Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki masz średni EXP ?

FeHnE

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz z kontem premium ?

• TAK
      8
    • NIE
      54
  2. 2. W jakim granicach mie?ci si? twój ?redni EXP ?

• 100-200
      4
    • 200-400
      17
    • 400-600
      27
    • Wi?cej ni? 600
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest a może być to pewna różnica, ale swoim małym móżdżkiem pewnie tego nie wychwyciłeś, nie mam zamiaru prowadzić tej dyskusji dłużej, więc idź się jebać czy co ty tam chcesz, pa

Jesteś dziwny ... i nic do ciebie nie dociera Weź Wyjdź bo nie mogę patrzyć na to coś co nazywasz postem.

Na testowym nie ma już x10, tylko dostajesz 20k golda, 100kkk kasy i 100kkk expa

Czytaj ze zrozumieniem ...

Premka + wtedy był 5x większy exp..a wy widze dalej nie czaicie mi chodzi, że za bitwę z premką i 2x więcej exp dostaje po 3k raz dostałem z 5x + mnożnik 5k doś więc Facio nie pisz, że kłamie ..(grał zemną na T1)

O to mi chodziło: -,-(raz 14k)

ruy6w4.jpg

Po raz drugi pokazałeś jaki jesteś czyli : żałosny kłamca i dzieciak w jednym gratuluje jest to gorsze od raka.

Ja mam średni 599 :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...