Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops 2 : Trickshots 【One Shots】【Multi Flash Scopes】【Bonus】

kubakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać no-recoil.

Co ja ci zrobilem? Nie ma zadnego recoila, czasami akcja jest przyspieszona lub zwolniona dla potrzeb montazu...

Po drugie, nie mozna miec cheatow na ps3,bynajmniej o tym nie wiem, nie znam sie.

Odczep sie :)

No fajny filmik i masz skilla, dobrze grasz bo wykorzystujesz w 100% to na co pozwala Ci gra ale fakt że da się robić takie rzeczy w tej grze jest śmieszny. Już dawno nie grałem w BO2 multi ale jak zobaczyłem pierwszy filmik i sytuacje z 0:29 albo z 0:33... to odechciało mi się grać bo wiem jak to będzie wyglądać, sorry ale ta seria gier powinna się bardziej szanować. Ja osobiście czekam na jakieś patche do tej gry a czas zabijam grając w zombie, co jak co ale treyarch naprawdę się na tym zna :)

Odrazu Ci mowie ze nie zawsze mi wychodzi taki pro sniping, sa dni w ktorych nawet z bliska nie moge trafic wroga z flasha.

Musisz sie poprostu przyzwyczaic, grajac z botami najpierw na newbie potem 2nd class i potem mozesz probowac na multi ^^

BTW: Zombie mod rowniez mi sie podoba, szczegolnie tranzit

baner%20mpc.png

Opublikowano

Co ja ci zrobilem? Nie ma zadnego recoila, czasami akcja jest przyspieszona lub zwolniona dla potrzeb montazu...

Po drugie, nie mozna miec cheatow na ps3,bynajmniej o tym nie wiem, nie znam sie.

Odczep sie :)

Odrazu Ci mowie ze nie zawsze mi wychodzi taki pro sniping, sa dni w ktorych nawet z bliska nie moge trafic wroga z flasha.

Musisz sie poprostu przyzwyczaic, grajac z botami najpierw na newbie potem 2nd class i potem mozesz probowac na multi ^^

BTW: Zombie mod rowniez mi sie podoba, szczegolnie tranzit

Nie no jak grasz na konsoli to raczej bez cheatów bo na konsole chyba ich nie ma a jak są to baaardzo mało.

Opublikowano

Według mnie nie ma to hacków (norecoil) z dwóuch powodów:

Po 1 po co norecoil to samo powtarzalnej balisty?? jakiś sens??

Po 2 Dzięki temu że po strzale wyłącza scopa , możemy mieć wrażenie braku odrzutu (mimo że on jest)

Opublikowano

Pierdol pierdol bedzie dziecko ja widze swoje i tego sie bd trzymal

Ehh a myslalem ze bez hejtow sie obejdzie...

Nie ma zadnych hackow na ps3, a nawet jak sa to bym nie hackowal bo nie chce bana.

baner%20mpc.png

Opublikowano

Witamy w internecie :D jak chcesz coś zaistnieć na YT to poprostu ignoruj :P

Nie no poprostu masakra, wszedzie sa dislike, a wiekszosc osob lepszego montazu by nie zrobila.

@Omek: Mieszkam we francji od 5 lat powtarzam to drugi raz i ostatni :P

Niedlugo 600 subow.

A ZEBYSCIE BYLI ZADOWOLENI NA SAMYM DOLE DESKRYPCJI NAPISALEM MOJ NICK Z TEGO FORUM : Kubakos.

baner%20mpc.png

Opublikowano

Nick da się podjebać :]

Co do klipu jeśli twój to popracuj nad synchro może dodaj jeszcze jakieś cinematicsy i będzie git.

No napewno mozna podjebac skoro na forum jestem od 2 lat a filmik dodany 4 dni temu...

Wiem teraz bede robil nastepny filmik z cinematikami i z kilkoma bonusami bedzie awesome :)

baner%20mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...