Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpecGRY! [1.4.6/1.4.7] [FreeBuild] [24/7] [Jobs - Prace!] [Możliwość brania ślubów] [NPC] [Eventy] [Atmosfera prawdziwego życia] ---->CLICK<----

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM ADMINI LECA NA KASE GRACZE TO KURWY NIE GRACZE.. WYZYWAJA RODZICOW NIE POLECAM POPROSTU TEN SERWER TO DNO.. :)

NIE POLECAM ADMINI LECA NA KASE GRACZE TO KURWY NIE GRACZE.. WYZYWAJA RODZICOW NIE POLECAM POPROSTU TEN SERWER TO DNO.. :)

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno, zagram już nie podoba mi się 1 rzecz. Wymuszanie komentarzy .... 'Wbij na server daj w temacie swój nick i jesteś zajebisty bo dostajesz 10 gównianych diamentów niszcząc innym grę bo jesteś takim lamusem który sam nie da rady grać".... Zobaczę i ocenię server.... Mam nadzieje że będzie się lepiej prezentował niż to co już zrobiliście patrz 2 zdania wyżej....

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Dobra pograłem chwile i tak: Wygląd mapy : Mapa robiona była na szybko... Widać to po tym jak wyglądają strefy działkowe.... Gracze: Całkowici idioci.... Pvp- Skaczą we 2 jak już padają to płaczą.... Czat nie do ogarnięcia....Pomoc od innych to tutaj słowo nieznane. Czy da się grać na serverze: Niezbyt... Każdy kto kupi vipa jest elo pro... Szanse pomiędzy graczami nigdy nie będą równe... Dziękuje dobranoc.

1326728565-U383707.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...