Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Le blanc

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lb mocna jest, ale w late nie daje zbytnio rady. ^^

Duży burst, po 6 lvl jest b. mocna.

Opublikowano

Lb jest mocna ale jest to tylko kontra. Postacie jak akali na midzi lub kata nie maja szans bez pomocy jungli.

Jak spotkasz ryza to GG

Lb nie uczestniczy w tfach oficjalnie. Ma siedziec za drzewami obok i wyczekiwac. Moze zle to ujalem ~ (Oczywiscie ma rzucac spelle.)

"Pasywka lb to najbardziej bezużyteczna pasywka w grze"

Tu sie nie zgadzam. Pasywka sie wlacza, flash i atakuja passywke.

Pasywka broni przed np Q lee , ultem caitlynn itp.

Opublikowano

Wdłg. mnie dobra i na late i na early. Przed tf'em eliminujemy po kolei najbardziej niebezpiecznych ( i najlepiej słabych obronnie) delikwentów ułatwiając swojej drużynie tf ,a ponieważ ult co 30 sec- na combo wszystkie postacie (oprócz bardzo mocnych tanków ) padaja.

21515.jpg

Opublikowano

Nie wiem co mnie podkusiło by ją kupić, ale to chyba najgorzej wydane IP dotychczas. W late strasznie słaba, ma dobre combo w early i to wszystko, jest masa lepszych picków

2d82fcx.jpg
Opublikowano

jak ogarniasz b.dobrze LB, umiesz się ładnie feednąć i.... np. spieszy ci się rano do szkoły, chcesz wygrać w 20min, a żaden counter na nią nie jest ci straszny, to ją pickuj. :D jeśli opponent team jest głupi, którzy nie sądzą, że w late są lepsi i mają większe szanse na wygranie TF'a, nie będą ciągnąć gry w nieskończoność tylko po prostu surr at +20 i koniec gry. tak jest dość często, ale nie zawsze. No i w tym "nie zawsze" później LB traci już te swoje magiczne właściwości... :/

Opublikowano

Każdy post wygląda dla mnie tak:

LB jest super wtf mega lol mega mocna, tylko trzeba ją ogarnąć.

LB jest śmieciowym pickiem, nawet jeżeli narobi na początku rzeźni, później może posłużyć jako 2k-2'5k hp minion chodzący po całej mapie z escapem.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...