Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Skrypt, Nowy Design I Amnestia

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak widzicie na mpcforum nadeszły zmiany... Wiem, że nie uda nam się zadowolić wszystkich dlatego z czasem dodamy również inne skórki, aby każdy z nas miał prawo wyboru. Na dzień dzisiejszy ta skórka będzie przez nas rozwijana i mam nadzieję, że wszyscy się do niej przyzwyczaimy.

W chwili obecnej pracujemy nad nowym logiem oraz drobnymi modyfikacjami forum pod względem graficznym, aby zwiększyć maksymalnie jego przejrzystość. Niedługo również zostaną dodane nowe działy, bazar, videos itp.... ale o tym w nastepnych newsach.

Jednocześnie chciałbym ogłosić amnestię i chciałbym namówić naszych drogich moderatorów, aby dali drugą szansę wszystkim tym, którzy chcą powrócić.

Trzymajcie za nas kciuki. Będziemy pracować dalej :)

Pozdrawiam, Kokosz.

Gość Mounthains
Opublikowano

up@ Oo

Skórka mi się podoba , chyba przy niej zostanę ;)

Opublikowano

mi się podobało stare xD

ale może dlatego że się przyzwyczaiłem ; p

czekam na te ulepszenia ; p

Być zajebistym...

Opublikowano

Ładna skórka, może trochę gryzą się kolory, ale to nie ważne. Może mógłbym jakoś pomóc przy logu? :)

iloverock.png

Opublikowano

A kokosz,mowiles zeby modow namowic zeby dali jeszcze jedna szanse zbanowanym :&?

Opublikowano

Zmiany są dobre. :D

Skórka ładna, kwestia odnalezienia wszystkich opcji i przyzwyczajenia się.

@down

Nie, nie da się.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Stara była lepsza ta razi w oczy jakieś przyciemnienia by się przydały :)

@edit mam nadzieje że nie będzie tych okienek co mam w sygnie bo to wkurw***ące było ...

Admin Cienia
Opublikowano

Nieda się przenieść skóry gdyż to jest nowa generacja forum, w przyszłości się nad tym popracuje. A forum wygląda świetnie. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ouh kompletnie nie wiedziałem gdzie ja trafiłem dzisiaj =o , ciekawie ciekawie =>

Opublikowano

Kurczę jak wszedłem na ta stronkę normalnie jej nie rozpoznałem a to moje ukochane MPC ;p.A co do skurki nawet ale muszę się przyzwyczajic

mca.png
Opublikowano

[quote name=+18 ^^' date='16 listopad 2009 - 10:13 ' timestamp='1258362824' post='556503]

A kokosz,mowiles zeby modow namowic zeby dali jeszcze jedna szanse zbanowanym :&?

O zbanowanych chodzi z tą amnezją co sie zasłuzyli dla forum :P

76561198001815076.png
Opublikowano

mam nadzieje ze szybko zostana wprowadzone noewe do wyboru skorki bo ta razi w oczy , wszystko sie tak jakos zlewa trudniej szuka sie tematu . niezabardzo widac oddzielonych topicow podklejonych od zwyklych . admini prosze zrobcie szybko nowa skore chociaz taka jak byla kiedys bo teraz pisac sie nieda :huh: o sa nawet emotki xD:(:D:)

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

Starszy zdecydowanie lepszy, lecz kwestia przyzwyczajenia.

@Zbanowani: Ja również chciałbym o odbanowanie mojego konta, a tamto to mój brat napisał w czasie mojej nieobecności (chociaż nie wiem czy to ma znaczenie)...

Wszystkie konta zostały chyba odbanowane, sprawdz to lepiej sam.

76561198001815076.png
Opublikowano

skórka z wyglądu lepsza ale ja jej nie ogarniam

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...