Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne dźwięki nad ziemia

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc czytałem o tzn. HAARP. Ze na całym świecie słychać dziwne dźwięki i nikt nie moze tego wytlumaczyc. Ktoś słyszał te dźwięki ? C sądziće o tych dźwiękach co to moze być ?

Jak dpa mnie to moze być jakis prototyp samolotu lub UFO w moze bóg daje nam znaki ?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Fake.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ci ktorzy piszą ze to fake to proszę zeby zobaczyli filmy na youtube to dopiero zrozumieće !

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Czytałem o tym dawno temu.

Jeżeli była by to w chuj tajna broń, to na 99% nie wiedział by o niej internet.

Jak dpa mnie to moze być jakis prototyp samolotu lub UFO w moze bóg daje nam znaki ?

Jak dla mnie może to być debilizm ludzi wierzących w teorie spiskowe.

Do tego jak słyszę kolejny raz o illuminati to nóż się otwiera w kieszeni żeby dorwać takiego pacana i mu palce poucinać żeby nie pierdolił takich głupot.

Opublikowano

Ja bym bardzo chciał, żeby to były jakieś znaki od Boga.Mam dość tego świata i rzeczywistości, w której musimy zyć.Elo.

Opublikowano

Jaki kurwa fake... Jebnijcie sie w leb i jeszcze raz napiszcie ;>. To było slyszalne na calym swiecie, oraz w chuj nagran. Mi sie wydawalo ze takie cos slyszalem, zwykle "dudnienie", troszkę glosne. Nic wiecej. A mi sie zdaje ze to jakies zwierze, gdzies na dnie oceanu sie zachowalo z prehistorii.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Też słyszałem te dźwięki, najbardziej jak szedłem spać, ale lekarz mi powiedział żebym się nie przejmował i brał tabletki.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Anteny w HAARP emitują mikrofale które nie są słyszalne dla ludzkiego ucha, jedyne dźwięki jakie można usłyszęć w bliskiej odległości od owych anten to ciche buczenie przedmiotów metalowych narażonych na emisję promieniowania. xD

Opublikowano

jest to czysty debilizm wierzyc w takie cos, i pytac sie na forum czy to prawda twierdzac ze moze bog zsyla znaki. to zwykly pic na wode, tak samo jak teoria majów, majowie pisali kalendarz po pewnym czasie im sie znudzilo a ludzie uznali ze wtedy wlasnie bedzie koniec swiata DEBILIZM

Opublikowano

Ostatnio dość głośno ćwiczę śpiewanie "Ona Tańczy Dla Mnie", przyznam że nigdy to nie było i nie będzie moją mocną stroną,

ale żeby od razu mówić o tym "Dziwne dźwięki z kosmosu" to coś niesłychanego.

Bez przesady, aż tak źle nie śpiewam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...