Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gra ze świetną fabułą, która umili czas wolny.

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Wczoraj poważnie skręciłem staw sokowy i jestem totalnie unieruchomiony w swoim pokoju. Szukam więc gry klimatycznej, nie na 2-3 godziny, z wciągającą fabułą na mój sprzęt:

Win 7

Core i5 3570k @3,4GHz

XFX HD 6870

4GB RAM

Dodam, że przeszedłem już takie tytułu jak:

-Cała seria Gothic

-Serię The Elder Scrolls (od części Morrowind)

-Fallout'a 3 i New Vegas

-GTA VC, SA, IV

-Far Cry 3

7m9a.png

Opublikowano

Tomb Raider. ;)

Co prawda grafa w Anniversary nie jest szczytem marzeń, ale daje radę. A do tego wiele zagadek i trzeba nie raz nie dwa się mocno nagłowić zanim się przejdzie dalej. ;)

To ja polecam - Tomb Raider Anniversary i Underworld. ;> Też tego nie lubiłam, ale jak się wkręciłam! :D

Opublikowano

Portal 2 ujął mnie fabula

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

1. Assassin's Creed cała seria (najlepiej zacząć od początku)
  2. Terraria - na początku może Ci się wydawać dziwna ale bardzo wciąga i jest niesamowicie grywalna
  3. Saints Row: The Third - coś jak GTA tylko że dużo więcej zabawy :rolleyes:
  4. Hitman - najlepiej Blood Money albo Absolution bo to są te nowsze
  5. Need for Speed - moja ulubiona część to Most Wanted (to "stare") ale wybierz sam ^_^
  6. GTA San Andreas - to chyba nigdy się nie nudzi :P
  7. League of Legends - pewnie od razu Cię nie wciągnie ale na dłuższą metę jest to świetne mmo
  8. Blacklight Retribution - futurystyczny MMOFPS z dużym wyborem sprzętu, system lvli
  9. Bully - gra studia Rockstar, wcielamy się w zbuntowanego chuligana który idzie do prywatnej szkoły i siejemy rozpierdziel :D

Wśród tych gier pewnie jest jakaś która Ci się spodoba, pooglądaj gameplay'e na youtube ;)

Opublikowano

Wszystko byle nie lol..

Teksty chorej dziewczynki psychopatki z piekla przywołującego jakiegos ognistego misia z tekstem:

Czy znasz mojego misia Tibersa?

Albo inne teksty typu:

Zawód ? Kucharz! Zawsze chcialem byc kucharzem!

Moze cos pomylilem ;D

Osobiscie polecam CI gre Fable Zapomniane Opowiesci , nie liczylem ile razy przeszlem ta gre ale fabula to jest poprostu nie do opisania , wspaniala gra!

Mozesz pograc w Mass efecta ;) Wszystkie wersje sa spoko :)!

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Jeśli kojarzysz lola z dwoma tekstami na dodatek w polskiej wersji to faktycznie możesz się wypowiadać że ta gra jest straszna.

Dodam jeszcze Alice the Madness Returns - bardzo podoba mi się klimat, i Plants vs Zombies - najbardziej wkręcająca gra typu tower defense w jaką grałem

Opublikowano

Call Of Duty, Medal Of Honor :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

CoD Cała seria

Fable The Lost Charpets *Zapomniane Opowieści*

Sleeping Dogs : >

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Nie wiem czy ogarniasz strategie ale Total War Shogun 2 to jest mega gra, conajmniej raz na pół roku muszę przejść ponownie i podbić Japonię, ale być może tylko ja mam takie potrzeby bo w kierunku kultury wschodu jestem troche szalony ;d

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Heavy Rain - Mistrzowska fabuła :) Co prawda nie grałem tą grę, ale obejrzałem dokładnie całego let's play'a z tej gry i oglądało mi się jak serial :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...