Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpecGRY! [1.4.6/1.4.7] [FreeBuild] [24/7] [Jobs - Prace!] [Możliwość brania ślubów] [NPC] [Eventy] [Atmosfera prawdziwego życia] ---->CLICK<----

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ w grze jest taki spam że prawdopodobnie admin nie jest w stanie tego przeczytać napiszę tutaj :) Problem polega na tym że nie da się sprzedawać red stona mam go dosyc sporo a jak chce sprzedac wyskakuje ze nie mam wystarczającej ilości w eq, a mam :P proszę o naprawe.

z góry dzięki

Opublikowano

Nick w grze: SpecialOps

Już wchodzę na serwer ;]

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

Jeśli chodzi o redstona to powiem administarcij mam nadzije ze do jutra do naprawią a ts3 jest zapraszamy 200 slotow ip:specgry.pl rozdajemy prywatne kanaly za free wiec jak cos to pisac

Opublikowano

Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.

Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-. Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.

Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-. Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.

Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-. Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-. Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-. Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-. Nie polecam servera czekalem 1 h na kupienie 2 spawnerow owiec za co dostalem bana , bylo napisane w sklepie jesli chcesz kupic inny spawner napisz adminowi pisze mu on mowi zaraz poczym daje mi bana , niewarto grac glupia administracja dzieci po 6 lat zalowy server z poczatku fajny ale jak cos sie zapytacie admina dostaniecie bana po kilku sekundach mi dal bana za to ze prosilem go zeby mi zmienil spawner zamiast na spawner swin to na owiec H@ czyli ellnaro czy jakos tak dal mi tego bana Admin benu czy jakos tak nie umie robic spawnerow prosilem go 30 min nic nierobil mowil zaraz bo niby cos robil jak widzialem to se latal nad miastem nic nierobiac zalowy server administracja nielubi gracz jest niemila wgl walic takie Reallify wole juz se pograc np w Tego zapowiadanego co sa w nim mody a nie w takiego dziadowego , kurwa administracja do dupy o cos poprosisz ban dostalem wczesniej tempa na 16 min za to ze prosilem o dzialke -,-.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Nie polecam serwera, typowo ustawiony na kase, admini nie wiedza nawet jakie maja pluginy na serwie, pelno bugow np itemy w sklepie taniej mozn kupic i potem drozej sprzedac, konkursy na vipy ustawione, oprocz rozdawania dzialek admini nic nie robia

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

To jest kurwa śmieszne - inaczej tego nie mogę nazwać.

Napisałem na czacie że to gotowa paczka FreeBuild z MPC + wgrane małżeństwa - dostałem bana.

Co lepsze, wiecie na czym polega wynajem ochroniarzy ? Płacicie mu 35k a on za wami chodzi przez kilkanaście minut na arenie PVP xD

"Super Budowle miłe dla oka " - ten kto widział spawn chyba od razu wyszedł, jeden wielki kwadrat na tym serwerze.

Już nie mówie o super Eventach typu "Napiszcie na czacie coś fajnego" (przed chwilą taki był) - kto wygrał ? Junior Admin kurwa xD

Mówiłem już że paczka gotowa ale nawet nie ośmielili się spolszczyć chociażby rejestracji.

Kurwa śmiech na sali, spierdalajcie stamtąd bo to padnie.

Dziś leci DDOS mały.

Opublikowano

To jest kurwa śmieszne - inaczej tego nie mogę nazwać.

Napisałem na czacie że to gotowa paczka FreeBuild z MPC + wgrane małżeństwa - dostałem bana.

Co lepsze, wiecie na czym polega wynajem ochroniarzy ? Płacicie mu 35k a on za wami chodzi przez kilkanaście minut na arenie PVP xD

"Super Budowle miłe dla oka " - ten kto widział spawn chyba od razu wyszedł, jeden wielki kwadrat na tym serwerze.

Już nie mówie o super Eventach typu "Napiszcie na czacie coś fajnego" (przed chwilą taki był) - kto wygrał ? Junior Admin kurwa xD

Mówiłem już że paczka gotowa ale nawet nie ośmielili się spolszczyć chociażby rejestracji.

Kurwa śmiech na sali, spierdalajcie stamtąd bo to padnie.

Dziś leci DDOS mały.

Haha taki z ciebie ddoser jak ze mnie matrix cwelu.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Haha taki z ciebie ddoser jak ze mnie matrix cwelu.

Nie obrazilem Ciebie, ale ukazales swoj poziom inteligencji 15'sto latku.

Cwelu to mozesz mowic do rodzicow lub brata jesli Ci na to pozwalaja, ale nie do mnie bo nie jestem twoim kolega.

Wyrazilem opinie o serwerze, prawda w oczy kole co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...