Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][50 SLOTÓW][WŁASNY TEAMSPEAK3]!Zombie-Apocalipsa!Zapraszam!Warto!

TheKaczorek178

Kilka pytań odnośnie serwera.  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Tak. :)
    • Mo?e, jeszcze si? zastanowie.
    • Nie. :(
  2. 2. Czy podoba ci si? prezentacja?

• Tak, jest ciekawie zrobiona. :)
    • Taka sobie, mog?a by? lepsza.
    • Smrud, brud i malaria.
  3. 3. Co chcia? by? doda? na serwer?

• Gildie.
    • Pojazdy (je?d?enie wagonikiem)
    • Nic, tak jest fajnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20346324508705695618.png

6b679349c0930.png

20346324508705695618.png

Fabuła

Radio

Dzień 1 stycznia 2013 roku, godzina 15:00

"Wita was Alice Jonathan z wydarzeń lokalnych. Jadę przez centrum miasta i widzę bardzo duży ruch lecz nie wiem czy to jest powód do przyjazdu wojsk ale w nie których miejscach można zaobserwować pojazdy wojskowe. Poczekamy na rozwój sytuacji."

Dzień 1 stycznia 2013 roku, godzina 15:15

"Witam, z tej strony znów Alice Jonathan z wydarzeń lokalnych. W ciągu 15 minut zauważyłam coraz więcej samochodów pancernych. Wszystkie budynki rządowe są bardzo strzeżone przez wojsko i policję. Nie wiem co się dzieje ale to chyba nie dobrze."

Dzień 2 stycznia 2013 roku, godzina 12:00

"Wita was Alice Jonathan z wydarzeń lokalnych. Wojsko zabroniło wychodzić z domów nie wiadomo dla czego. W telewizji nie ma żadnego programu. Zobaczymy co się będzie działo za 10 minut"

Dzień 2 stycznia 2013 roku, godzina 12:13

"Witam was ponownie, w telewizji został puszczona mowa prezydenta. Wysłuchajmy."

Telewizja

Dzien 2 stycznia 2013 roku, godzina 12:20

"Witam obywateli naszego Państwa mam złe wiadomości. W dniu 1 stycznia 2013 roku w pewnej bazie na pustyni nastąpił wyciek i na powierzchnię przedostał się bardzo groźny wirus! Wirus sprawia, że człowiek nie ma kontroli nad ciałem, a mózg domaga się ludzkiego mięsa! Wszystkie osoby które źle się czują proszę o pójście do najbliższej placówki medycznej w celu zbadania i próby uleczenia. Proszę się nie bać nic się nikomu nie stanie."

20346324508705695618.png

Informacje

VIPy i SVIPy

Na serwerze jest możliwość kupna kont VIP i SVIP. Wszystkie informacje znajdziecie na stronie -klik- w zakładce "SKLEP".

Typ serwera

Jest to mało znany typ. Chodzi głównie o przetrwanie.

Sloty

Serwer posiada 50 slotów.

Z czasem gdy serwer nabierze popularności będą dodawane sloty.

PvP, moby

PvP jest włączone wszędzie prócz SafeZonów gdzie można kupić wszelkiego rodzaju itemy.

A z mobami to troszkę trudniejsza sprawa. Są włączone tylko zombie. Zombie gdy cię ugryzie daje ci zatrucie. One z czasem mija lecz bardzo osłabia organizm.

20346324508705695618.png

Team

Właściciel: TheKaczorek178

HeadAdmin: TheDeri

Technik: olek199609

Administrator: TheKrzysiu

Moderator: Rob3rtMat3ja, LanuxPL, JedwabistY, RalTez

20346324508705695618.png

TeamSpeak3

Co to był by za serwer bez komunikatora TeamSpeak3? :)

Nasz serwer posiada taki otóż serwer.

Zapraszamy na niego gorąco już dziś, gdzie możecie otrzymać własny kanał, porozmawiać z administarcją,
a nawet dostać bana! :)

IP: ts.hdcraft.pl

20346324508705695618.png

Start

Data startu będzie podana 7 dni przed.

20346324508705695618.png

Postęp prac

Mapa - 10%

Pluginy - 100%

20346324508705695618.png

Screenshots

Wkrótce dodam.

20346324508705695618.png

Tylko ta prezentacja jest oficjalną tego serwera. Wszelkie inne prezentacje nie są moje i nie odpowiadam za nie.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki, zapraszam do komentowania i głosowania. Również otwarta jest rekrutacja!!! Więcej na dole. Gorąco polecam.

Podania proszę wysyłać na adres [email protected]

Nick w grze:

Mikrofon: tak/nie

Mutacja: tak/nie

TeamSpeak3: tak/nie

Składki: tak/nie jeżeli tak to ile

Znajomość komend: w skali od 0/10

Dlaczego ty?: minimum 5 zdań

Coś o sobie: minimum 15 zdań

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, ładna prezentacja. Lubię tego typu serwery a jest ich mało.. Więc na 100% zagram.

Opinie napisze jak zagram :)

Pozdro, Goblin ;)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

"Proszę się nie bać nic się nikomu nie stanie."

Skoro tak to po co w ogóle wbijać na serwer? Bardziej się trzeba bać groźnych graczy którym zależy na twoich itemach a nie mięsie :D

Opublikowano

1. "Proszę się nie bać nikomu nic się nie stanie" to jest część fabuły i to miała być taka ironia :D A jak bym napisał dalej to by było, że ci co poszli zostali zabici. Rozumiesz? To nie ma nic do rozgrywki. To jest tylko tak by nadać fabułe :D. 2. no wiadomo, że trzeba bać się graczy. Ale zobmie to też jest problem bo ich się respi około 5 razy więcej niż normalnie.

Opublikowano

Nick w grze: Rob3rtMat3ja

Mikrofon: tak

Mutacja: nie

TeamSpeak3: tak

Coś o sobie: Mam na imię Kuba ,gram w minecraft'a od alphy . Buduję dość ładnie w starym stylu ,specjalizuję się w robieniu mapek ,parkour jak i przygodowych. Znam bardzo dobrze ortografię ,w 6 klasie miałem średnią 5.3 ,jestem pomocny ,małomówny i miły. Mam spokojny głos .

Uczeń
Opublikowano

Witam, proponuje dodać na serwer mod "Flan's Mod". Dodaje on pojazdy, helikoptery, bronie ( pistolety, karabiny itp.) itp. Mod naprawdę ciekawy.

Opublikowano

Podanie Na Moderatora

Imie Darek

Głos Spoko

Doświadczenie:Byłem adminem na wielu serwerach.Prowadzę też swoje które odiosły nie mały sukces. Jestes ucziwy nie robie wyjątków dla łamaczy regulaminu.Dostosowuje się do zasad.Nie zachowuje się ja 10-latek.Pisze poprawnie.Mam ts3.Znam komędy.

Nick LanuxPL

Opublikowano

Podanie Na Moderatora

Imie: Mateusz

Głos Spoko

Doświadczenie:Byłem adminem na wielu serwerach. Jestem ucziwy, karam tych co łamią regulamin.Dostosowuje się do zasad.Nie zachowuje się jak neo .Pisze poprawnie.Mam ts3.Znam komędy.

Nick Zixon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...