Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperWorld : SkyBlock [24/7] [Dedyk] - Ciekawe pluginy, miła atmosfera!

ProTeza11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

28i9ank.png

2ywenu0.png

Adres IP: sb.superworld.pl

Typ Serwera: SkyBlock

Non-Premium: Tak

Wersja MC: 1.4.7

Sloty: 150

White-List: Brak

Nether: Tylko dla SuperVipów

Nasza Strona: Nie podane, ze względu na dostępność forum.

qn62r7.png

Jesteśmy wyposażeni w poteżną maszyne opartą na procesorze Intel Xeon z ogromną ilością pamięci RAM na łączu 100Mbps.

Sprzęt ten pozwala na swobodną gre bez jakichkolwiek opóźnień (lagów).

Serwer jest skonfigurowany jak najbardziej optymalizacyjnie, dlatego też nie będzię żadnych przycinek.

v7qko.png

Jest to tryb gry, który wyrzuca gracza na losowo wygenerowaną, latającą wyspe, na której gracz może znaleść skrzynie z podstawowymi przedmiotami. Twoim zadaniem jest jak najlepiej rozwinąć swoją wyspe, budować z coraz to lepszych surowców, oraz zdobywać jak najwięcej pieniędzy na serwerze. Tryb ten pozwala na dołączenie do jednakowej wyspy wraz z naszym towarzyszem, kolegą.

Nasza ekipa zaplanowała, iż każda osoba, która rozwinie wyspe na tyle, by nas zaciekawić, może uzyskać interesujące nagrody.

w30ux.png

Na naszym serwerze istnieje MobArena, jak i również BomberMan, na którym spędzisz wiele niezapomnianych godzin!

Dla najaktywniejszych graczy nasz system będzię przydzielał ciekawe nagrody. Znajdziesz tutaj unikalne budowle, których nie spotkasz na innych serwerach.

Zawsze pomocna Moderacja oraz niesamowita atmosfera sprawia, że serwer zyskuje na wartości!

2i063vm.png

Uwaga! Rekrutacja na KidModerator'ów!

Poszukujemy osoby o poniższych wymaganiach:

- Wiek 15+

- Conajmniej 2-3h dziennej aktywności w grze

- Znajomość pluginów bukkit

- Poprawna polszczyzna

- Bycie wyposażonym w mikrofon oraz TeamSpeak3

Liczymy na kreatywne podania - tylko takie mają szanse!

Podania należy składać w tym temacie, korzystając z tego wzoru:

Nick:
Teamspeak3:
Bukkit/Pluginy:
Dlaczego Ty, a nie kto inny?:
2nbeo90.png

Poszukujemy dobrego grafika, oraz programiste. Mile widziany Teamspeak3. Jeśli jesteś chętny na to stanowisko, napisz w tym temacie, bądź do mnie na PW.

Wszystkie oferty mile widziane, szukamy osób, które są kompetentne i zostaną u nas na dłużej! Jeśli jesteś taką osobą, to na co czekasz? Pisz!

m8mve8.png

Masz jakiś pomysł, co można by było dodać na serwer?

Pisz pod tym tematem! Pozdrawiamy, ekipa SuperWorld!

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzisz a jednak mozna sie dogadac i zmienic to co zle ...

Serdecznie chcialbym zaprosic kazdego gracza ktory lubi plugin skyblock

Mozna sie swietnie bawic samemu i budowac wyspe lub tez z znajomymi

Administracja jednak nabrala rozumu i postawila dobra zabawe i szczescie graczy ponad kase z czego sie ciesze

Ladnie zbudowany i ogarniety spawn takze ceny w sklepie sa zbalansowane

Serdecznie zapraszam i POLECAM

Pozdrawiam Lavilos

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Równie dobrze można dołączyć do wyspy kolegi. Jeśli przeszkadza Ci to, że nie ma komendy /tpa, to już nie nasza sprawa.

Serwer Ci się nie podoba, bo znalazłeś tą jedną rzecz, która Cie nie zachwyciła? Następnym razem porównaj wszystko co widzisz na serwerze, a nie że wszedłeś do gry, spytałeś się czy jest dana komenda i wyszedłeś z niego ze złą opinią.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer nie podoba mi sie wlasnie przez to ze masz takie podejscie moze i oceniam ludzi po okladce

Ale skoro ty nie dajesz ludziom mozliwosci do zwiedzania kogos wyspy co jest podstawa to juz twoja sprawa

A co do wyspy kolegi a jesli chcemy miec oddzielne wyspy i chcemy tylko sie odwiedzic ?

Nie mam ochoty porownywac i poznawac serwera doglebnie skoro odpada w samych przedbiegach

Pozdrawiam Lavilos

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Był spory problem z pluginem uSkyblock za co przepraszamy. Serwer już pomyślnie działa - dodana została komenda /is visit <nazwa gracza>

Od teraz można odwiedzać czyjeś wyspy za ich pozwoleniem.

Opublikowano

Nick: VoertiX

Mikrofon: Tak

Teamspeak3: Tak

Bukkit/Pluginy: Znam dużo różnych komend i pluginów i nie mam z nimi żadnych problemów.

Dlaczego Ty, a nie kto inny?: Myślę, że potrafiłbym spokojnie ogarnąć serwer, lubię pomagać innym graczom i robię to nawet nie będąc moderatorem. Jestem kreatywny i oprócz pomagania mógłbym też zbudować coś ciekawego na serwerze co z pewnością umiliłoby wszystkim grę na serwerze. Gram najczęściej około 2 godzin dziennie, ale oczywiście gdybym był moderatorem na pewno poświęcałbym na to więcej czasu. Na skyblocku też znam się bardzo dobrze, więcw razie problemów mógłbym zawsze komuś pomóc jeżeli nie był by w temacie. Pozdrawiam, VoertiX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...