Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Fantasy LastChaos

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext836848392.png

Nazwa Servera:Fantasy

Raty:

Exp x80, Sp x60, Gold x20,Igni x10,Item x50, Pet x50,HS x60

Maszyna : Xenon i5 64gb ram Wyjebana

Max Lvl : 185

Strona:

http://www.fantasylc.com/

Dodatkowe informacje:

W Każdy dt gm/gs buffują server ( najczęściej na ch3). Jest to prawdziwe EP3 Ze względu, że posiada Ex-Rogue. Vote For Cash. 1€ = 1k cash Tanio :P

Download:

http://download.fantasylc.com/lc/FantasyLCSetupVer1418.exe

NffKd.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co 12h darmowe 300 cash'u za vote =)

Trochę ciężko z sp wbiłam 60lv na białych mobkach ciągle i sp ledwo co na skill'e starczyło....

DT 500% + na ch3 buff'y (tylko na ch3)]

ulepszanie hs'ami nawet łatwe. ;o

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

co 12h darmowe 300 cash'u za vote =)

Trochę ciężko z sp wbiłam 60lv na białych mobkach ciągle i sp ledwo co na skill'e starczyło....

DT 500% + na ch3 buff'y (tylko na ch3)]

ulepszanie hs'ami nawet łatwe. ;o

Runami sie pr0 ulepsza, tylko uważaj przy +16 :x

Jak coś gram pod nickiem : ChodzPodKoc, xDayEnd [ Tera dejem gram ] :P

a i ps : gm jest zjebany xD

NffKd.png

Opublikowano

Wiem jaki nick widziałam Cię ^,^ ja narazie rozmyślam jaką postacią grać. ^^ x-rogue // x-ranger czy może coś innego ^^

ex assasin jest pr0. Ma skilla regenerującego hp xD
NffKd.png

Opublikowano

sp niejest zle bo lecisz na 60 do avitar i w 1 przejscie 17k pu tak zrobilem ex ale narazie troszke malo czasu musze inne test serwy ogarnac i stoje na 104 lev juz 3 tygodnie

Opublikowano

zeby szybko wbic sp wystarczy oddawac questy z platyna sp 100 sp w quescie daje 6k sp a 1k sp w quescie daje 100k

x

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie... Tylko że dzisiaj GS/GS pisał że nie będzie buffał i od 18 do 19 buffów nie było. Drop HS w porównaniu do Devile jest (żeby nie powiedzieć żałosny) malutki. Poza tym serwer niczym się nie wyróżnia może poza dt 500% i tym że sp wbija sie banalnie tylko na questach. Ogólnie ja raczej nie polecam, ale chwilę jeszcze pogram, jak coś się zmieni to dam znać :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

A jest może jakieś spolszczenie servera ??

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili

Pokaż że się mylili

Nie czekaj ani chwili

Dłużej!

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie ulepszania np broni powyzej +15 na tym serwerze. W IS sa 2 rodzaje kamykow jeden do +17 a 2 do +19 ( z tego co zrozumialem ). Ale widzialem bronie +25 wiec sie zastanawiam jak oni to robia .Czy daja runy ochronne III (ale widzialem nanich napis ze dzialaja tylko do +17 ) i tak ulepszaja czy bez run ochronnych. Ale mysle ze chyba daja runy i zakladaja nakladke na bron wtedy nie cofa do +10 tylko o 1. Ale moze ktos wie jak oni to robia .

Opublikowano

Może mi ktoś powiedziec, gdzie jest ten qest na 60lvl co daje z platynka 120k pu?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...