Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z grą ; /

PomocKronosMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdy włączam grę ładuje się hs kończy się ładować i komputer się zacina i resetuje ;/ pobierałem 2x od nowa clienta reinstalowałem i to nic nie daje ;/ proszę o pomoc

Opublikowano

Może jakiś wirus? Przeskanuj system antyvirem, wyłącz firewalla, wyłącz wszystkie niepotrzebne programy i przeczyść komputer CCleanerem.

Opublikowano

przeskanowałem i usunąłem wirusy i nic z tego ;// tak nagle przestało działać tak samo jak Arctic Combat ; ///w ten sam dzień te 2 obie gry przestały mi działać ;/

Opublikowano

Nie pobierałeś nic dziwnego? Odinstaluj stery do karty graficznej i ponownie je zainstaluj może coś z nimi.

Opublikowano
tak nagle przestało działać tak samo jak Arctic Combat ; ///w ten sam dzień te 2 obie gry przestały mi działać ;/

-umiem czytać ze zrozumieniem :)

może zastanów się o co ci naprawdę chodzi.

Na moje Od instaluj Arctic i combata EU na raz , przejedz ccleaner i zainstaluj samego Combata uruchom i napisz że dzieła :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Na moje zostaje ci tylko Format Dysku :)

Nie martw się ja od jakiegoś miesiąca mam takie lagi że wgl nie moge grać :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

ja właśnie też miałem straszne lagi niewadomo czemu skoro komp igiełka a net 10 MB na kablu ;// nie bd formatować nowego kąpa z świetnymi grami dla rangi CPT xD

Opublikowano

robilem formata juz ! 2 dni temu i ch** zaraz zoabcze to z engine

niestety dalej to samo ; // może problem być w Biosie ?? ale robiłem formata 2 dni temu ; // jak cos mam Oryginalnego Win7 Home Edition 64 bit

Opublikowano

tak tylko przy Combat Arms i Arctic Combat Reszta Far Cry 3 itp śmiga bez problemu ;//

procesor: AMD Fx-4100 Quad-Core Processor 3.60GHz

8GB ram

64 bitowy System

Grafika Nvidia 520GT 2GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...