Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak założyć kilka kont na yt! :(

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak zarejestrowałem dwa konta i wszystko ok i chciałem jeszcze 3, ale przy trzecim wymagało weryfikacji telefonicznej lub przez sms... Więc ściągnąłem program ''Hide My IP'' i zmieniłem sobie IP, ale nic to nie pomogło, nie wiem jak oni wiedzą, że to znowu ja z dwoma kontami i przy 3 wymagają weryfikacji przez numer telefonu, jest jakiś sposób na ominięcie tego? :(

Za dobre sposoby lajki i 5 w profilu

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Ten trzeci sub na kanale nic nie zmieni :c

Proxy

._.

wtf... koles ;p ja chce wiedzieć jak mam niby zrobić 3 konto, a ty mi wyskakujesz z nie wiadomo czym ;D Licze na sensowniejsze odpowiedzi... :)

PS: Jakbym chciał suby załatwił bym sobie nawet 100 dziennie dzięki wszelakim programom internetowym i różnym sposobom, ale tu nie o to chodzi

Opublikowano

ja mam sposób, sprzedaje go na zarabiam.com

jak chcesz to pisz; 1konto - 1zl, kazde zinnego ip.

PS aby nie było warna; to moj indywidualny sposób.

Opublikowano

stary, za free taki sposób? heh

stary jak bym chciał to bym się wysilił i coś wymyślił, ale liczę na życzliwość ludzi, weź się nie ośmieszaj ty materialisto kto konta na yt będzie kupował, chyba tylko idiota, w sumie kiedyś mogłem bez końca konta na yt robić teraz coś mi ten internet odpierdala chyba, bo zmieniam IP i nic, chyba, że google zapisuje jakieś główne IP. Sory za przekleństwa twoje posty są bez sensu

Możesz podać ten sam numer do kilku kont.

Jest ograniczenie co do numerów telefonu, ale zawsze działało teraz to nie wiem o co chodzi...

Zna ktoś jakiś sposób, żeby to coś ominąć??, bo co nie którzy mogą zakładać kilka kont na yt np. mój kolega, ale nie z reala taki z ts trochę się gadało i spytałem się go, nie wiem czy coś tu mnie odpierdziela czy co...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...