Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z grą ; /

PomocKronosMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kompa zapewne kupowałeś z allegro gotowca.. nie wiem czy zasilacz jest powodem ale i tak radziłbym go wywalić do śmietnika, poczytaj sobie jakie są skutki używania "wyrobów zasilaczopodobnych"

Opublikowano

Zasilacz jest ważny bo zły może kompa spalić.

Masz zainstalowany DirectX i sterowniki karty graficznej ?

Ah inne gry działają to moje rozwiązanie na nic..

A może coś Ci blokuje połączenie z internetem w końcu CA to gra sieciowa.

76561198090890807.png

Opublikowano

Gram w AvA i inne FPS'y i mówię mam Far Cry 3 i BF 3 na max a ten problem tylko z 2 grami Arctic Combat i Combat Arms ;/ połączenie się nie urywa mam na Kablu 10MB/s

Opublikowano

Gram w AvA i inne FPS'y i mówię mam Far Cry 3 i BF 3 na max a ten problem tylko z 2 grami Arctic Combat i Combat Arms ;/ połączenie się nie urywa mam na Kablu 10MB/s

Bf3 ci śmiga na max przy takim sprzęcie? chyba przy 10 fps'ach. Pozostaje ci tylko wymienić komputer lub odpuścić sobie combata.

Opublikowano

Skoro nic nie pomaga, to co mamy ci tu wymyślić? Usuń combata, przeczyść komputer registry cleanerem jakimś, ściągnij nową instalkę i zainstaluj jeszcze raz. Jak nie pomoże to zostaje wyrzucenie komputera przez okno bądź z balkonu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...