Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO-BOT a ilość wyfarmionych energii.

Gromoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać ile ten bot jest w stanie wyfarmić energii na godzinę. Lub inny orientacyjny czas farmienia z możliwą cyfrą wyfarmionych energii.

Lub, czy jest jakiś dobry task na farmienie palladium ?

Zastanawiam się nad wykupieniem licencji, tylko nie mam pojęcia jak ten bot się sprawdza w rzeczywistości.

Używałem qbot'a i powiem Wam, że ilość energii na godzinę to 1 sztuka, lub np. 3... proszę o wypowiedzi osoby które używają tego bota.

Dziękuję.

Opublikowano

Haha farmienie - lol. Jak chcesz bota tylko do palladium to polecam Open Stealth. Kupić go możesz na stronie www.profibot.net. Koszt wynosi 19-21zł( zależy od kursu dolara) na 30 dni. Kupuj tylko w soboty tj. dzisiaj bo wtedy jest zniżka 23%. W połączeniu z Cheat Engine i Petem Open zbiera mi 1-2 palladium na sekundę co daje około 3600 palladium (240 energii) w godzinę.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Więc jaki jest dobry sposób na wyfarmienie energii ? Palladium ? Jakiś task ? Czy może kupować energie za uri ?

Tak, 1 energia = 100 uri. Z premium i rabatem = 70 uri :)

Opublikowano

Haha farmienie - lol. Jak chcesz bota tylko do palladium to polecam Open Stealth. Kupić go możesz na stronie www.profibot.net. Koszt wynosi 19-21zł( zależy od kursu dolara) na 30 dni. Kupuj tylko w soboty tj. dzisiaj bo wtedy jest zniżka 23%. W połączeniu z Cheat Engine i Petem Open zbiera mi 1-2 palladium na sekundę co daje około 3600 palladium (240 energii) w godzinę.

Dobrze, wszystko jest dla Was zrozumiałe, dla mnie niestety nie, z racji tego, że jestem dość wiekowym człowiekiem i nie mam bladego pojęcia jak użyć tych programów. czy jest jakiś poradnik jak 'złożyć' (OpenStealth i CheatEngine) to wszystko w całość ?

P.s. Zakupiłem właśnie OpenStealth, co dalej ?

Opublikowano

Dobrze, wszystko jest dla Was zrozumiałe, dla mnie niestety nie, z racji tego, że jestem dość wiekowym człowiekiem i nie mam bladego pojęcia jak użyć tych programów. czy jest jakiś poradnik jak 'złożyć' (OpenStealth i CheatEngine) to wszystko w całość ?

P.s. Zakupiłem właśnie OpenStealth, co dalej ?

Napisz do mnie na PW bo tutaj zaraz taki osobnik jak np "foxx1009" Cię zhejtuje. Szkoda, że nie pamięta jak on zaczynał.

Opublikowano

Napisz do mnie na PW bo tutaj zaraz taki osobnik jak np "foxx1009" Cię zhejtuje. Szkoda, że nie pamięta jak on zaczynał.

Haha zhejtuje. Jakbym go zhejtował w jakikolwiek sposób to bym mu nie wyjasnił dokładnie to o co pytał. I jakbyś przeczytał to zasmiałem sie z farmerowania a nie z tego że kolega nie wie jaki kupić program albo jak go włączyć.

Intstrukcja:

1. Zainstaluj najnowszą Jave

2. Ściągnij Open Stealth ze strony profibota

3. Nie wlączaj go dopóki nie zmienisz proxy.

4. Zmiana proxy:

Chrome: Ustawienia -> Pokaż zaawansowane ustawienia -> Sieć -> Zmień ustawienia proxy -> Ustawienia Lan -> Wpisujesz tak jak jest na screenie -> Zaawansowane i zaznaczasz "Użyj tego samego serwera proxy do wszystkich protkokółów" - > Klikasz OK -> Odpalasz Opena -> Klikasz Start w grze -> I cieszysz sie botem :D

.86164736753930977860.jpg

5. Kiedy już znajdziesz sie na 5-3, ściągasz Cheat Engine ze tej stronki http://cheatengine.org/ . Włączasz i:

1. Klikasz ten komputerek i szukasz Open Stealth.exe

2. Zaznaczasz unradomiezer i Enable Speedhack

3. Wpisujesz 3

4. Klikasz Apply

80045337947357309027.jpg

PS st1m - no life

silvertcsax.gif

Opublikowano

Haha zhejtuje.

PS st1m - no life

A hejtuj.. mnie wasze hejty do mojej osoby mało interesują :)

Jakoś nie widać aby to było zaśmianie, ponieważ kolega odczuł to inaczej.

Dobrze, wszystko jest dla Was zrozumiałe, dla mnie niestety nie, z racji tego, że jestem dość wiekowym człowiekiem i nie mam bladego pojęcia jak użyć tych programów.

Odczuł to tak jakbyś się z niego nabijał, że nie umie wprowadzić poprawnej nazwy.

Jestem no life i co ;) ?

Zabronisz mi tego ?

Wolę swój czas przeznaczyć na pomoc użytkonikom i pilnowaniu porządku na dobrym forum niż granie w jakieś denne gry 24/7.

P.S. Nie polecam cheat engine, ponieważ jest to wykrywalne i banują.

Równie dobrze mogłeś tą kasę zainwestować w PBDO no ale skoro wpakowałeś w OS to trzeba będzie już z tym żyć :)

Jakby coś nie działało to śmiało do mnie pisz.

