Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Riptide v2.4

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz netFrameworka 4 i Visual C++ Redistributable?

Siema pomoże mi ktoś ?? Błędy mi wyskakują ;/

sceren w załącznikugif.gif as.bmp 241,36 KB 3 Ilość pobrańgif.gif asdd.bmp 262,58 KB 1 Ilość pobrań

Tak combat normalnie działa bez hacka. Co zrobic ?

Pobierz od nowa hacka i zresetuj PC.

Opublikowano

tak uruchamiam jako admninistrator, robie to w dobrej kolejnosci?

otwieram extremeinjector przezadministrator --> wpisuje Engine.exe --> wybieram hack z tym .dll --> wlaczam combat arms i klikam start

--> loguje sie --> wchodze do jakies rooma i klikam ,,insert'' i nic nie mam zadnego menu

@edit

tam sa jeszcze ustawienia moze mam tam cos zaznaczyc?

Opublikowano

gdy klikam start wyskakuje mi : Riptide MPGH - Flengo i jak klikne krzyzyk albo ,,OK'' to hack sie wylacza i wyskakakuje:

detection combata

mozesprobowac innym injectorem?

Opublikowano

Piecu.. Ja to robie Perxem. Mam Framework 4.0 C++ 2008 i 2010 zainstalowane i odpalam haxa przez perxa na auto inject,odpalam combata. Laduje sie biegnacy ludzik. Mrugnie czarny ekran i combat sie wylacza.. Cos poradzisz?

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Piecu.. Ja to robie Perxem. Mam Framework 4.0 C++ 2008 i 2010 zainstalowane i odpalam haxa przez perxa na auto inject,odpalam combata. Laduje sie biegnacy ludzik. Mrugnie czarny ekran i combat sie wylacza.. Cos poradzisz?

Hmm niby wszystko git działa, ale jak wchodze do gry to crash ;/ windows xp mam

Co robić ?

Możliwe, że hack nie działa na Windows XP tylko już na 7. Tego już nie naprawię tylko polecam przejść na 7.

Ja mam Windows 7 Ultimate x64 i wszystko mi działa.

Opublikowano

widze ze nie tylko ja mam taki problem :/

Siema pomoże mi ktoś ?? Błędy mi wyskakują ;/

sceren w załącznikuas.bmpasdd.bmp

zmienilem nazwe i nie wyskakuje

ale nadal mam problem DC podczas włączania gry

gdy zaczynam wpisywac haslo crash

@edit:

masz link do tego komunikatu http://i.imgur.com/YJFeE.jpg

@edit

dokladnie to samo mi wyskakuje co im nw jaka moze byc tego przyczyny, piecu jakim injectorem odpalales?

Opublikowano

jesli chodzi o blad MPGH detection provention system to jest o nim mowa na tech stronkach

xxxxxxxxxx

tylko nw o co w tym chodzi, na google tlumasz strasznie to wychodzi, moze ktos kto dobrze zna angielski spojrzal na to

@edit

jak dla mnie to ten hack jest jakis dziwny nikomu nie dziala wszyscy maja ten sam blad trzeba sie rejestrowac na stronach bo ten hack jest wyposazony w jakis sprzet ,,szyfrowanie'' wiec nawet nie sciagajcie to bybylo za piekne tyle funkcji i brak spamu i to jeszcze za darmo trzeba cos tam sciagac na jednej stronce pisze ze to jest tylko dla wybranych graczy wiec ktos przecietny nie moze tego uzywac wystarczy wpisac w google tylul tego bledu i kliknij w pierwsze u gory i sobie przetlumaczcie

Opublikowano

nie moge tego odtworzyc tego programu bo pisze ze nie mam pliku plikow wiec je sciaglem to bylo msvcr100.dll i msvcp100.dll bo teraz wyskakuje to: http://postimage.org...5dqm3/f87a1ed0/

@edit teraz juz wiem co z robic zeby nie wyskakiwal ten blad po prostu po kazdym uzyciu haka zapisuja sie informacje i ustawienia trzeba usunac wiec 1 krok do przodu ^^ teraz jak wlaczam hack to crashuje mi zaraz po zalagowaniu sie

123trools123 zrobilem to twoim programem ale nic sie nie zmienilo nadal po zalogowaniu crashuje

gamebooster nie dziala

jak wlacze hacka to na pulpicie wyskakuja setings

Opublikowano

123trools123 zrobilem to twoim programem ale nic sie nie zmienilo nadal po zalogowaniu crashuje

gamebooster nie dziala

jak wlacze hacka to na pulpicie wyskakuja setings

C: i usunąć (MPGH_CipherCheck)

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

właczam aibota i wywala mnie do pulpitu. dla mnie jest najwazniejszy aim bot. dobrze sie nim expi na zombie

@EDIT:

Wciskam INSERT i nie wyswietla sie hack.

Opublikowano

sory double post

właczam aibota i wywala mnie do pulpitu. dla mnie jest najwazniejszy aim bot. dobrze sie nim expi na zombie

@EDIT:

Wciskam INSERT i nie wyswietla sie hack.

aimbot nie dziala bo sprawdzalem a jak robisz injectorem to musisz zaznaczyc ze atomatycznie inject jak masz perx to klikasz tam auto...(cos tam) a jak ci nie dziala to za kazdym razem usuwaj plik MPGH-rip (jakos tak to jest notatnik) i powinno dzialac

Opublikowano

tak mam poustawiane. ale wciskam INSERT i nic sie nie pokazuje

@EDIT:

Perx mi crashuje jak loguje sie na server ale wyswietla mi panel z hackami

a airdropem to wszystko ladnie sie loguje ale hacka nie ma . >.,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...