Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki masz średni EXP ?

FeHnE

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz z kontem premium ?

• TAK
      8
    • NIE
      54
  2. 2. W jakim granicach mie?ci si? twój ?redni EXP ?

• 100-200
      4
    • 200-400
      17
    • 400-600
      27
    • Wi?cej ni? 600
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP masz rację. Ja przed chwilką kupiłem AMX 50 100 i sredni na nim exp to ok 600-800 ( dokładnie nie powiem bo gram na premce ) i z bitwy na bitwę idzie do góry. I żeby nie było że jestem nooob i zmyślam to na bitwe mam min 1200DMG do tego 1-3 kille.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up 1200 dmg to mało średniego na bitwę szczególnie francuzem, też go mam tylko mnie się wacha między 2 k a zwyż

1200 dmg średniego to mam na t71(50 bitew)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Chyba zrobię sobie odmianę i pójdę na MT francuskie :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Z tego co wiem to średnie doświadczenie w grze jest liczone bez konta premium. Nawet gdy się je zakupi, to do przeliczania bierze doświadczenie takie jakby się grało bez konta premium.

Hmm, w becie tak na pewno było. Ale o ile wiem to teraz uwzględniają już konto premium. Chociaż pewności nie mam. Maksymalny exp podawany w danym czołgu bierze na 100% z kontem premium więc pewnie średnią też... choć na pewno wie tylko WG :) może ktoś się tu orientuje? :)

Opublikowano

Up 1200 dmg to mało średniego na bitwę szczególnie francuzem, też go mam tylko mnie się wacha między 2 k a zwyż

1200 dmg średniego to mam na t71(50 bitew)

ok ale ja dopiero mam na nim niecałe 15 bitew i jak wiadomo nie mam jeszcze topowego działa i gąsek tak więc jak je odblokuje to będzie git.

Jak już jesteśmy przy AMX 50 100 to jaki mam dać mu 2 perk ? Pierwszy mam naprawa na 100% i załogą z BDR ? Czy wartą ją przeszkolić ? I czy jak to zrobię to mi ta napraw 100% zniknie ?

Opublikowano

średnia tierów 8 średni exp ? zalezy ale zazwyczaj jest to powyzej 600 ^^:D

Opublikowano

ok ale ja dopiero mam na nim niecałe 15 bitew i jak wiadomo nie mam jeszcze topowego działa i gąsek tak więc jak je odblokuje to będzie git.

Jak już jesteśmy przy AMX 50 100 to jaki mam dać mu 2 perk ? Pierwszy mam naprawa na 100% i załogą z BDR ? Czy wartą ją przeszkolić ? I czy jak to zrobię to mi ta napraw 100% zniknie ?

hmm u mnie jak mialem 150% procent perków to je zresetowałem pierwszy ustawiłem braterstwo i teraz bedę resetował jak mi dojdzie do 250% i wtedy znów zresetuje, w czasie gdy nabijam perk ustawiam naprawę bo działa od 1%

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Premka + wtedy był 5x większy exp..a wy widze dalej nie czaicie mi chodzi, że za bitwę z premką i 2x więcej exp dostaje po 3k raz dostałem z 5x + mnożnik 5k doś więc Facio nie pisz, że kłamie ..(grał zemną na T1)

O to mi chodziło: -,-(raz 14k)

ruy6w4.jpg

Opublikowano

Premka + wtedy był 5x większy exp..a wy widze dalej nie czaicie mi chodzi, że za bitwę z premką i 2x więcej exp dostaje po 3k raz dostałem z 5x + mnożnik 5k doś więc Facio nie pisz, że kłamie ..(grał zemną na T1).

A tu jest rozmowa o doświadczeniu na bitwe czy średnim? Ogarnij się i czytaj ze zrozumieniem.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A tu jest rozmowa o doświadczeniu na bitwe czy średnim? Ogarnij się i czytaj ze zrozumieniem.

Czytam ale napisałem tak od siebie problem jakiś skończ już pisać ..

