Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]SP6

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzcie na to (miałem subniętego NosTaleSF)

http://www.youtube.com/watch?v=ssGXV-EaxYk

Wiecie co mi to przypomina? 2SP - używanie 2 broni np.

Woj - Kusza

Łuk - Sztylet

Mag - Pistolet?? na pistolet nie wygląda

Co ma NosTaleSF do tego?

Zwyczajny kanał, zwyczajny filmik więc nie wszystko musi być prawdą.

Jednak rzeczywiście wygląda jak by używanie 2 broni :P

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Hah nikt nie wpadł na cudowny pomysł.

Łucznik (orzeł, sokół)

Mag( te dzwonki etc)

Woj (TrójząB)

no wiecie ja tak myśle ;p

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Co mają dzwonki do maga? oO 2. Bardziej się kojarzy z jakąś Chinską tradycją i nie tylko ja tak sądzę :) Trójząb ma w sobie coś bardziej "magicznego" niż włócznia -.-

Zbieram like ;x

Opublikowano

A więc już Knox napisał na niemieckim forum ze pierwsze Łuk, Woj, Mag :/

Prosze o to link :

http://board.nostale.de/board762-nostale-das-spiel-der-abenteurer-helden/board81-diskussionsecke/221286-sp-6/index6.html?#post2373592

Cytat:

Info: Bogenschütze - Schwertkämpfer - Magier
Random Blah: Ihr stellt ja tolle Theorien auf! Ich bin besonders begeistert von der "Vielleicht in 3 Monaten"-Theorie von Hina!  Man scheut keine Mühe!

Opublikowano

Na tym niemieckim forum zapewnie też nie są pewni na 100%

Ehh... czytając pierwsze posty już myślałem że uniknie się tej samej kłótni o to która sp jest dla jakiej profesji co ma miejsce na forum nostale pl ale tak tragicznie jak tam jednak nie jest ;)

Ja osobiście bardzo bym chciał by ta pierwsza para okazała się sp dla woja. Bardzo bym chciał troche poszaleć swoją postacią na glacy ale obecne sp szermierza zbytnio na to nie pozwalają ;( Oczekiwałem że woj będzie mógł mieć broń na dystans i pierwsze co mi przyszło na myśl to że pierwsza para to woj. Uważam że mimo tuniki i tego orła może to być nadal woj. Blade mimo że jest wojem nie nosi zbroi płytowej. Ponadto kusza.

Do tej 2 pary to myślę że 2 sin nie byłby dobrym pomysłem a sztyletu nie ma zbytnio czym zastąpić. wg mnie taka dzida/włócznia/halabarda dobrze pasuje jako alternatywa sztyletu dla łucznika. Mam nadzieję że się nie myle mimo że większość uważa inaczej.

A obiecywałem się że nie będe rozwijał kłótni o to która sp dla kogo... -.-

Opublikowano

HELOŁ UPIE Napisał to Knox czyli on wie wszystko bo jest jakby współpracuje z Entewell i Gameforg więc jakby źle napisała to by go wywali bo wprowadziła ludzi w błąd.

Opublikowano

A ja myślę, że 1. łuk 2. mag 3. woj. Łucznik bo kusza i na odległość będą strzelać. Mag bo jak widzicie ma takie też kułeczka zawieszone na broni a wojownikowi raczej nie pomagają ozdóbki. Wojownik maha mieczem i te kułeczka normalnie by mu przeszkadzały. A 3 para ma taką chyba najbardziej zbrojowatą zbroje :D

Opublikowano

Ehh... :) Może nie wiem wszystkiego, ale - Łucznik ma 2 bronie, łuk i sztylety... Nie włucznie lub trójząb lub inne takie rzeczy !... Sztylety to sztylety... 1 postać to na pewno łuk :). Druga sprawa.. Co ma przeszkadzanie do tego która to będzie profa? To nie realne życie że kuleczki w walce będą przeszkadzać ;) Poza tym tak jak pisałem wyżej - wojownicy walczą włucznia.. Widział ktoś jakiegoś wojownika czy to na filmach, czy to gdzie indziej by walczył trójzębem? No nie :) Następna rzecz to wygląd trójzębu... Wątpię by te dekoracje typu jakiś umieszczony kamień były dla woja ;) A włócznia.. To widać że taka czysta do ataku fizycznego.. Poza tym także pisałem wyżej że 2 postać jest podobna w ubiorze do jakiejś tradycji z chin czy jakiegoś innego azjatyckiego państwa :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

1. W grze będzie wyglądać 2 razy gorzej.

2. "SP 6" nie musi zostać wprowadzone w tym roku, to są tylko plany.

3. Nawet jeżeli dojdzie, to zanim GameForge wykupi pliki minie rok a może nawet dwa lata.

4. GameForge może nie chcieć się zgodzić na taką rzecz.

5. Skoro teraz SP 5 się zdobywa z rajdu, to SP 6 może być do kupienia tylko i wyłącznie od graczy lub z Nos Mallu, ewentualnie super trudna misja.

6. Koniec świata może być nawet jutro.

7. Nawet nie wiem czemu się udzieliłem w tym dziale.

Pozdrawiam.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zdobywanie SP będzie na 90% na glacernonie, a SP łucznika nie pasuje do tego aktu (pasuje do lasu, ale do glacy nie!).

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...