Opublikowano · Ukryty 5 Stycznia 2013 - flame
Ukryty 5 Stycznia 2013 - flame

PS st1m - no life

I co , siedzi prznajmniej na forum .

A nie gra w gry .

Wypierdalaj z tego forum dziffko jak ci cos nie pasuje , przez Cb musze nabijac takie denne posty.

Co za dzieci z na tym forum >.<

Hejtować to se możesz Twoj glupi mózg

WojakPL - Banned

Dobrze, wszystko jest dla Was zrozumiałe, dla mnie niestety nie, z racji tego, że jestem dość wiekowym człowiekiem i nie mam bladego pojęcia jak użyć tych programów.

. Z jego wypowiedzi nie wynika że w jakikolwiek sposób ucierpiał przez moje napisane haha - lol. Z jego wypowiedzi wynika że poprostu nie wie jak posługiwać sie tymi programami. I dlaczego napisał "dla Was"? Bo chodziło o Ciebie o mnie. Ty napisałes mu o taskach ja o Openie i Cheat Engine. A sugerujesz że ja gram w denne gry 24/7? Od tego mam boty. Nie nie zabronie ci tego.

@up dziwką to ty jesteś a ja moge być twoim alfonsem.

silvertcsax.gif

. Z jego wypowiedzi nie wynika że w jakikolwiek sposób ucierpiał przez moje napisane haha - lol. Z jego wypowiedzi wynika że poprostu nie wie jak posługiwać sie tymi programami. I dlaczego napisał "dla Was"? Bo chodziło o Ciebie o mnie. Ty napisałes mu o taskach ja o Openie i Cheat Engine. A sugerujesz że ja gram w denne gry 24/7? Od tego mam boty. Nie nie zabronie ci tego.

@up dziwką to ty jesteś a ja moge być twoim alfonsem.

Chuj ci w cyce geju , maz avatar jakiegos geja co o tym swiaty ze lubisz gejow ;>

Wypiardalaj z forum do tego kolesia palke mu opierdalać , bb

Alfonsem mozesz być , ale Twojej matki >.<

WojakPL - Banned

Chuj ci w cyce geju , maz avatar jakiegos geja co o tym swiaty ze lubisz gejow ;>

Wypiardalaj z forum do tego kolesia palke mu opierdalać , bb

Alfonsem mozesz być , ale Twojej matki >.<

Gardze tobą i nie odzywaj się do mnie jak do swojej matki śmieciu. Twoje wypowiedzi sugerują że chodzisz do gimnazjum. Połóż się dziecko już spać za dużo mleka przed snem wypiłes i teraz gadasz głupoty. Dla twojej informacji to jest Marlon Brando w roli Ojca Chrzestnego a chujowy avatar to masz ty: pedalskie I Love Dubstep.

Odnośnie Cheat Engine nie slyszalem żeby ktos bana za niego wyłapał. Jak będziesz latał na prędkości 3 to nic się nie stanie.

silvertcsax.gif

Gardze tobą i nie odzywaj się do mnie jak do swojej matki śmieciu. Twoje wypowiedzi sugerują że chodzisz do gimnazjum. Połóż się dziecko już spać za dużo mleka przed snem wypiłes i teraz gadasz głupoty. Dla twojej informacji to jest Marlon Brando w roli Ojca Chrzestnego a chujowy avatar to masz ty: pedalskie I Love Dubstep.

Odnośnie Cheat Engine nie slyszalem żeby ktos bana za niego wyłapał. Jak będziesz latał na prędkości 3 to nic się nie stanie.

ohh zabronisz bejbe? Przynajmniej nie mam pedałow na avatrze

Kto tu ma chujowy avatar ? Pewnie Twój chłopak , Ty za dużo seprmy wypiłeś i glupoty gadasz :>

Spermo żlopie

#Edit o Cheacie engine Foxx wie mało , on wie dużo o wciąganiu spermy nosem >.<

WojakPL - Banned

ohh zabronisz bejbe? Przynajmniej nie mam pedałow na avatrze

Kto tu ma chujowy avatar ? Pewnie Twój chłopak , Ty za dużo seprmy wypiłeś i glupoty gadasz :>

Spermo żlopie

#Edit o Cheacie engine Foxx wie mało , on wie dużo o wciąganiu spermy nosem >.<

Co ty z tą spermą masz? Jakaś trauma z dzieciństwa jak ci ojciec się na czoło spuszczał? Wiem że jesteś pewnie podniecony tą gorącą konwersacją bo w końcu możesz kogoś pocisnąć nie będąc gnębionym przez swoich gimnazjalnych kolegów, ale niestety nie będe dalej z tobą pisał bo twoje posty mnie ogłupiają.

silvertcsax.gif

Co ty z tą spermą masz? Jakaś trauma z dzieciństwa jak ci ojciec się na czoło spuszczał? Wiesz że jesteś pewnie podniecony tą gorącą konwersacją bo w końcu możesz kogoś pocisnąć nie będąc gnębionym przez swoich gimnazjalnych kolegów, ale niestety nie będe dalej z tobą pisał bo twoje posty mnie ogłupiają.

Gnębią to cie rodzice w domu , że taki Gimbozjeb z przypadku wyszedł ;<.

Moje posty Cię nie ogłupiają bo jesteś głupi a bardziej głupi chyba nie możesz być idiotko.

"Wygrałeś talon... na kurwe i balon" Ale raczej wolisz chłopców.

WojakPL - Banned

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...