Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]SP6

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

217703_575531172464031_480942988_n.png

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575531172464031&set=a.288930217790796.89232.209841132366372&type=1&theater

- Coming in 2013! :D ^Knox

Czy to może być SP6? Jeżeli tak to pewnie 1 - łucznik , 2 Wojownik , 3 Mag.

Co o tym sądzicie ?

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jeżeli to będzie serio SP6 to chyba będę częściej grać tylko czasu brak :).

Bo widze że wzięli się do roboty... Gameforge itd SP5 , teraz to , dużo nowości można powiedzieć.

No ale poczekamy zobaczymy.

Mogliby coś jeszcze zrobić żeby było mniej monotonnie , więcej rajdów albo jakieś dodatkowe misje zarobkowe itd.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

@2up

Jeszcze zeby cos robili... to firma robiaca nostale se robi wszystko, a gameforge wykupuje od nich takie rzeczy. Tak samo jak sp6 i dalsze. SP5 to takze nie z ich inicjatywy wyszlo, a z ENTWELLA.

@Top

Tak to bedzie specjalista 6. Bedzie takze 7 oraz 8.

Opublikowano

Okej, wiadomo, że będzie SP6 bo miało powstać jednak te wyglądy mi się nie podobają oprócz łucznika.

Wiadomo, że to jest obrazek to zapewne w grze będą ładniejsze no ale mam taki gust :P

Co do innych - tak będzie SP 6,7,8 ponieważ będą to karty mające jeden artrybut dla wszystkich klas.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

@2up

Jeszcze zeby cos robili... to firma robiaca nostale se robi wszystko, a gameforge wykupuje od nich takie rzeczy. Tak samo jak sp6 i dalsze. SP5 to takze nie z ich inicjatywy wyszlo, a z ENTWELLA.

@Top

Tak to bedzie specjalista 6. Bedzie takze 7 oraz 8.

Sorki za pomyłke no ale i tak fajnie że się wzieli do roboty ;).

Opublikowano

Już SP6 ale niespodziewajka :D

Ja dopiero 43 lv. :/ ale fajnie wyglądają bo naprzykład "Volcano" niczym nie powalało a powiem więcej że fatalne wyglądało. Gladiator też taki sobie a o Cannonierze już nie wspomne. Naprawdę super są !!!

Opublikowano

a ze tak spytam. jaki to bedzie attybut ? woda?

Wygląda na atrybut wody ale głowy nie dam uciąć , poszukam jakiegoś info może znajde coś więcej.

Opublikowano

a ze tak spytam. jaki to bedzie attybut ? woda?

Tak to artrybut wody.

Na NosTaleSE zapowiadali, że SP7 taki artrybut będzie miało.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Opublikowano

1 - Łucznik (kusza, ale wygląda na łuka xD)

2 - Wojownik (to wygląda na wojownika bo to taka dzida)

3 - Mag (ta broń ma takie 3 kujące coś a mag zawsze strzela 3 kulami no i wygląda na maga ;f)

Według mnie chyba wojownik będzie tym 1 bo 2 wygląda na łucznika (sztylet), ale...

Tak wskazują kolejności NosTale więc 1 - woj, 2 - luk, 3 - mag (przy mimi mentor jak się wybiera klase)

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Opublikowano

Sorki za pomyłke no ale i tak fajnie że się wzieli do roboty ;).

Jeszcze raz to pisze...nie wzieli sie. To nieroby. Niemam nic do nich, ale taka jest prawda.

@up

Fakt z kusza to jak na woja wyglada. Ale dziwnie by bylo przestawic lucznika z krotkiej broni nagle na taka dzide. Wg mnie kolejnosc dla klas zostala prawidlowo opisana w 1 poscie.

Opublikowano

1.Wojownik (kusza, cięzka zbroja atr. ogień)

2.Łucznik (Włócznik, lekka zbroja atr. woda)

3.Mag (laska maga, szata atr. woda/światło)

Wg. mnie to dla takich postaci są sp oraz ich atrybuty. Nwm czy mag to światło czy woda ponieważ holly (mężczyzna) też jest niebieskie... Ale ja stawiam na wode ^^ A i czemu środkowe sp to nie woj? A to temu że woj nosi gruby pancerz... A to odnosi sie do 1 avatara sp od lewej ^^

itr0fv.png

Opublikowano

Wg. mnie to dla takich postaci są sp oraz ich atrybuty. Nwm czy mag to światło czy woda ponieważ holly (mężczyzna) też jest niebieskie... Ale ja stawiam na wode ^^ A i czemu środkowe sp to nie woj? A to temu że woj nosi gruby pancerz... A to odnosi sie do 1 avatara sp od lewej ^^

Wszystkie SP będą miały artrybut wody.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Opublikowano

Ziom, to jest zdjęcie ze strony Nostale JP:

next_sp.png

Teraz wszystkie karty będą miały atrybut dowy, 7SP - światło i 8SP- Mrok

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Łucznik i długa dzida ? To się nie trzyma kupy ^^. Obstawiam, że 1 to łucznik.

