Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPod Shuffle

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie macie opinie nt. tego urzadzenia? Mam zamiar sobie kupic cos do 300zl, co pozwoli mi na czysty dzwiek, dobra jakosc, nie musi byc duza pamiec, wygodda poczas biegania oraz jezdzenia na rowerze czy tez innych cwiczen.

Jak to oceniacie?

Opublikowano

Polecam oryginalne Apple, spokojnie Ci wystarczą.

A ja nie polecam.Wcale nie grają ąż tak dobrze a po niecałym miesiącu 1 słuchawka przestała mi działać.Polecam do tego jakieś sennheiser-y

Opublikowano

A ja nie polecam.Wcale nie grają ąż tak dobrze a po niecałym miesiącu 1 słuchawka przestała mi działać.Polecam do tego jakieś sennheiser-y

Pewnie dlatego że miałeś podróbki, lub w co bardzo wątpie, miały jakiś defekt. Te oryginalne słuchawki są specjalnie zaprojektowane do iUrządzeń.

Opublikowano

Pewnie dlatego że miałeś podróbki, lub w co bardzo wątpie, miały jakiś defekt. Te oryginalne słuchawki są specjalnie zaprojektowane do iUrządzeń.

Miałem oryginalne słuchawki bo kupiłem nowego ipoda touch

Opublikowano

Wlasnie 2h temu doszedl, iTunes jakos ogarnalem, jak dla mnie to dobra jakosc sluchawek, na razie nie bd zmienial. Dzieki wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...