Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Słuchawki + Mikrofon "dla gracza"

ChrissPL2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż nie znam się kompletnie na zestawach dźwiękowych itp. więc mój temat nie jest zbędny.

Chciałbym się zapytać was jakie kupić słuchawki + mikrofon od 150 zł do 300 zł. Chciałbym za te pieniądze dostać dobry zestaw z znakomitą jakością dźwięku oraz ,aby ten Mikrofon był głośny , nie miał szumów i innych denerwujących rzeczy.

Głównie gram w CS'a na serwerach JB i chciałbym mieć dobre słuchawki jak i dobry mikrofon ,aby inni mnie rozumieli wyraźnie i aby nie było szumów :D

Opublikowano

Zalman zM-MIC1 + Superlux HD681, bardzo dobry zestawik mieszczący się w 150 zł.

Jak chcesz więcej wydać to jakieś Razery np. Electra

Jak kupujesz Superluxy to podpinaj pod głośniki, bo wymagają dodatkowego wzmacniacza/karty dźwiękowej

Opublikowano

Ja polecam te: KLIK.

Pozdrawiam

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

@UP(x2) Nie wiem czy wybierać takie zestawy.

Ostatni raz kupywałem właśnie te zestawy 20zł do 100 zł i się zawodziłem ... Mikrofon za cichy , dźwięk do dupy ... te są za 150 jednakże poczekam na inne oferty.

@UP

Dobre są te słuchawki + mikrofon ? Tak jak już napisałem zależy mi na komforcie w słuchaniu muzyki jak i chciałbym mieć też czysty i wyraźny głos grając np, na serwerze Jail Break jako CT :P

Opublikowano

@UP

Na innych forach czytałem te Fatal1ty. Mówią ,że dobre są jakieś Senshory (przepraszam jeżeli źle napisałem) 555HD jednak one nie mają mikrofonu. Czkekamy dalej :P

Opublikowano

Chriss - za razera płacisz za napis, co do mikro to jest jedno z lepszych, jak chcesz jakieś wyrąbane to za 100 zł pojemnościowe kup

Jak bierzesz słuchawy bez mikro to tylko Zalman zM MIC1

Sawickas - fatalne słuchawki są takie jak nazwa wskazuje ;p tragiczny stosunek jakość/cena

Opublikowano

@UP

Narazie trzymam się zestawu TrueFaith jednak czekam na inne wypowiedzi.

PS : Co z kartą dźwiękową ? Sam nie wiem jaką mam... Jak sprawdzić ,a jak będzie zła jaką kupić ?

PS 2 : Te Razery Electra mają mikrofon ? Niby pisze ,że tak jednakże na zdjęciach go nie widać :D

Opublikowano

Do karty nie podpinaj, każde słuchawki 150 zł+ potrzebują dobrej karty, wystarczy że podepniesz pod głośniki. Jak podpinasz do tej z płyty głównej to dźwięk i jakość może być słabsza (za mała moc)

Opublikowano

W tym problem ,że ja mam głośniki w Telewizorze :P I nie za bardzo rozumiem o co dokładnie chodzi. Bo zawsze było tak u mnie : Kupuje , przywożę do domu wkładam do danych dziurek i gram :D

Opublikowano

Sawickas - kup sobie A4Tech HS-800, koszt około 40-50 zł a grają tak samo. Nie słyszałeś słuchawek za 100+ chyba ;p

Chriss - czyli podepnij słuchawy pod telewizor. Ogólnie chodzi o to żeby moc im dać większą

Opublikowano

NIE! Nie tykaj razera, creativa (chyba, że CAL'e)! Bierz śmiało superluxy 681(otwarte) 669 (zamknięte) lub 668b (też otwarte, klasyfikowane [681 też] jako półotwarte [dla mnie otwarte]) Miałem i polecam! Dużo lepsze niż słuchawki "z napisem"

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Wg mnie sennheiser to najlepsza firma jeśli chodzi o sprzęt muzyczny. Więc takie coś będzie Ci służyć na prawdę długo.

To, co mógłbym odradzić to Tracer, A4Tech oraz Panasonic. Cieżko o wysoką jakość a chodzi bardziej o niską cenę.

Razer, hmm czemu nie ?:)

Hejo

Opublikowano

Logitecha bierz albo tego Zalmana.... Ile razy tobie pisać ;f

Aurvana są na poziomie tych superluxów ale są ohydne jak dla mnie ;p

Opublikowano

Bierz superluxy bo po łbie dam ;f Raz że te Logitechy to 450 zł a nie wspomniane 150-350 to jakimś mistrzostwem w cenie nie są

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...