Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat Ogólny, Czyli o postaciach w docie.

ifter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No teraz to rozjebałeś system.

N' fuck ya 'cause im arogant. (widać, że nie rozumiesz skrótów)

/gif

Opublikowano

Ewidentnie jesteś idiotą, co udowodniłeś już we wcześniejszych postach wtwojego autorstwa. Co masz do graczy ,którzy przyszli z lol'a ? TO JEST TYLKO FORUM + @topic zacytował "lolowców" , ale ty niestety jesteś tylko dysmózgiem i biedakiem umysłowym (nie mówię o pieniądzach bo nie mam pojęcia) więc pewnie i tak nie zmądrzejesz. Imfao DOTA nie różni się zbytnio od LoL'a.

Właśnie to, że są śmieszni. Odpowiedziałeś sobie na to pytanie drugim zdaniem. Na temat wartości moich postów nie będę dyskutował z jakimś random rage kidem z N&E lub random rage pro wannabe z EUW.

Może i jestem dysmózgiem, ale umiem grać i to mi starcza. Poza tym na objawy nie narzekam więc jest fajnie. Mądrzeć nie musze, obecne zdolności pojmowania mi starczą w zupełności, ale w podzięce za proroctwo możesz mi drogę do domu odśnieżyć bo znów śnieg pada.

Dota się nie różni od lola? To na lola wypierdalaj, bo i tak nie ma różnic "zbytnich".

A jeśli już używasz angielskiego, to używaj go poprawnie bo ten język jest zbyt fajny żeby go jakiś polski niedojeb kaleczył.

Bynajmniej nie chodzi mi o wstawki ze slangu.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...