Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Obecna meta - picki na mida

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Meta jest to jakby styl gry, ktory aktualnie panuje . Np. w aktualnej mecie gra sie tak ze jedna osoba na midzie jedna na topie 1 w jungli i na bocie adc i supp. W aktualnej mecie goruja tez postacie mobilne czyli z jakims dashem etc.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym jeszcze dopisał Mordke.

Dobrze robiony daje rade z 3/4 postaci wymienionych w temacie.

Pzdr

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Wukong.

Widziałem Froggena, któy nim grał, sam spróbowałem i muszę przyznać, że to działa. Tylko trzeba naprawdę ogarniać.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Z tymi bruiserami to bym nie przesadzał, niby ma to to potencjał. Ale jak się kończy takie zderzenie z naprawdę ogarniętym midem, to wszyscy mieli okazję zobaczyć na IEM w Kolonii, kiedy Czaru rozniósł na midzie Froggena

Opublikowano
Widziałem Froggena, któy nim grał, sam spróbowałem i muszę przyznać, że to działa. Tylko trzeba naprawdę ogarniać.

Przez tego pierdolonego froggena powstała zjebana moda i się grać w lola nie da bo zawsze midder feeduje

Opublikowano

Przez tego pierdolonego froggena powstała zjebana moda i się grać w lola nie da bo zawsze midder feeduje

Jak się nie da?

I tak wgl. to warwick też fajny na midzie. :)

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Evelynn - zarąbista na linii i bardzo bardzo mobilna, do skontrowania jest łatwa (np. pantheon albo orianna). Jednak banują ją prawie w każdej grze jak gram :)

Orianna - ona zawsze będzie dobra ze względu na jej zajebisty ult.

Katarina - moblina, duży dmg, małe cd jak na postać bez many.

Pantheon/Kha Zix/Riven - no wiadomo, uber dmg, nerfy nadciągają :P

Evelynn Countruje orianne .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...