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey
Opublikowano

Tak jak up ;P Od kiedy łuk ma dzide? ;), a poza tym.. To że 1 postać ma kuszę nie oznacza że od razu musi być woj -.- Przypominam też że sp 2 woj także nie ma ciężkiej zbroi, ani tarczy więc 2 postać to musi być Woj... Czemu np. Woj to nie 3 postać? Bo mag nosi rózgi, a jakoś dzida nie przypomina różdżki :D Takie jest moje zdanie :)

@Edit. Up. Łucznik " sama nazwa klasy, że używa on łuku " - przypominam że łucznik ma Sp w której używa strzelby, bumerangu i bazooki ( nie wiem czy dokładnie to jest bazooka, ale niech będzie ;D )... Sztylety to nie dzida ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Właśnie mi się wydaje że to będzie SP łucznika ta 1 ... wojownik tak nie wygląda ... albo po prostu zrąbali to :> bo 1 wygląd przypomina coś z lasem , zwierzęta itd czyli łucznik myśliwy wojownik to wojownik więc nie wiadomo.

Poczekamy zobaczymy.

edit: i wgl 2 wygląd do łucznika nie pasuje...

Opublikowano

Mozna sie klucic ktora z tych 2 specjalistow bedzie dla lucznika. Zalozenia moga byc rozne. Teraz tak mi wpadlo na mysl ze srodkowy moze rzucac tymi dzidami, ale to i tak niezmienia faktu ze niepasuje on na lucznika :P

Ciekawe kiedy wejda w zycie te sp oraz co bedzie trzeba zrobic, aby zdobyc :P

@Edit

A skad wiecie czy ten srodkowy niema jakiegos grubego zelaza pod tymi szmatami? xD

Opublikowano

Na.forum nostale pl są opinie, że środkowe sp jest dla naga, bo ma najlzejsza zbroję, a ta 3 jest dla woja. A poza tym sztylet na kiju to w sumie dzida, nie ma co zgadywać, trzeba czekać na oficjalną wiadomość od gf

Opublikowano

Kurwa... Sory za bluzga, ale to mnie zaczyna wkurzać.. Odwalcie się od tych zbroi. Niech jakiś gość wpisze sobie na ulubioną strone czyli Google.pl Coś typu Sp 2 wojownik nostale... Wyjdzie mu Samuraj.. Z tego co ja widzę ten samuraj jakoś ciężkiej zbroi nie ma, a przynajmniej na taką nie wygląda bo to zwykłe szaty i o dziwo to właśnie Holy ma "najcięższą zbroje" jeśli tak to można nazwać ze wszystkich SP2.... Jeśli nawet woj miał by kuszę.... ( jak np. Krzyżowiec u woja czyli SP3 z tego co pamiętam) To łucznik musiał by mieć albo dzide, albo trójząb... Wiele osób twierdzi że łuk może mieć dzide.. Ja się pytam jak? Od kiedy sztylety to to samo co włócznia.. Ludzie... Ale idźmy dalej.. Kusza u woja to broń "poboczna", mniej używana i używa się jej tylko raz w każdej profie przy różnym SP ( U maga jest to sp4, woja sp3, a łuk sp2. Fajnie się ułożyło :P ) Sztylety dla łuka też broń poboczna ( niby ta dzida -.- ), więc dla czego mag ma różdżkę? Na pistolety ( wiem że tak się nie nazywają, ale brakuje mi nazwy >.<) to mi nie wygląda... Dla czego inne postacie mają poboczne bronie, a mag nie? ;D To się nie trzyma kupy..

1. Łuk, nawiązanie do polowania, orzeł (do wodnego żywiołu co prawda nie pasuje ale..)

2. Woj, 2ręczna broń, widać że tworzenie postaci było na podstawie jakichś tam sztuk czegoś tam.. Chiny >.<.. Nie wiem jak to wytłumaczyć :P

3. Mag, trójząb, świetnie pasuje do wody, jakoś nie widać by tą bronią można było atakować fizycznie...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...