Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Skrypt, Nowy Design I Amnestia

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam że wypadało by coś zrobić z grafiką przedstawiającą sytuację tematu...

chodzi mi o to że inna grafika by była gdyby było coś nowego w dziale a inna coś starego

jak narazie nie da się odróżnić ; /

Być zajebistym...

Opublikowano

jak dla mnie lipa ;/

ale może to dlatego ze przyzwyczaiłem się do starej? :f

kwestia czasu i będzie good :D

Opublikowano

Mi osobiście teraźniejszy wygląd forum nie przypadł do gustu. nie lubię tego odcienia błękitu i szarości, razem to wszystko niezbyt ładnie kontrastuje. Gubię się w najprostszych ustawieniach, a te angielskie napisy dobijają ;O

Poprzednia wersja była lepsza, jeżeli można to dodajcie coś chociaż z grubsza podobnego do tamtego, jako opcję, którą można sobie dobrowolnie ustawić. Albo chociaż coś co tak - w moim przypadku nie razi.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Witam,

Jak widzicie na mpcforum nadeszły zmiany... Wiem, że nie uda nam się zadowolić wszystkich dlatego z czasem dodamy również inne skórki, aby każdy z nas miał prawo wyboru. Na dzień dzisiejszy ta skórka będzie przez nas rozwijana i mam nadzieję, że wszyscy się do niej przyzwyczaimy.

W chwili obecnej pracujemy nad nowym logiem oraz drobnymi modyfikacjami forum pod względem graficznym, aby zwiększyć maksymalnie jego przejrzystość. Niedługo również zostaną dodane nowe działy, bazar, videos itp.... ale o tym w nastepnych newsach.

Jednocześnie chciałbym ogłosić amnestię i chciałbym namówić naszych drogich moderatorów, aby dali drugą szansę wszystkim tym, którzy chcą powrócić.

Trzymajcie za nas kciuki. Będziemy pracować dalej :)

Pozdrawiam, Kokosz.

Bardzo ładnie xD Naprawdę się postarałeś nad nie tylko skórką ale tym, że wszystko tak ładnie do siebie pasuje ^^:)

Pozdrawiam :P (W końcu udało mi się napisać w newsie zanim go zamknęli :P )

Gość Mounthains
Opublikowano

Mi osobiście teraźniejszy wygląd forum nie przypadł do gustu. nie lubię tego odcienia błękitu i szarości, razem to wszystko niezbyt ładnie kontrastuje. Gubię się w najprostszych ustawieniach, a te angielskie napisy dobijają ;O

Poprzednia wersja była lepsza, jeżeli można to dodajcie coś chociaż z grubsza podobnego do tamtego, jako opcję, którą można sobie dobrowolnie ustawić. Albo chociaż coś co tak - w moim przypadku nie razi.

Jest już dostępny język polski klikając na dole

Opublikowano

Pr0 skórka ! ^^ O niebo lepsza od starej :D Teraz tylko logo i gites :P

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Chlopaki, czy działą Wam już polski język?

Co do pytań. Postaram się w przyszłości dodać skórkę podobną do tej starej, jednak na chwilę obecną nie jest to możliwe.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Toż to inne forum jest!-Moje myśli po ujrzeniu nowej skórki. Stara była fajna, nowa nie. Ale może się przyzwyczaję.

Opublikowano

Jednocześnie chciałbym ogłosić amnestię i chciałbym namówić naszych drogich moderatorów, aby dali drugą szansę wszystkim tym, którzy chcą powrócić.

A nie lepiej być szczerym i powiedzieć że zostały dane utracone w czasie przenoszenia na inny serv ;>

Ps. To tylko moje domysły :)

Opublikowano

fajny wyglad IP - BOARD wymiata chociarz ja tam wole SMF , mimo ze fajny wuglad to troche pstrokaty i jakos tak ciezko sie skupic na tresci posta bo te wszystkie bajery jakos rozpraszaja, ale wyglada super .Osobiscie zmniejszylem sobie rozmiar na 80 % bo ciezko ogarnac wzrokiem jak jest ustawione na domyslny.

Opublikowano

powiem to samo co inni forim wygląda o niebo lepiej niż wcześniej tamto takie ponure a to troche mnie i tak jest OK napewno nie bede zmienial skórki ale jakby te odpowiedz cytuj itp nie bylo zielono bo to psuje troche wygląd

ale tu spam

bdccLsFwED.png

Opublikowano

takie info dla was ;P

BANY NA IP ZOSTAŁY, ZOSTAŁY TYLKO ZDJĘCE Z KONT ;P WIEC CI CO MAJA PROBLEM NIECH SPROBUJA Z PROXY :D

Opublikowano

powiem tak na poczatku ciezko sie przyzwyczajc ;d stare mi sie podobalo takie w kolorach ciemnych ;d zawsze mi sie kojarzylo z chetami ;d ale te przypadlo mi juz do gustu! ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

etam za duzo przewijania wtedy byla ikonka pod ikona i klikalo sie w wybrany dzial i nie potrzebne te opisy pod dzialami tylko miejsce zajmuja(jprzeciez to forum o cheat itp a nie info zreszta jak ktos tu wchodzi po cheat to raczej wie co sie robi w grze ;p) ogolnie takie sobie ale ja tam wole stary wyglad ;p

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Nie wiem czy amnestia to dobry pomysł ;P

Spamer zawsze spamerem pozostanie w mniejszym bądź większym stopniu :)

BTW.Paleta kolorów w sygnie się nie wyświetla...

Mogę wybrać kolor ale na ślepo...

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...