Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Fantasy LastChaos

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Jest to pelny ep3. Dzisiaj maja dodac arcymaga wiec sa na biezaco z nowosciami. Niestety nie ma juz buffkow co 2 godziny ale bedzie mozna je kupic w sklepie. Do 100 lvl beda za 1 gold. Gra sie dosyc latwo poczatek jest troche trudny( najlepiej do 75 lvlu bic w swiatyni zapomnienia na 60 lvl jest zadanie co z lilia daje 120k pu ) ale poznie to juz latwizna trzeba robic zadania az do konca.Co 12 godzin mozna glosowac i dostajesz 275 cashu. Z tego co slyszalem za jakis czas maja zwiekszyc lvl cap. I co najwazniejsze jest sporo graczy .Pelno szwabow do lania hehe.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie jaki jest % ulepszania bo pali niebkami strasznie i troche slabo leca kamienie i jeszcze jedno skad ludzie maja itemki +25. czy tylko ulepsza sie kamieniami z is MS sa strasznie drogie a widzialem nawet eventowke+25

Opublikowano

Niebki leca w tombie dobrze .Z ulepszaniem to roznie jest raz bez problemu mozna wbic dobry + a czasami na +13 pali (niebkami ) .Kiedys byly w sklepie niebki ale juz ich nie ma trzeba dropic. Jak byly w sklepie robilem bron 145+25 ale chyba zeszlo mi 100 pare niebkow zeby zrobic taka bron .Runami to juz naprawde loteria jest bron 157+18 mozna jako tako zrobic. Bron 165 max mozesz zrobic +16 jak masz szczescie pozniej to juz trzeba runy dawac ochronne.Bez run nie da sie zrobic +17 zawsze pali .Bronie i czesci setu (bron 173 i 180 ) 170-173 po +11(do tego + nie pali nigdy) tylko z runami ochronnymi sie robi do +17 a pozniej to juz master stone +19 + coverek z ksiega +3 daje ci bron +22 (moc).Sa tez master stone +17 czasami zamiast meczyc sie z runami ochronnymi lepiej dac te 2 kamyki a potem te 2 +19 .Runy do ulepszania leca bardzo dobrze do tarian. W rajdzie w tarian juz nie dropia runy tylko z bossow. Warto miec zapas ich.

A i jeszcze jedno niebkami mozna zrobic bron +25 runami nie jest mozliwe nikt nie zrobil takiej broni z tego co wiem .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer :D Dzisiaj zaczęłam tu grać i stwierdziłam, że naprawdę ciekawie tu jest.

Buffki u npc, cash za głosowanie (75 cash za jedno głosowanie, są trzy opcje czyli mamy codziennie 225 darmowego cashu :) ), tani IS, np 5 medycynek za 71 cash, PBI do 61lvla i do 35lvla za 1 cash, zwykła PBI za 75 cash, 100 expb w pakiecie za 470 cash :) Najdroższe covery do 250 cash... Nieźle :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Polecam serwer :D Dzisiaj zaczęłam tu grać i stwierdziłam, że naprawdę ciekawie tu jest.

Buffki u npc, cash za głosowanie (75 cash za jedno głosowanie, są trzy opcje czyli mamy codziennie 225 darmowego cashu :) ), tani IS, np 5 medycynek za 71 cash, PBI do 61lvla i do 35lvla za 1 cash, zwykła PBI za 75 cash, 100 expb w pakiecie za 470 cash :) Najdroższe covery do 250 cash... Nieźle :P

Jaka klasa najlepiej sie tam gra? ;p Zaciekawiłaś mnie na sciagniecie tego servera ;p

ubh6c.png
Opublikowano

Grasz tu jeszcze.? Bo nie mam kogo wneriwać :D

@Ile cashu dostane za 96zł sms // 120 psc

alishia.jpg

Opublikowano

Jaka klasa najlepiej sie tam gra? ;p Zaciekawiłaś mnie na sciagniecie tego servera ;p

Najlepiej gra się ex-asskiem bo ma dużo deffa i ataku + skill regenerujący hp i dedline<3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

E tam dominika nie graj w lc xD

@ kto ma dcs ? :D

Ty mnie tu nie rozkazuj bocie:D

Nie wiem kto ma dcs :D Ledwie 3h byłam online bo czasu brak:p

Wbijaj przyda się ktoś ogarnięty jeszcze :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

E tam dominika nie graj w lc xD

@ kto ma dcs ? :D

Bloody noob.

@

Server godzien uwagi, admin dobry koleś, kupił pliki od adm Destiny ^^ troche bugów jest, ale da się ogarnąć to, admin ma całe source plików + clienta, nie zaskoczyło by mnie to, żeby dodał nowy system pvp, itp.

Opublikowano

Ty mnie tu nie rozkazuj bocie:D

Nie wiem kto ma dcs :D Ledwie 3h byłam online bo czasu brak:p

Wbijaj przyda się ktoś ogarnięty jeszcze :D

HyHyHy nie chce mi sie jakos ^^ gram sobie na becie redlight i jakos tak nie chce mi sie ruszac :P

@ kto ma mcs w takim razie :D

Aha i nie rozkazuje tylko proponuje ^^

sygnamoja1.png

Opublikowano

HyHyHy nie chce mi sie jakos ^^ gram sobie na becie redlight i jakos tak nie chce mi sie ruszac :P

@ kto ma mcs w takim razie :D

Aha i nie rozkazuje tylko proponuje ^^

A idź Ty... :D Nie wiem kto ma bo byłam na serwie zaledwie 3h więc ogarnęłam tylko najważniejsze rzeczy a takie informacje mi są nie potrzebne bo tak czy siak odbijemy gród w końcu xD

Ty bot jesteś -,- Na betach grasz o.O:D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A idź Ty... :D Nie wiem kto ma bo byłam na serwie zaledwie 3h więc ogarnęłam tylko najważniejsze rzeczy a takie informacje mi są nie potrzebne bo tak czy siak odbijemy gród w końcu xD

Ty bot jesteś -,- Na betach grasz o.O:D

Ja ci dam bota .. <foch>

Tego pytam sie bo nie chce 5% xD

@ a gdzie expic na 100lvl ?

sygnamoja1.png

Opublikowano

Ja ci dam bota .. <foch>

Tego pytam sie bo nie chce 5% xD

@ a gdzie expic na 100lvl ?

Na 100lvlu załóż acc 100% bloka i drop wepy na sfinksach w tomb:D I sprzedawaj:p Tak się zarabia na początku.

A jeśli chcesz expić bez zarobku to questy trzaskasz :D

k1hvCVp.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko tam się wybić? Dorobić? I tak dalej? ;x

Jak się umie grać to nie jest ciężko. To jest normalny serwer, gdzie nie ma takich udogodnień jak większość itemków z IS u npc. Jest kilka rzeczy, ale pomaga to tylko na początku gry. Później trzeba zdać się na umiejętności.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jak ktos chetny moge dac konto witch 181 z itemami i 4k cash bo i tak nie gram na fantasy

x

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...