Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops 2 : Trickshots 【One Shots】【Multi Flash Scopes】【Bonus】

kubakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko, dużo widziałem takich filmików, ale nutka fajna :) A wiesz może jaki tytuł bo w opisie znaleźć nie moge.

Opublikowano

To moj drugi filmik na tej grze. Tak :

Zapraszam do komentowania i lajkowania oraz subskrybowania. Filmik robilem ja jak cos :)

baner%20mpc.png

Opublikowano

Wielkie dzieki, kazdy lajk sie przydaje. W przyszlosci mam zamiar kupic takie fajne "pudelko magiczne" ktore bedzie mi nagrywalo wszystkie mecze, lecz musze zlapac wiecej subow.

(przepraszam za bledy jestem polako-francuzem)

baner%20mpc.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale to nie są Trickshoty . Następnym razem nie radze ci dawać takich klipów do montage . Minimum Quad Feed lub HS feed :D

Opublikowano

Masz racje ze nie sa to trickshoty, ale dalem to do tytulu bo chcialem rowniez zapowiedziec moj kanal i moje projekty.

Chcialem dodac killfeedy no ale niestety nie mam jeszcze HDPVR i ciezko mi zgrywac clipy z ps3 na kompa..

Co do HS feed to jest jeden maly: 2 killfeed = 1 shoot i dobity 3 kill = 3 triple feed

-------------------

Owe klipy nie sa za dobry ale tu bardziej chodzi o montaz, nowa introdukcje i ending.

Wkrotce na kanale znajdziecie top 10 glitches z grudnia i stycznia :)

baner%20mpc.png

Opublikowano

Dzieki, pokazujcie filmik przyjaciola jezeli naprawde wam sie spodobal, zalerzy mi na aktywnosci :)

BTW: jezeli znacie jakies strony gdzie mozna wrzucac fimiki cos w stylu milanosa, prosze o podanie.

baner%20mpc.png

Opublikowano

Mozliwe ze ci sie tak tylko wydaje poniewaz jest malo klipow, dzieki i zapraszam innych do ogladania/komentowania/ocenania

baner%20mpc.png

Opublikowano

Hehe cwicz, tez z poczatku ciezko mi szlo sniperem w Black Ops 2 lecz z czasem sie nauczylem ;)

Tak owszem trickshotow nie bylo, wpisalem trickshot do tytulu poniewiaz chcialem rowniez tym zareklamowac moj kanal.

Zapraszam serdecznie do krytykowania/lajkowania/subskrybowania

baner%20mpc.png

Opublikowano

Klip z care package zostal pozyczony od autora i owa osoba mi pozwolila na opublikowanie tego klipu w moim montazu.

Po drugie nie jest to hiszpanski tylko francuski, mieszkam we francji od 5 lat i prosze bez zarzutow, jezeli nie masz dowodow.

Zreszta nic nie musze ci udowadniac, mam nadzieje ze czujesz sie glupio.

Pozdrawiam

Topic: Juz prawie 400 subskrycji!

Jezeli ktos ma ochote do wspolpracy na youtubie zapraszam skype : kubakos5 lub email [email protected].

Sorry za double posta

baner%20mpc.png

Opublikowano

No fajny filmik i masz skilla, dobrze grasz bo wykorzystujesz w 100% to na co pozwala Ci gra ale fakt że da się robić takie rzeczy w tej grze jest śmieszny. Już dawno nie grałem w BO2 multi ale jak zobaczyłem pierwszy filmik i sytuacje z 0:29 albo z 0:33... to odechciało mi się grać bo wiem jak to będzie wyglądać, sorry ale ta seria gier powinna się bardziej szanować. Ja osobiście czekam na jakieś patche do tej gry a czas zabijam grając w zombie, co jak co ale treyarch naprawdę się na tym zna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...