Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Aplikacje do MPC Modder Team

Sajjuk

Ankieta  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie odpowiedni dzia? do poda? na MPC Modder Team?

• Tak
      15
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiera Lena możliwe, że grupy jutro już nie będzie, a wy chcecie już rekrutację bez przesady to jest grupa testowa ... >.<

Opublikowano

Testowa czy nie, ale jakiś porządek musi być. Jeżeli liderowi odpowiada bardziej opcja rekrutacji w przeznaczonym do tego dziale to co Wam szkodzi? :) Jeżeli grupa, z jakiś przyczyn, zostanie rozwiązana to automatycznie cały dział z rekrutacją też, więc nikt nic na tym nie traci. Chillout. ;_;

Ja na Tak.

Opublikowano

Hehe dobre jest xDD Już raz ostatnio pisałem i napisze jeszcze raz (coś w stylu postu Lenarta) :

Grupa testowa, chwilowo pod hmm..ostrym naciskiem kokosza (oO) [poprostu on nas nie chce ale dobra xD] ale jakoś dajemy rade.Miesiąc mamy wytrzymać, i pokazać że jakoś dajemy rade, przy tym też że się nadejemy. Jeżeli podołamy grupa otrzyma to, tamto, to i to co w temacie, znaczy raczej nam to odda - z tego co widze nam się nic nie należy hah. :O

Ps.Jak masz//macie pytania co do MMoT (zamiast MMT bo już jest jedno - Media [..]) to piszcie do mnie, odrazu wyjaśnie - zamiast to sugestie omfg -.-

Tutaj decydujący głos mają liderzy projektu. Jeśli wolą przeprowadzać rekrutacje w osobnym dziale, to sami o to poproszą. Prosiłbym o zabranie głosu w tej sprawie.

Ja to nie mam zbytnio nic do gadania, wraz z GM'mi i Makinem na czele :))) My robimy dział własny, kolorek i reszte - a na zajutrz (suprajs) działu nie ma, jest subforum w niezbędniku cheatera (pozdro) , a jak widać dzisiaj już kolorka nie ma :) Tak mierze że za ok.tyg. grupy już nie będzie - Kokosz logic.

Ja osobiście jestem na tak, nie moge sam odbierać setki PW, ale cóż nic z tym nie zrobimy ^^ //Ale chwilowo czekamy, czas pokaże.

Opublikowano

To zdecydowanie będzie łatwiejszy sposób rekrutacji i ułatwi to nie którym pracę.

Na TAK

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

refuj sobie ile chcesz. Aktualnie my swoją prace wykonaliśmy, czekamy aż administracja zadecyduje czy zostajemy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dziwnie to wygląda. Każdy mówi co innego a każdy z modderów o.O

1. Zmniejszcie modderom czcionkę rangi. Niech mają taką jak wszyscy :)

2. Niby jakąś tam pracę wykonali i teraz będzie decyzja czy zostają a jakoś z perspektywy usera tego nie widać...

MMT tworzy filmy na YT, każdy może je oglądać i oceniać. Codersi w teorii też powinni robić coś dla ludzi. Jak będzie z Moddersami? Bo jak to będzie grupa do opierdzielania się jak codersi to jaki to ma sens?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

2. Niby jakąś tam pracę wykonali i teraz będzie decyzja czy zostają a jakoś z perspektywy usera tego nie widać...

MMT tworzy filmy na YT, każdy może je oglądać i oceniać.

A czy moddersi mają swój oficjalny kanał na YT? Żeby oglądać mody?

Zostały wykonane 2 prace i trafiły do rąk userów z tych działów. Bo jak inaczej mamy je niby opublikować? Obie prace są na forum.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A czy moddersi mają swój oficjalny kanał na YT? Żeby oglądać mody?

Zostały wykonane 2 prace i trafiły do rąk userów z tych działów. Bo jak inaczej mamy je niby opublikować? Obie prace są na forum.

A to przepraszam, nie wiedziałem :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co najlepsze że dość szybko się nawet z tym wszystkim uporaliśmy w takich warunkach :)

Lipy nie ma - moddersi czyli grupa aktywna, praktycznie cały czas coś ktoś robi, lub razem z resztą wybiera tytuły nad którymi się popracuje ^^

A z YT jest tak..że mamy jakoś współpracować w miare możliwe z MMT.

Opublikowano

Pogratulować głupoty.

Czas który mieliśmy - miesiąc aby sie wykazać

zrobiliśmy 2 mody i zostało nam jeszcze czasu.

Grupa wyjebana.

Dziękujemy genialna administracjo.

@down

Mi Max ciągle spamił że miesiąc ;D ale chooy tam,

1394725204-U719057.png

Opublikowano

a najlepsze jest to, że teraz GG osób, które podały je dla grupy, zostanie wyjebane do kosza, skąd każdy będzie mógł je wyciągnąć i napierdalać spamy. A moje gg jest zastrzeżone i od razu mówię, że nie wyrażam zgody na jego dalsze rozpowszechnianie na tym forum.

Lenart, mieliśmy 3 tygodnie, nie miesiąc. Nie zawyżaj. :) Ja jeszcze pisałem program specjalnie pod Modders Team, grubą kosę z mojego działu, ale chuj, nie chcą to nie ;) Pozostaje mi pozdrowić Modderów i życzyć powodzenia w ich działach ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Tak więc temat już jest zbędny... Zamykam... Liczę na to, że team powróci :)

A ja już jestem w trakcie pracy nad modem, przez którego chciałem do teamu ;_;

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...