;)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Gra off , lol xD , wgl słaby hosting mają , bo na necie 100 mb na vps patrzalem nawet lagi są czasem jak jest z 10osob w jednym miejscu >.<

WojakPL - Banned

Opublikowano

kurde myślałem ze włącza przed 1-2 ale sie chyba nie zanosi kur*a :(

@edit

mi się target odbugował po updacie 0.3 i stwierdzilem ze moge grac ;c a tu OFF eh ...

Opublikowano

Jako, iż jestem CM i mam aktywny kontakt na skype z GM_GOTT to przekażę wam, iż nie oczekiwali takiego zainteresowania się grą i zabrakło im miejsca na stronie internetowej.

Jutro będzie można się logować. Więcej info jutro. Pozdrawiam - xtie.

Opublikowano

mogliby dać licznik online chociaz ;d zmiana firmy i nicku :P taka sugestia jak co xtie możesz zaproponować :D

Opublikowano

Ostatnio online było około 100 graczy! A zarejestrowanych jest kilka jak nie kilkanaście razy tyle.

Gra powinna ruszyć (na pewno) przed wieczorem. :) Liczę na 14-15, ale to tylko moje domysły.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Jeżeli wejdą klany, robimy jakiś dobry Polski klan :) Ogólnie gra wyszła im zajebiście (Zdaje się że we 3 osoby to piszą).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...