Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem sam rozwiązałem. Cud, że sam, bo od was odpowiedzi bym się nie doczekał...

Wina niezgodności systemu z tym hackiem. Musiałem uruchomić w "zgodności z sys"

[centre]24243069859619485665.png[/centre]

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to się odpala ? klikam 2 razy na ten plik i nic ( Mam windows 7 64bit )

Musisz mieć odpalonego World i jak będziesz miał samochód w jeździe dowolnej odpal hacka, klikają na niego dwukrotnie.

W oknie z grą pojawi Ci się w prawym górnym rogu takie menu. Sterujesz za pomocą klawiszy od F1 do F11 + PageUp.

Czasami na Win7 trzeba na plik PPM i "Rozwiąż problem ze zgodnością".

Opublikowano

Musisz mieć odpalonego World i jak będziesz miał samochód w jeździe dowolnej odpal hacka, klikają na niego dwukrotnie.

W oknie z grą pojawi Ci się w prawym górnym rogu takie menu. Sterujesz za pomocą klawiszy od F1 do F11 + PageUp.

Czasami na Win7 trzeba na plik PPM i "Rozwiąż problem ze zgodnością".

Mam taki sam problem jak kolega wyżej (win 7 64 bit) klikam 2x i nie odpala, co miałeś na myśli z tym "Rozwiąż problem ze zgodnością"? bo jak daje prawym na HACK'a to niczego takiego nie mam, z góry dzięki za odpowiedź ;)

EDIT: Już działa, odpaliłem nfs'a w 800x600 (window mode) potem hacka i śmiga normalnie, dziękuję za hacka i pomoc w włączeniu :)

Opublikowano

Mam taki sam problem jak kolega wyżej (win 7 64 bit) klikam 2x i nie odpala, co miałeś na myśli z tym "Rozwiąż problem ze zgodnością"? bo jak daje prawym na HACK'a to niczego takiego nie mam, z góry dzięki za odpowiedź ;)

Pomyłka, bo to nie jest rozszerzenie ".exe".

Trzeba nacisnąć "Uruchom jako administrator".

Powyłączajcie antywirusy i blokady systemowe, ponieważ one mogą coś blokować.

nie odpala

Sprawdź dokładnie. Hack działa w grze, nie w okienku obok gry.

Szukaj go w prawym górnym rogu w oknie gry.

Opublikowano

Mnie zadzalalo to CarHack zeby zadzialalo wystarczy nacisnas ten hack wejsc do garazu i wyjsc wtedy powinno wam dowolne auto zamienic na mazde fullspeed 3 ktora osiaga bez zadnych przyspieszaczy ponad 700 km/h

KUSY16.png
Opublikowano

Mam problem bo gdy włączam auto finish z botem to zamiast wychodzić z wyścigu wchodzi w panel ze znajomymi. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

Opublikowano

Antywirusa wyłączyłem i zapore systemu i nadal program ten nie działa ... :/

Wbijam do gry jestem w jezdzie dowolnej minimalizuje gre , wlaczam hacka i nie odpala się on. [odpala jako administrator]

Pomożcie!

Opublikowano

i nie odpala się on. [odpala jako administrator]

Pomożcie!

Hack działa w grze, czyli gdy go odpalisz przechodzisz do gry i masz menu hacka w lewym górnym rogu.

Opublikowano

Hack działa w grze, czyli gdy go odpalisz przechodzisz do gry i masz menu hacka w lewym górnym rogu.

No robie wszystko zgodnie z opisiem i się nic nie wyświetla w grze.;/

Opublikowano

Jak odpalic hacka. Jest w rozszerzeniu .cpl a nie .exe? Pomocy!

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Jak odpalic hacka. Jest w rozszerzeniu .cpl a nie .exe? Pomocy!

Tak samo jak z było z rozszerzeniem .exe.

Podczas gdy jesteś w jeździe dowolnej naciśnij dwukrotnie na tenplik.cpl.

Opublikowano

Dlaczego zamiast wychodzić z gry , odpala znajomych?

Może być to spowodowane twoją rozdzielczością gry.

Na 800x600 działa poprawnie.

Opublikowano

Ehh .. Zwalili teraz tego cheata .. Z .exe był o wiele lepszy . Teraz wcale nie działa .. klikam dwa razy , spamować nawet moge ..

Opublikowano

Mam problem.

Jak włączam wszystko jest ok ale jak chce wyjść to zamiast kończyć wyścig to mi wyskakuje okienko znajomych.

Grę mam ustawioną w oknie 800x600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...