Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Last Chaos Odiseum

maro2503

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Takie pytanie... Wie ktoś czemu nie mogę otworzyć plecaka? Klikam alt+i, i, klikam bezpośrednio na pasku i nic ;x Nie otwiera się. Kiedyś gdzieś czytałam o tym problemie, ale nie mogę znaleźć. Potrzebny jest reinstall game?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Takie pytanie... Wie ktoś czemu nie mogę otworzyć plecaka? Klikam alt+i, i, klikam bezpośrednio na pasku i nic ;x Nie otwiera się. Kiedyś gdzieś czytałam o tym problemie, ale nie mogę znaleźć. Potrzebny jest reinstall game?

Na pewno schował Ci się, spróbuj pozmieniać rozdzielczość i znajdziesz go.

ubh6c.png
Opublikowano

Na pewno schował Ci się, spróbuj pozmieniać rozdzielczość i znajdziesz go.

Nie mógł się schować, bo dopiero co pierwszy raz uruchomiłam grę i nic nie zmnieniałam itp ;x ale spróbuję

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie mógł się schować, bo dopiero co pierwszy raz uruchomiłam grę i nic nie zmnieniałam itp ;x ale spróbuję

Kiedyś na PLu też tak miałem, że nic nie robiłem 1 raz odpaliłem grę i szukałem go parę minut, aż go znalazłem. Jak nie pomoże to poszukamy innego powodu ;p

ubh6c.png
Opublikowano

Kiedyś na PLu też tak miałem, że nic nie robiłem 1 raz odpaliłem grę i szukałem go parę minut, aż go znalazłem. Jak nie pomoże to poszukamy innego powodu ;p

Jesteś Bogiem, działa <3 Dziękuję :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jesteś Bogiem, działa <3 Dziękuję :)

Do zobaczenia na jakimś servie , pozdrawiam :)

ubh6c.png
Opublikowano

wiecie czemu mi sie w juno tnie i mam cowki ?

Może masz za słaby komputer i zwyczajnie Ci nie wyrabia? :f Ewentualnie mogą być to lagi od serwera, z którymi nic nie zrobisz.

Nowicjusz
Opublikowano

Nie działa mi ekwipunek w tym LCH... Naciskam ,,i'' nic.. ,,Alt+i'' tez nic... ;c Wszystko oprócz ekwipunku mi działa... Pomóżcie prosze :)

Nowicjusz
Opublikowano

Nie działa mi ekwipunek w tym LCH... Naciskam ,,i'' nic.. ,,Alt+i'' tez nic... ;c Wszystko oprócz ekwipunku mi działa... Pomóżcie prosze :)

Ok już działa :D

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...