Btw@

Zapomniałem dać Piotrkowi tamte screena z Mentora dzięki za przypomnienie :P

Opublikowano

Premka + wtedy był 5x większy exp..a wy widze dalej nie czaicie mi chodzi, że za bitwę z premką i 2x więcej exp dostaje po 3k raz dostałem z 5x + mnożnik 5k doś więc Facio nie pisz, że kłamie ..(grał zemną na T1)

O to mi chodziło: -,-(raz 14k)

ruy6w4.jpg

Zamazałeś swój nick więc na 99%, to nie twój ss :P

Możesz dać Piotrkowi nawet swoją cnote....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

z ciekawosci na jakim czolgu 1kk kredytow zarobiles... jak jest x5 to tylko exp nie kredyty, ss ewidentna sciema bądź z dawnego testowego serva gdzie exp i kreedyty byly kiedys x10... edit: poza tym widać nawet przy zamaanym, że uszkodziłes badzo mało czolgow i bardzo malo zniszczyles wiec gdzie tutaj tyle expa nawet na x5..

Opublikowano

z ciekawosci na jakim czolgu 1kk kredytow zarobiles... jak jest x5 to tylko exp nie kredyty, ss ewidentna sciema bądź z dawnego testowego serva gdzie exp i kreedyty byly kiedys x10...

Nie z dawnego tylko zwykłego testowego przecież widać, że to ściema....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

na zwykłym tescie po 1 ta tableka inaczej wygląda poza tym tam się na początku dostaje expa i kasy a exp i kasa za bitwy leci jak na norm

]

Chyba cię pojeba** na testowym exp i kasa x10 jest, a SS może być z wersji np 7.3 kiedy, to nie było takiej tabelki wyników..

Grasz od wczoraj, to się nie odzywaj.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

tak masz rację od wczoraj hym.... ciekawe ze na testowym serwie 8.3 długo juz gram i jakos nie zdazyło mi się mieć expa x10 oraz kasy, ty się nie odzywaj jak dawno tam nie byłes. tam na samym początku dostajesz po 100kk expa i kredytów +20k golda więc to ty się nie odzywaj z łaski swojej.. niby najmądrzejszy a jednak nie wie nic..

Opublikowano

tak masz rację od wczoraj hym.... ciekawe ze na testowym serwie 8.3 długo juz gram i jakos nie zdazyło mi się mieć expa x10 oraz kasy, ty się nie odzywaj jak dawno tam nie byłes. tam na samym początku dostajesz po 100kk expa i kredytów +20k golda więc to ty się nie odzywaj z łaski swojej.. niby najmądrzejszy a jednak nie wie nic..

Ty jesteś ślepy? Ten SS MUSI BYĆ ZE STARSZEJ WERSJI NIŻ 8.0, bo ma jeszcze starą tabelkę, a wtedy na testowym nie było jeszcze po milony wszystkiego i exp i kasa była x10...

Grasz od wczoraj i pierdzielisz głupoty...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

może to ty coś pierdzielisz? jednym swoim zdaniem pogrązasz drugie..

]

Chyba cię pojeba** na testowym exp i kasa x10 jest, a SS może być z wersji np 7.3 kiedy, to nie było takiej tabelki wyników..

hmm a w powyzszym poscie napisałes, że kiedyś był, a w przed ostatnim poscie z kolei napisałeś, że jest, zdecyduj się na coś :*

Opublikowano

może to ty coś pierdzielisz? jednym swoim zdaniem pogrązasz drugie..

hmm a w powyzszym poscie napisałes, że kiedyś był, a w przed ostatnim poscie z kolei napisałeś, że jest, zdecyduj się na coś :*

Skoro napisałem, że musi być w starszej wersji np 7.3, to do niej się odnosiłem...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jest a może być to pewna różnica, ale swoim małym móżdżkiem pewnie tego nie wychwyciłeś, nie mam zamiaru prowadzić tej dyskusji dłużej, więc idź się jebać czy co ty tam chcesz, pa

Opublikowano

Boże jaki nie ogar Flapik mówił o innej wersji kiedy było bonus do expa i kasy. Na 8.3 jest normalnym mnożnik x1. Screen pewnie nie jego tak mi się wydaje.

Bondziowi najpierw naucz się trochę o czołgach przynajmniej te minimum.

Opublikowano

]

Na testowym nie ma już x10, tylko dostajesz 20k golda, 100kkk kasy i 100kkk expa

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Koledzy nie ma co się kłócić Falpo jak zwykle kłótnie robi i zaraz napiszę, że zamknie temat. ;)

Dosyć kłótni koniec (.)

// nie baw się w moda, wysyłaj raporty ;f || Unlike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...